Августовски бебета 2016

• 30 618
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Winterfell
Първото много искай да е момиче и не повярвах,като на преглрда ми казаха момче.С второто като забременях бях убедена,че е момче пак.Бременностите ми бяха едни и същи- обичах много кисело и не ми се гадеше.И срга не ми се гади,но предпочитам сладко.
Иначе тоя китайския кашкулатор ми позна и за двамата,сега показва момиче
Дано всичко е наред,че Бога ми,притеснявам се повече от предишните два пъти

# 151
Тези календари малко не ми се струват читави..май са 50-50 % ...но все пак да е живо и здраво.

Марселин и двете сме трета бременност . Simple Smile и аз се притеснявам страшно много . от много неща и мисля за още толкова

И на мен китайския ми позна за батковците ама пак ми показва момче....дано дано греши ...

# 152
  • София
На мен китайския ми позна за момчето, сега казва момиче. Но двете бременности поне до тук вървят абсолютно еднакво - абсолютно никакво гадене, никакви предпочитания към храна, никаква промяна в апетита, грам не ми се спи, нищо!

# 153
Запазих си чаас за четвъртък,момичета.Тогава ще се пада две седмици от закъснението,дали е възможно да се чуе сърчицето?Оох,четири дни,а все едно четири месеца ще чакааам  Laughing

# 154
На мен този календар ми показва момиче Simple Smile Аз също не вярвам много в теи бабини деветини, но знае ли човек, може и да има доза истина. Все пак едно време като е нямало такава техника все по нещо е трябвало да гадаят  Laughing

# 155
Здравейте, пиша още в еуфория. Дано да се присъединя към вас наистина. Преди час си направих тест и беше положителен, после ММ отиде за втори и той също, даже са ярки чертите, не мога да си събера мислите. За втори път ми е, но пак съм объркана и много щастлива. От една година се опитваме, въобще не очаквах да стане, даже май е станало около 2-я рожден ден на момиченцето ни. Днес ми е 6-ти ден от закъснението, направо не знам как ще издържа, докато стане време за гинеколог, но утре отивам при личния и ще видим той какво ще каже. Като е сигурно ще ви разкажа и повече за мен, в доста трудно положение сме от всякъде, но дано бебчето е налице и да е живо и здрава, ще се справим с всичко. Не съм много добре и със здравето, но утре ще видя доктора какво ще каже и къде ще ме праща по други лекари да видим.
На всички честито и лека браменност. Сега ще ви изчета, че нямах търпение първо да пиша. А и последно с предишната ми текуща тема сме много близки, още сме приятелки и си пишем всеки ден, дано и тук стане така.

# 156
Значи не само аз се притеснявам. Постоянно се вкарвам във филми, а с първата бременност не бях така...

Запазих си чаас за четвъртък,момичета.Тогава ще се пада две седмици от закъснението,дали е възможно да се чуе сърчицето?Оох,четири дни,а все едно четири месеца ще чакааам  Laughing

Аз имам час за сряда, и на мен ми е долу-горе 2 седмици след закъснението. Ще кажа дали сме видяли пулсации, иначе за звук май е рано.  Rolling Eyes

# 157
На новите мами честито и много усмивки,а на тези за първи път видели 2те чертички искам да кажа ,че си е трудно,но после когато всички отговорности за детето са наши от сега търсете някой да ви помага Simple Smile
На мен ми показа момиче и позна,а за тоя път ми показва момче Simple Smile и аз това искам ,но каквото и да е ще се радвам ,дано е живо и здраво,това е най важното и не знам как ще изчакам до петък и все мисля дали ще има бебе,какво не и харесало ... Дано е добре Wink
Да ви разкажа историята с пола беше много забавна -всеки различен доктор сменяше ту момче ,ту момиче е най много исках момче и месец преди да родя бях в АГ болница и ме гледат 2ма доктори и казват- момче (лежах там зараади кръвното) такова щастие ,но имах предчуствие ,че ще е момиче толкова пъти се криеше ,а 6ма доктора различно мнение и стана така ,че отидох при Балев известен Варненски в 8ми месец да ми прави фетална морфология и каза момиче и следващите също момиче ,но комплекта за изписване беше в бяло за всеки случай Wink
Постоянно се задъхвам и аз съм подута ...

# 158
  • София
Сърчицето е в 8-ма седмица. Мен ме викат да проверят дали се е образувало ембриончето и евентуално ритъм, в петък ще съм в края на 7-ма седмица. Реално трябва да съм с 4 дни по-напред, но заради дългия цикъл (30-32 дни) леко изоставам, после щяло да навакса.

# 159
И все пак да се представя, не мога да мисля за друго в момента, така че явно ще ви следя цял ден  Joy.
На 29 години съм от Велико Търново. Сега ще почвам нова работа, а до скоро бях в майчинство, направо луда работа, дано не стане проблем с работата. Сега правихме опити 1 година, а за момиченцето ми ни отне 5 години, имахме проблеми, имах миоми, то и сега май имам, при раждането така казаха. Та ми правиха операция и след около година и половина след махането на миомите забременях, когато бях напълно отчаяна. Имах много тежка бременност на легло с кървене, с болки, контракции, имам астма, която от бременността много се влоши и едвам изкарах. Раждах секцио, като беше планирано, но един ден по-рано ми изтекоха водите и се наложи спешно секцио. Момиченцето ми се роди на 25,11,2013 г. Видях, че и друга мама има моите притеснения, чудя се как ще я нося, дано не стане някакъв проблем, че е почти 15 кг и е доста буйна. От скоро тръгна на ясла и са едни циркове, нося я по автобуси и т.н. Дано ни пази Господ и бебчетата ни  Praynig

# 160
На новите мами честито и много усмивки,а на тези за първи път видели 2те чертички искам да кажа ,че си е трудно,но после когато всички отговорности за детето са наши от сега търсете някой да ви помага Simple Smile
Дъщеря ни е на 2 години и за тези 24+ месеца никой не ни е помагал. Далеч не е трудно да се справи човек, особено ако държи да не му се насаждат ретроградни разбирания за отглеждането на дете. Да, за родители за първи път има шок, да има 5-6 седмици недоспиване в началото, колики, после зъби, но когато го правиш с любов, не тежи. Simple Smile

Сърчицето е в 8-ма седмица.

Аз именно за пулсациите казвам, откриват се при ембрион над 4мм, може и в 5-6-та седмица да се видят. Simple Smile

# 161
  • София
Ая, 5-6 седмици е чудно! Моето дете имаше колики до края на 5-ия месец. Едро зимно бебе, с което не можеш да се разходиш навън, за да поспи, аз с тежка операция, без кърма, мъжът ми постоянно в движение, ако не бяха бабите - да съм откачила тотално Simple Smile.

# 162
Фан Фан - аз имах предвид за отговорностите .изведнъж не знеш какво те очаква(някои мами се депресират като мен) ,на други им е трудно както е написала ДЕСИ и на мен ми помагаха първия месец ,но не всеки ден и си беше трудно,естествено че си заслужава Wink

# 163
Гледам, че продължаваме да се увеличаваме, което е страхотно. Искам да попитам на вас глъхнат ли ви ушите?

# 164
Бреей,че готино било да пишеш с хора като теб Grinning ММ вече се побърка с мен,особено преди една седмица,когато втората черта беше толкова бледа,че само аз я виждах и го карах да заема странни пози,че само под определен ъгъл се виждаше Grinning Вашите дечица колко разлика имат,моите (живот и здраве) ще имат 4 години и половина

Общи условия

Активация на акаунт