Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 139 687
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Козлодуй
От кой магазин,мога да си купя арабски питки за дюнер?

От Лидл можеш да купиш.
На кой щанд в Лидл? Аз търся пълнозърнеста тротилия къде бих могла да си купя? Simple Smile

# 541
  • Sofia
В Hit съм виждала добър избор на подобни.

# 542
От кой магазин,мога да си купя арабски питки за дюнер?

От Лидл можеш да купиш.
На кой щанд в Лидл? Аз търся пълнозърнеста тротилия къде бих могла да си купя? Simple Smile

Не съм сигурна дали има пълнозърнести, но при нас стоят на щанда, където са кроасаните и питките за хамбургер и хот-дог.

# 543
  • Козлодуй
Благодаря Simple Smile Значи при топлата витрина на хляба Simple Smile

# 544
Благодаря Simple Smile Значи при топлата витрина на хляба Simple Smile
Не там.

# 545
  • Козлодуй
Ще ги търся тия кроасани и питки за хамбургери защото аз по принцип не купувам хлебни изделия ама сега ми трябват пълнозърнести тротили или тънки питки за една диета Simple Smile

# 546
Ще ги търся тия кроасани и питки за хамбургери защото аз по принцип не купувам хлебни изделия ама сега ми трябват пълнозърнести тротили или тънки питки за една диета Simple Smile

в Билла има пълнозърнести

# 547
  • Козлодуй
Благодаря ти GlitzyWrites Simple Smile Ние нямаме Билла в нашия град но когато ходя до друг град ще взема Simple Smile

# 548
http://www.ebag.bg/pitka-tortila-el-sabor-palnozarnesta-8-br-360-gr.html такива съм взимала от там и много ми харесват
...но мисля че там бяха по-евтини

# 549
  • Козлодуй
Благодаря за сайта Simple Smile

# 550
  • София

Сайтът доставя само в София. Peace

# 551
  • Козлодуй

Сайтът доставя само в София. Peace
Уау таман запазих разни неща на отметки значи няма да станее Simple Smile Жалко Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 552
Здравейте.Колко е цената на Billa card?Ако я попълня  сега, след колко време ще я получа? Благодаря:)

# 553
  • София
Здравейте.Колко е цената на Billa card?Ако я попълня  сега, след колко време ще я получа? Благодаря:)

Безплатна е. Попълваш формуляра, даваш на касата, а те ти дават картата. Мисля, че веднага след това може да се използва, но може и да имаше някакъв малък период (30 минути или нещо подобно). Ако минеш първо през касата, можеш да я използваш като пазаруваш малко след това. Но ако ЕГН-то е фалшиво, може след време да я блокират. Позната чужденка беше измислила ЕГН и в един момент разбра, че е с невалидна карта. Sad Не са помислили за такива хора. А тя е постоянно пребиваваща.

# 554
  • София

Безплатна е. Попълваш формуляра, даваш на касата, а те ти дават картата. Мисля, че веднага след това може да се използва, но може и да имаше някакъв малък период (30 минути или нещо подобно). Ако минеш първо през касата, можеш да я използваш като пазаруваш малко след това. Но ако ЕГН-то е фалшиво, може след време да я блокират. Позната чужденка беше измислила ЕГН и в един момент разбра, че е с невалидна карта. Sad Не са помислили за такива хора. А тя е постоянно пребиваваща.
Като вадих моята ми дадоха една голяма пластика и три по-малки, т.е. общо 4. Чужденката може просто да помоли познат българин да й даде една от картите си.

Общи условия

Активация на акаунт