Тествайте Frosch Baby – за чисти дрешки и спокойни дни след ваканцията

• 1 061
  • 74
  •   2
Отговори
След безгрижните летни дни постепенно идва време отново да влезем в познатия ни градски ритъм – с подготовката за детската градина и училището, сутрешните бързания и всички малки и големи задачи, които изпълват ежедневието. Със смяната на сезона идват и нови предизвикателства в ежедневната грижа за децата. Затова е важно да имаме продукти, на които можем да разчитаме всеки ден.

Когато става дума за най-малките, изборът на перилни и почистващи продукти е особено важен. Детската кожа е изключително деликатна и чувствителна, затова грижата за нея изисква специално внимание. Хипоалергенните формули играят ключова роля, тъй като са създадени с мисъл за нежната кожа и осигуряват ефективно почистване, без излишно да я натоварват.

Frosch Baby е надежден избор за родителите, които търсят баланс между ефективност, нежна грижа и екологичност – за по-спокойно завръщане към ежедневния ритъм и всички приключения, които ни очакват след лятото.

Frosch Baby – нежна грижа и отговорност към природата

Формулите на Frosch Baby са разработени така, че да осигурят надеждно почистване, като същевременно отговарят на нуждите на деликатната бебешка кожа.

• хипоалергенни формули
• дерматологично тествани
• без добавени оцветители, консерванти и микропластмаса
• със 100% естествени съставки от растителен произход

Тези характеристики превръщат серията в подходящ избор не само за семейства с бебета и малки деца, но и за всички родители, които търсят по-щадящи решения за дома и се стремят към по-природосъобразен и устойчив начин на живот. А разнообразието от продукти в серията позволява да се погрижим за различните ежедневни нужди на домакинството – от прането на най-малките дрешки до поддържането на чистотата у дома:

🐸 Течен препарат за пране
Отлично изпиране дори при ниски температури (30ºC) като щади тъканите и околната среда. Формулата е обогатена с екстракт от лайка.

🐸 Прах за пране
Съдържа провитамин B5 и почиства ефективно, без да дразни кожата. Специално разработен за чувствителна кожа.

🐸 Омекотител
Екстрактът от лайка допринася за мекотата на тъканите и оставя дрехите приятно нежни на допир.

🐸 Спрей против петна за бебешки дрехи
Формулата с естествени ензими осигурява ефективно премахване на петната, като същевременно се грижи за запазването на цветовете.

🐸 Почистващ спрей
За чисти играчки, аксесоари и гладки повърхности всеки ден. Продуктът не оставя следи и е подходящ за ежедневна употреба.

🐸 Препарат за съдове
Разработен специално за нуждите на най-малките, продуктът почиства ефективно бебешки шишета, биберони и съдове, като отстранява остатъци от мляко, каши и сокове. Формулата с провитамин B5 е с pH 5,5 и е нежна към кожата.

Включете се в играта и спечелете!

Какво е най-важно за вас в един препарат за дома, за да му се доверите? Имате ли любим продукт на Frosch, който отговаря на вашите очаквания и винаги е подръка у дома? Кой е той и за какво най-често го използвате?

10 от вас ще спечелят продуктов пакет Frosch Baby срещу ангажимент за споделяне на ревю в настоящата тема.
Запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 10:17 от Hия

# 1
За мен е важно препаратът да почиства добре, да е безвреден и нежен към кожата.
Не съм изпробвала продукти на Frosch, но бих желала.

# 2
Какво е най-важно за вас в един препарат за дома, за да му се доверите? Имате ли любим продукт на Frosch, който отговаря на вашите очаквания и винаги е подръка у дома? Кой е той и за какво най-често го използвате?

Най-важното е да е щадящ, но и да върши работа. Намалих до минимум препаратите и наблягам повече на тези за бебета и малки деца с надеждата, че съставът им е по-изчистен. Нямам препарат, който винаги дс ми е под ръка, може би прах за пране, защото пера почти всеки ден.

# 3
  • София

За мен най-важното в един препарат е балансът между безкомпромисна чистота и грижа за здравето, а марката Frosch е перфектен пример за това. Много любими продукти имам, но ако трябва да избера един - това е спреят за петна. Върховен!

# 4
  • София
Какво е най-важно за вас в един препарат за дома, за да му се доверите? Имате ли любим продукт на Frosch, който отговаря на вашите очаквания и винаги е подръка у дома? Кой е той и за какво най-често го използвате?За мен е важно препаратът да почиства добре и да е безвреден и нежен към кожата.Най-често използвам  Спрей против петна за бебешките дрехи:)Друго не съм пробвала.

# 5
Не съм купувала такива препарати и бих изпробвала

# 6
За мен най-важното е препаратът да почиства ефективно, да е щадящ към дома и семейството ми и да има приятен, ненатрапчив аромат. Любимият ми продукт на Frosch е препаратът за стъкла – винаги ми е подръка и най-често го използвам за прозорци, огледала и стъклени повърхности. Харесва ми, когато резултатът е чисто и без следи, без да се налага много усилие.

# 7
Не съм ползвала такива препарати и бих изпробвала.

# 8
За мен е много важно препаратът да почиства и да има приятен аромат. Любимият ми продукт на Frosch е препаратът за стъкла. Приятно е, когато е чисто и без много усилия.

# 9
Максимално изчистен състав, същевременно да върши работа.

# 10
Да е безопасен за детето ми тъй като сме в етапа на пълзене. Да е ефективен в почистването, тъй като всяка повърхност се пипа и после достига до устата на бебето. Да е икономичен.

# 11
  • София
За мен най-важното в един препарат за дома е да е ефективен, но същевременно щадящ – както към повърхностите, така и към хората у дома. Държа и на приятен, ненатрапчив аромат и на това продуктът да е с по-щадящ състав.

Любимият ми продукт на Frosch е универсалният почистващ препарат с аромат на сода. Използвам го най-често за почистване на кухненски плотове, маси и различни повърхности у дома. Харесва ми, че почиства добре, без да оставя натрапчив аромат, и затова винаги имам бутилка подръка.

# 12
За мен най-важното в един препарат за дома е да бъде едновременно ефективен срещу замърсяванията и безопасен за здравето на семейството ми – с щадящи, по възможност екологични съставки и без остра химична миризма. Любимият ми продукт на Frosch е универсалният почистващ препарат с лавандула. Използвам го най-често за почистване на почти всички повърхности у дома – от кухненските плотове до пода, защото оставя свеж и приятен аромат и почиства безупречно.

# 13

# 14

Общи условия

Активация на акаунт