Августовски бебета 2016

• 30 589
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте всички,
Не съм сигурна какви са порядките за представяне в темичката, но ще започна така: очаквах МЦ на 14.12, първи положителен тест на 18-ти с втора виждаща се на фантазия чертичка 😄
Кръвен тест на 21.12 с резултат 41,3 бета ЧХГ, втори кръвен на 23:12 с резултат 120,1 бета ЧХГ.
По предписание на док пия утрогестан, но шпа и фолиева киселина и общо взето де опитвам да съм спокойна и да не се побърквам.
Не съм сигурна дали не е рано да отида преди нова година на лекар за да ме видят или да си изчакам новата година и тогава.

Здравей,един съвет от мен,понеже се наложи,защото имах ужасни болки,отидох на лекар 4-5 дни след закъснението,дори не знаех че съм бременна,и толкова рано със подобни нива на ЧХГ не се видя нищо в матката,само ме паникьосаха че е извънматочна бременност и лежах в болница 3 дни и се депресирах ужасно...по-добре изчакай да минат повечко дни за да се види точицата ,знам че си нетърпелива но според мен това е по-добрия вариант. Simple Smile желая ти успех

# 676
Благодаря ти Дидка, ще изчакам и ще отида след нова година 😊
А кога се чува пулс?

# 677
Ами ето аз съм в 6 седмица,и ходих този понеделник и едвам се видя плодното сакче,за пулс и на мен ми е рано още,на 5-ти съм на преглед и се надявам да го чуя..има някои жени,както съм аз,с по-късна овулация и нещата са станали малко по късно и затова е раничко според мен,и аз нямам търпение да чуя сърчице,много съм нетърпелива и като ми каже доктора че е рано се разочаровам Sad мисля че в 7 седм. трябва вече да има сърдечна дейност...  Hug

# 678
Моята О също беше по късно (правех тестове), предполагам е съвсем раничко и за мен....нетърпението е ужас, а какво ще правим 9 месеца  ooooh!
Първа бременност ми е (след години в опити) и съм развалнувана, уплашена, щастлива и притеснена. Мисля че съм се "стегнала" повече отколкото трябва. Всички ми казват да живея живота си нормално, но е трудно 😊

# 679
и на мен ми е първа бременност и напълно те разбирам как се чустваш,като гледам сме с макс 1 седмица разлика щом е трябвало да ти дойде на 14.12 на мен трябваше на 08.12 Simple Smile след празниците на прегледи и ти пожелавам само хубави неща,мисли положително,постарай се и всичко ще е ок Simple Smile

# 680
Диана здравей, на мен също ми е първа бременност. На 34 съм след инвитро. Всичко е в главата - вече 6 седмица се убеждавам в това. Мисли позитивно, бъди усмихната, почивай повече и всичко ще е точно така както си представяме една нормална бременност. Много се радвам за теб и за всички нови момичета.  bouquet bouquet

# 681
Много ви благодаря момичета, вие сте просто страхотни.
Имам една биохимична (май така се наричаше) и за съжаление тогава точно попаднах на една ужасна меко казано лекарка. Сега просто ми се иска всичко да е наред и да няма проблеми, осъзнавам че наистина съм се притеснила повече отколкото трябва, но е по силно от мен.
Стискам палци на всички да сме едни прекрасни бременни майчета с прекрасни пухкави бебчета  Hug

# 682
diana_m, добре дошла и честито! Simple Smile Сакчето можеш да видиш при стойност на ЧХГ над 1000 (вижда се и при по-малко, но за по-сигурно), значи, приблизително от 29 декември, а сърдечната дейност, при мен лично се видя в 6та седмица и 1 ден (овулация на 18ти ден при 28 дневен цикъл), но за да не се шашкаш, най-добре да я гледате в края на 6та или началото на 7ма седмица.
Всички май сме попритеснени, но май е в реда на нещата. Гледам бързичко да прогонвам лошите мисли. Пожелавам само позитивни мисли да са ни в главите! Simple Smile

# 683
Благодаря и на теб Вили 😊
Момичета ще споделите ли какво чувствате освен гърдите (те са ясни).
Аз имам някакви леки бозкания ниско долу от време на време 😊
Днес видях и лека кафеникаво зацапване и се чудя дали да се притесня рязко или е нормално да го има понякога. Пия утрогестан и но шпа 😟

