Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 139 515
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Едва ли перфектното зрение е приоритетно изискване за заемане на длъжността.
Ако не мине цената през касата, започват да я въвеждат ръчно. Не ми се е случвало някой да тича да носи същия продукт, за да мине баркода, но може и да го правят, за да се разтъпчат малко.

# 481
  • София
Не ми се е случвало някой да тича да носи същия продукт, за да мине баркода, но може и да го правят, за да се разтъпчат малко.

На мен ми се е случвало няколко пъти,но във Фантастико,не в Била.

# 482
и другия ми въпрос е защо е наета на работа след като има проблем с очите ?!?!?!

Много напрягащо да прочетеш 10 цифри нали? Всички възрастни хора със слабо зрение на борсата веднага!!! Е не можах да се стърпя... тоя коментар направо ме уби. Какви хора има, не мога да повярвам .......
BTW и аз обичам да ме обслужват бързо и без затруднения, ама да питам защо е нает някой с проблем.........е няма как да се случи!

# 483
Много пъти са отивали касиерките за да може клиента да остане доволен в такива случай управителя губи и клиенти и печалба

# 484
  • Пловдив
Касиерката става, зарязва си касата и отива да търси въпросния продукт, така ли? newsm78 А какво става, ако на косата има още 5-6-7 човека newsm78
Като потребител - Марко Тотев, да си кажа, че и аз много се изнервям, когато баркода не се чете (почти на всяко пазаруване имам поне един такъв продукт Embarassed). Е до сега никъде, в нито един магазин касиерката не си е оставяла касата, за да донесе и маркира друг такъв продукт

# 485
  • София
Касиерката става, зарязва си касата и отива да търси въпросния продукт, така ли? newsm78 А какво става, ако на косата има още 5-6-7 човека newsm78
Като потребител - Марко Тотев, да си кажа, че и аз много се изнервям, когато баркода не се чете (почти на всяко пазаруване имам поне един такъв продукт Embarassed). Е до сега никъде, в нито един магазин касиерката не си е оставяла касата, за да донесе и маркира друг такъв продукт

Останалите чакат.Както написах преди малко във Фантастико се е случвало не веднъж.  Peace

# 486
Егати драмата, и на мен ми се е случвало във Фантастико, и какво от това. Не са се бавили повече от минута-две.

# 487
Точно така ..... Зарязва касата и отива ,ако управителя разбере че не е отишла може и да си отнесе и глоба

# 488
И на мен ми се е случвало касиерката да отиде да смени продукта с четящ се код( в Лидл)

# 489
  • Пловдив
Странно, на мен не ми се е случвало (в Пловдив Фантастико няма). Лидл ми е квартален магазин и в него съм най-често от отварянето му през 2010... Никога касиерката не е ставала от касата - обикновено вика някой от охраната, който да донесе въпросния продукт или направо управителя Peace

# 490
Аз съм касиерка и по над 200 пъти на ден ми се случва да въвеждам баркод. Някои са безумно нечетящи се, други пък ги наизустих, защото никога не ги отчита апарата, а са съвсем четливи. На мен ми е неприятно единствено, защото така се бавя с маркирането и съответно опашката се увеличава. Вече свикнах да не гледам клавиатурата като въвеждам цифрите, пък и почти всички продукти с проблемен баркод ги научих. Примерно шоко яйцата. То половината код е сбръчкан. Няма да го разтварям и цапам, за да го видя номера. Пък и са само 8 цифри. И т.н. може много да се говори.
П.с. не заемам страна. Споделям опита си.

# 491
  • Пловдив
да, за въвеждането ръчно съм съгласна Simple Smile Но не ми се е случвало, касиерката да става от касата newsm78

# 492
Зависи коя е веригата, в Кауфланд викат някой друг да се разходи, във Фантастико и на мен ми се е случвало, касиерката да отиде да вземе друг артикул, за да маркира.

# 493
Има ли значение кой ходи, останалите клиенти чакат, така или иначе.

# 494
Няма значение кой ходи. трябва да се научим на търпение. Ако аз съм сложила на лентата стока на която не се чете кода ще изчакам, за да намерят правилния, все пак  ми е нужна, същото е и за клиента преди мен.

Общи условия

Активация на акаунт