Тествайте Frosch Baby – за чисти дрешки и спокойни дни след ваканцията

• 1 073
  • 77
  •   4
Отговори
# 30
Най-важното за един препарат е да е възможно с най-малко химия и да чисти добре.
Да, любим продукт ми е универсалния с портокал. С него мия баните, екраните вкъщи, кухнята.
Ползвам и продуктът за тоалетни.
И от двата съм много доволна Simple Smile

# 31
  • Пловдив
Да почиства добре, да е безвреден и нежен към кожата, да е по-щадящ. Ηа Frosch съм използвала само препарата за съдове.

# 32
Важно ми е препаратът да почиства ефективно и да не вреди на околната среда прекалено.
Любимите ми продукт на Frosch са веро за съдове и препарат за стъкла.
Харесвам резултатът да е на лице, без да се налага много усилие.

# 33
Да почиства добре и да не дразни кожата. Фрош много ги харесвам, използвам препарата за съдове, а също и бебешкия прах за пране

# 34
Важно ми е препаратът да чисти добре и да е щадящ към околната среда.
Много съм доволна от продуктите на Фрош, особено от препарата за почистване със сода, който няма натрапчив мирис като други почистващи средства, а чисти превъзходно. Мониторът и телевизорът пък се чистят с препарата за почистване на монитори и също върши много добра работа.
Ползвала съм и течен препарат за пране, също чудесен.

# 35
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Най-важно е да е ефикасен и с приятен ,свеж аромат.
Харесвам вашето веро

# 36
Важно за мен е да ухае деликатно и ненатрапчиво, да мие добре и да не съдържа голям процент вредни за природата съставки.
Вкъщи ползваме веро и препарат за прозорци на Фрош, но очакваме нов член на семейството и бебешката серия ще влезне в употреба.

# 37
Най -важно ми е разбира се даден прерарат да си върши добре работата и цената да е релевантна.

На Frosch използвам препарата за стъкла и ми е любим ❤️🍀

# 38
За мен е важно прахът да изпира добре и да ухае приятно.

Не съм изпробвала препаратите на Фрош, но с удоволствие бих, тъй като имаме бебе вкъщи.

# 39
Важно ми е препаратът да бъде щадяш към повърхностите, но ефективен срещу замърсяванията им. Също да бъде безопасен за деца и домашни любимци.
Frosch за бебешки съдове имаме винаги вкъщи.

# 40
Най-важното е да използвам безвреден преперат, но и да изпира добре.

# 41
  • София
С бебе на два месеца съм, така че за мен е важно да са безопасни и щадящи бебешката кожа. Ползвала съм някои от продуктите, може би любим ми е за петната, изчиствал е петна от желязо от бяло боди, които мислех, че с бебешки препарат няма да излязат.

# 42
Избирам препаратите така, че да знам че почистват добре, да са безвредни и нежни към кожата, но и достъпни.
Когато децата ми бяха малки винаги имах под ръка Frosch за петна.

# 43
  • Бургас
Да е безвреден и с по-малко химия. Ползвала съм Frosch и бях доволна.

# 44
Трябва да е точно за мен, за да чисти петна от дрехите. Винаги у дома има Течен перилен препарат със сода, 1,5 l

Общи условия

Активация на акаунт