# 684
Здравейте, как сте след празниците. На мен 2 дни ми е постоянно лошо, хапна малко и става по-зле или за малко се оправя и после пак. Чакам с нетърпение прегледа в понеделник  Praynig
diana_m  , добра дошла  bouquet. Аз ще ходя за пулс в понеделник и ще съм 6 г.с и 6 дни и се чудя дали ще се чуе, ако е рано, сигурно ще се побъркам до след нова година, но доктора тогава ме вика, първият път май бях в 7 г.с и се видя сърчицето как тупка. Мен ме приболява корем понякога и ми е много лошо. Спи ми се, отпаднало, за гърдите не съм показател, понеже преди седмица, заради бременността спрях да кърмя и имам кърма. За кафеникавото зацапване мен би ме притеснило, хубаво е да лежиш, добре е, че вземаш лекарства, но май е хубаво и да се обадиш на лекар все пак и ако може да те види скоро, щом има такова нещо. Дано всичко е наред.

Didka277 
и на мен на 8,12 ми беше евентуалната дата за цикъл, може и да ми е рано наистина за сърчице и ще откача, щом при теб не се е видяло.

# 685
kadrova4kata, привет,и аз от вчера се чуствам много зле,днес вече и повръщам,ужасно съм отпаднала и кисела а до преди няколко дни нямах никакви такива симптоми от гадните...искам и аз вече да видя сърчице,едвам издържам и броя дните до 5-ти... хайде пожелавам ти да го чуеш в понеделник и да се похвалиш,пък аз ще се мъча до догодина  Grinning Grinning Grinning  дадоха ли ти дата за термин?

# 686
ВЕСЕЛА КОЛЕДА МОМИЧЕТА!
ЖЕЛАЯ ВИ ЛЕКА БРЕМЕННОСТ И НАИ-СЛАДКИТЕ БЕБОЦИ НА ФИНАЛ!
ПРИ МЕН НЕЩАТА СЯКАШ МАЛКО СЕ УСПОКОЯВАТ ОТ ФИЗИЧЕСКА ГЛЕДНА ТОЧКА,НЯМАМ ТОЗИ ГОЛЯМ АПЕТИТ КАКТО ДО ОНЗИ ДЕН,ГУРДИТЕ МИ СТАНАХА ПО-МАЛКО ЧУВСТВИТЕЛНИ,САМО ЗУРНАТА ПРИ ДОПИР МЕ НАБОЛЯВАТ,СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ТОВА ДА СА НОРМАЛНИ НЕЩА.вЪВ ВТОРНИК БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ДОБЕРА ДО ЛЕКАР И ЩЕ ПИША ПАК.
ПРЕГРЪДКИ НА ВСИЧКИ ЛЕКО ПОРАСНАЛИ КОРЕМЧЕТА!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 687
kadrova4kata, привет,и аз от вчера се чуствам много зле,днес вече и повръщам,ужасно съм отпаднала и кисела а до преди няколко дни нямах никакви такива симптоми от гадните...искам и аз вече да видя сърчице,едвам издържам и броя дните до 5-ти... хайде пожелавам ти да го чуеш в понеделник и да се похвалиш,пък аз ще се мъча до догодина  Grinning Grinning Grinning  дадоха ли ти дата за термин?
Мерси, дано да се похваля наистина. Не са ми дали дата, но аз си знам, той моят доктор си кара по дата на цикъла, т.е 16 август, с първата бях така, той твърдеше, че съм доста по назад, така показваше ехографът, но си ме водеше официално по датата на последен цикъл, а аз си знаех, че е станало даже по-рано, тея ехографи много не им вярвам и дъщеря ми се роди точно по моите изчисления, ден преди плановото секцио и с нормални размери, а по ехограф уж беше доста малка. От тогава си знам да не се доверявам сляпо на ехографите. Ако всичко е ок, живот и здраве, ще съм секцио сигурно 10-на дни по-рано.

# 688
На мен също доктора ми каза че на ехографа изглежда че съм 1 седмица назад,но след това ще си навакса най-вероятно  с размерите...прекалено малко е все още Simple Smile важното е да имаш доверие на доктора аз на моят му имам пълно и затова се чуствам донякъде спокойна и че всичко ще бъде наред.успех  Hug

# 689
Здравейте, при мен гърдите са много чувствителни, като кг вече съм нагоре, все си ми е заспало и отпаднало. Пия си Утрогестан 3*2 и фолиева киселина и гледам да си почивам . Надявам се при всички скоро време нещата да се нормализират и само усмивки да споделяме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт