Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 139 683
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Скрит текст:
Здравейте.Колко е цената на Billa card?Ако я попълня  сега, след колко време ще я получа? Благодаря:)

Безплатна е. Попълваш формуляра, даваш на касата, а те ти дават картата. Мисля, че веднага след това може да се използва, но може и да имаше някакъв малък период (30 минути или нещо подобно). Ако минеш първо през касата, можеш да я използваш като пазаруваш малко след това. Но ако ЕГН-то е фалшиво, може след време да я блокират. Позната чужденка беше измислила ЕГН и в един момент разбра, че е с невалидна карта. Sad Не са помислили за такива хора. А тя е постоянно пребиваваща.
Като вадих моята ми дадоха една голяма пластика и три по-малки, т.е. общо 4. Чужденката може просто да помоли познат българин да й даде една от картите си.

Така е. Дори ѝ дадох една от малките. Обаче няма как и двете да пазаруваме в дните с 25% отстъпка на група продукти. Тогава може само веднъж на ден да се използва. Втория път не дава отстъпка за тази група. Sad За другите промоции с карта няма проблем.

# 556
Така е да. Защото иначе сутрин няколко човека изкупуват почти всичко (малки фирми), а вечер за другите хора не е останало. Идеята е да се ограничи някак това нещо.

# 557
  • София
Скрит текст:
Здравейте.Колко е цената на Billa card?Ако я попълня  сега, след колко време ще я получа? Благодаря:)

Безплатна е. Попълваш формуляра, даваш на касата, а те ти дават картата. Мисля, че веднага след това може да се използва, но може и да имаше някакъв малък период (30 минути или нещо подобно). Ако минеш първо през касата, можеш да я използваш като пазаруваш малко след това. Но ако ЕГН-то е фалшиво, може след време да я блокират. Позната чужденка беше измислила ЕГН и в един момент разбра, че е с невалидна карта. Sad Не са помислили за такива хора. А тя е постоянно пребиваваща.

Като вадих моята ми дадоха една голяма пластика и три по-малки, т.е. общо 4. Чужденката може просто да помоли познат българин да й даде една от картите си.

Така е. Дори ѝ дадох една от малките. Обаче няма как и двете да пазаруваме в дните с 25% отстъпка на група продукти. Тогава може само веднъж на ден да се използва. Втория път не дава отстъпка за тази група. Sad За другите промоции с карта няма проблем.
Това не го знаех, сигурно защото не ми се е налагало да пазарувам по два пъти на ден Grinning Сега, обаче, най-близкият ми магазин е Била и може да се случи.

И да ви се оплача от Т-маркет. Тази седмица имат промоция на котешка храна. Ходих вчера сутринта - даже не си бяха разчистили стелажа от предната вечер. Казах си, рано е, не са смогнали с прИмоциите. Да, ама вечерта пак същата картинка. Днес минах през друг магазин и успях да намеря - не си бяха сменили етикетите, но на касата всичко беше ОК. Реших да мина и през нашия за нещо друго и погледнах пак за котака - е няма и няма. Crossing Arms

# 558
  • In transit
Скрит текст:

Това ми се вижда странно. Аз като чужденка, която даже не пребивава постоянно в Румъния (ходя само на пазар там) си извадих тяхна карта Била без никакви проблеми. Даже не са ми искали лична карта. И адрес не съм писала.

# 559
  • София
Mikkey, може би в Румъния не искат ЕГН (не знам как се казва при тях)?   newsm78 Точно това е дразнещото в Била картата. За какво им е тази информация? Дори не е за идентификация, защото първата ми карта се обели, няма вече бар-код,, но вместо да я подновят, казаха да си извадя нова карта. Дадоха ми я без проблем, въпреки еднаквите данни. Старата си е действаща, т.е. малките карти са такива, защото голямата не се чете.

Много хора дават измислено ЕГН и може би това ги е накарало да проверяват дали са достоверни.

# 560
Проблем ли е да даде ЛНЧ?

# 561
  • София
Да споделя как ме излъгаха в Била, така в зората на демокрацията правеха  най-некоректните търговци. На 2.11.2016 година купувам опакован сух салам на Тандем от витрината с обслужване, имаше леко намаление написано до салама, но нямаше обозначение, че изтича срока на годност. Продавачката грижливо ми го опакова в още един плик и залепи етикет отгоре. Винаги проверявам срока на годност, но този път реших, че като е от ръка трябва да е коректно. Днес отварям всички опаковки и виждам, че на 2.11 са ми продали салама с изтичащ срок на годност на същия ден 2.11 - без надпис, без предупреждение към клиента, без възможност да види, защото ми ги завиха в дебело пликче.
Мислех, че това време на лъжене на клиента е отминало. Формално Била нагло може да каже, че си е в правото - стоката беше с изтичащ срок на годност още същия ден, но никой нормален човек или семейство не може да го изконсумира веднага, а и хората трябва да са предупредени. От доста време Кауфланд и Лидъл отделят стоката с 2-3 дни и пишат предупреждения. Язък за немската марка, явно това е "Европа"...

# 562
Таня, в такъв случай снимаш етикета, снимаш касовата бележка, и пускаш оплакване онлайн, би трябвало да имат контактна форма в сайта.

# 563
  • София
Ще снимам етикета от хартиения плик и етикета от салама, не съм сигурна, че пазя още касовата бележка. Пазарувала съм с Била карта, така, че може да я проследят.
Каквото и да ми отговоря - че са си прави или че не са - некоректното отношение е налице, че даже и заплаха за здравето. Ще трябва да отделя 1 час от времето да им обяснявам, че българите не сме балъци, можем да четем...

# 564
  • София
И все пак продуктът е бил в срок на годност, разбирам те добре, просто се чудя дали ще направят нещо в този случай. newsm78

# 565
  • Бургас
Храна чийто срок изтича днес,утре или след 2-3 дни трябва да е поне със 70% намаление..............всъщност на мен трябва да ми платят за да я взема.

# 566
http://fitness.vita-bg.eu
има ли от този хляб в била?

# 567
Имат няколко вида на Вита,но точно този вид не съм забелязала дали го има  newsm78

# 568
Пазарувах във "Фантастико" и у дома видях, че препаратът Медикс за баня е протекъл в пликчето.
Изненадата дойде от това, че предпазната капачка беше отворена, което до момента не се е случвало.
Бях чела в темата за Кауфланд, че доста от препаратите са с по-малко количество и си отсипват,
което ме наведе на мисълта, че и тук е подобна случката.
Грешката е моя, че грабнах препарата без да го огледам, та 100% гратис ми излязоха в  минус.

# 569
  • оттам, откъдето започва България
Не можеш да бъдеш сигурна, защото много от клиентите (включая и мен) отварят и душат как е на мирис.  Peace
П.П. Ние си нямаме Фантастико, но Кауфланд ми е от другата страна на улицата, т. е. квартален магазин.

Общи условия

Активация на акаунт