Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 139 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • оттам, откъдето започва България
Явно този магазин го няма в много градове, поне в нашия го няма и няма как да коментирам.  Peace

# 586
  • Sofia
Аз харесвам Хит, наистина има продукти, които не намирам другаде, освен това ми мелят месото и имат отличен избор на биопродукти.

# 587
Хит са само 2 магазина в София, няма как да го знаят доста от съфорумците.
Месото още на витрината стои в кило червена вода под него, не ми харесва.

# 588
Хит наистина остана един от малкото магазини, в които има голямо разнообразие, широко е и правят много добри промоции.

# 589
  • София
Хит са само 2 магазина в София, няма как да го знаят доста от съфорумците.
To за знаене, знаем го. Обаче не ми върви да пазарувам на 10 км от нас. Simple Smile Иначе не е лош магазина, но е удобен за твърде малко хора.

# 590
  • София
Новият Фантастико в Гео Милев - на ул. "Коперник " е с доста грешки, според първото ми впечатление на бегом. Много осветен, чак бърка в очите ; недостатъчни шкафчета за продукти отвън ; липса на място, където да прехвърлиш продуктите от количката в своя пазарска количка / чанта ; скрити под касите найлонови торби, а пред касата наредени 4-5 вида от по 99 ст. Нямах време да разглеждам детайлно, но и това ми стига, за да кажа, че има пропуски. Цените - малко високи, дори с намаленията и промоциите.
Харесаха ми щандовете за риба и месо.

# 591
Някой има ли мнение за насипните бонбони в Била и CBA?

# 592
  • София
Някой знае ли какво ще е работното време на Била и Фантастико по време на празниците? Кауфланд и Лидъл ще почиват на 25.12.(Което е добре. Да не излезе, че се оплаквам).

# 593
  • plovdiv
Метро ще работи  от 06 до 19 ч.

# 594
Има ли някъде Силан на промоция?

# 595
  • София
Някой знае ли халатите за баня във Фантастико до кога са на промоция ?!!?! Praynig

# 596
  • София
В Била много ми харесаха, в Т маркет също

# 597
Скрит текст:
В Била много ми харесаха, в Т маркет също

Благодаря за мнението! Когато питах, имах намерение да взема за Коледните празници, но тъй като никой не писа, не се престраших.

# 598
  • Sofia
В Била са започнали да предлагат продукти на Алнатура, много приятно ме изненадаха.

# 599
  • Пловдив
Някъде да сте мернали добра ютия на промоция...?

Общи условия

Активация на акаунт