Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 139 546
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Четох в един форум, че в Метро са пускали телевизори Сони на изгодна цена, преди 2мес май. Но не било упоменато в брошурите...
Какви са тези промоции и как може да разбереш овреме? newsm78

# 526
Starrydream сигурно е било извънредно, щом не е било в брошурите.

# 527
И с Била е така. Например магазина в кв. Левски В или Г (не знам точно) е под всякаква критика. Няма елементарни неща. Аз Т-маркет го свързвам с липса на хигиена и мърлявщина, поне там където съм ходила. Слагам го на едно ниво с Европа (добре, че ги няма вече).
В като Варна.През лятото отидох за продукти за салата домати,краставици.Нито ти домати,нито ти краставици.Тоя филиал само в началото беше добре.
А някой помни ли кога закриха Roda? newsm78

# 528
Преди няколко страници говорехте за Т Маркет. Видях, че пускат картофи на по-евтини цени тази седмица, та се чудех български ли са? Искам да купувам българска продукция, за да подкрепям местното производство.

# 529
  • Козлодуй
Т маркет се хвалят че продават само Български зеленчуци но не знам до колко е истина от скоро имаме опит с него Simple Smile

# 530
А картата, за която говорехте по-назад, само с нея ли е намалението? Или е както в Билла-има си седмични промоции, за които не ти трябва карта, има и продукти, за които намалението важи само с картата?

# 531
А картата, за която говорехте по-назад, само с нея ли е намалението? Или е както в Билла-има си седмични промоции, за които не ти трябва карта, има и продукти, за които намалението важи само с картата?
Да, точно така - има си седмични промоции, за които не ти трябва карта, има и продукти, за които намалението важи само с картата. Трябва внимателно да се гледа, че в седмичната брошура има и от двата типа промоции.

# 532
  • София
И с Била е така. Например магазина в кв. Левски В или Г (не знам точно) е под всякаква критика. Няма елементарни неща. Аз Т-маркет го свързвам с липса на хигиена и мърлявщина, поне там където съм ходила. Слагам го на едно ниво с Европа (добре, че ги няма вече).
В като Варна.През лятото отидох за продукти за салата домати,краставици.Нито ти домати,нито ти краставици.Тоя филиал само в началото беше добре.
А някой помни ли кога закриха Roda? newsm78

Рода го закриха отдавна, минаха поне 4-5 години. Свекърва ми живее близо и от време на време го споменава, беше доволна.

# 533
Poems, много благодаря за отговора!☺
А как да си извадя въпросната карта? От касиерките ли става? И какви данни трябва да им предоставя?

# 534
  • Козлодуй
Poems, много благодаря за отговора!☺
А как да си извадя въпросната карта? От касиерките ли става? И какви данни трябва да им предоставя?
Купува се от касата за 1 лев и се попълва име, адрес, имел и едната част остава в тях а другата в теб и така Simple Smile

# 535
Благодаря, pvacheva!☺

# 536
  • София
От кой магазин,мога да си купя арабски питки за дюнер?

# 537
Навсякъде можеш да ги намериш, само зависи каква марка искаш да бъдат. Аз купувам на Аладин Фуудс, но те май се ограничават само до Пловдив.

# 538

От Лидл можеш да купиш.

# 539
  • София
Мерси, момичета.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт