Августовски бебета 2016

• 30 602
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Весели празници на всички и от мен.Само хубави моменти ви пожелавам и много здраве! bouquet

# 661
Дано наистина скоро всички видим сърчица и после да е наред до края на всяка една бременността, а август да си гушкаме едни сладки подаръчета  Simple Smile.
 Аз само се могат, направих питка, сърми и картофи на фурна, майка ми се прибра и сега тя ще прави боб и нахут и май ще е това с готвенето, другото ще са сухи неща.
 Аз пък ядох едно сладко и като ми се струва кисело и развалено, а ММ каза, че нищо му няма и че грешката е в моя телевизор, случвало ли ви се е подобно нещо  Rolling Eyes

# 662
Мили момичета, желая на всяка от вас весели празници и много здраве, защото то ни е най-нужно.

# 663
Желая Ви весели празници и дано всички сме живи и здрави и ни очакват само хубави моменти за напред!

# 664
Весели празници, момичета!

Желая на всяка от вас здраве, много късмет, любов и най-вече спокойна и щастлива бременност с успешен финал!
Бъдете здрави bouquet

# 665
Весела Коледа, момичета!

Желая ви много здраве, щастие, късмет, любов и една прекрасна, спокойна и щастлива бременност с най-прекрасния финал.

Черпя ви виртуално, защото снощи в 1:30 братовчедка ми е родила второто си слънчице Йоан.

# 666
Весела Коледа, мами! Бъдете здрави!!!  bouquet

# 667
Честита Коледа с пожелание за много здраве, семейства пълни с любов и малките ни човечета да ни донесат много щастие!!!

# 668
Честита Коледа,мамчета  Heart Eyes много здраве и щастие пожелавам на всички ви.И нека домовете ви да са пълни с любов.И живи и здрави през август да споделяме щастието от това да сме мами.

# 669
Честита Коледа момичета. Желая ви много здраве и щастие. Една лека и безпроблемна бременност с едни здрави бебоци на финала.  Hug

# 670
Весела Коледа,
нека коледния дух донесе много топлина в дома Ви,
да умножи успехите Ви,
да Ви помогне да намерите формулата на късмета
и така да получите всичко за което сте мечтали  Heart Eyes

# 671
Честита Коледата, момичета! На всички пожелавам лека и спокойна бременност с най-най-прекрасния финал!  Simple Smile

# 672
Весела Коледа, момичета, много щастие и радост, лека бременност и щастлив финал август месец  Hug Hug
 Аз по случай празниците с голям зор, но успях да си сменя профилната снимка с една от кръщенето на Криси Simple Smile, тук е на 1г и 6м Simple Smile
*Miele* , да е живо и здраво племенничето  bouquet

# 673
Весела Коледа на всички!

С пожелания за много здраве и позитивни емоции  Hug

# 674
Здравейте всички,
Не съм сигурна какви са порядките за представяне в темичката, но ще започна така: очаквах МЦ на 14.12, първи положителен тест на 18-ти с втора виждаща се на фантазия чертичка 😄
Кръвен тест на 21.12 с резултат 41,3 бета ЧХГ, втори кръвен на 23:12 с резултат 120,1 бета ЧХГ.
По предписание на док пия утрогестан, но шпа и фолиева киселина и общо взето де опитвам да съм спокойна и да не се побърквам.
Не съм сигурна дали не е рано да отида преди нова година на лекар за да ме видят или да си изчакам новата година и тогава.

Общи условия

Активация на акаунт