Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 139 625
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
В дм има ли памперси на Молфикс 1 и на каква цена са ?!

# 661
  • София
Има ли някъде промоция на Дав дезодорант Thinking
В аптеки Ремедиум също.

# 662
  • В най - голямото село
Някой с Била карта получава ли промоциите с Била карта, в пощата запечатани в плик. Една позната ми се похвали, че така ги получава, а аз пазарувам единствено в Била и нямам нищо такова Sad

# 663
  • София
Нищо не получавам аз от тях.

# 664
Никога не съм получавала нищо друго освен обичайната листовка,която носят пощальоните,а имам карта от началото на веригата(дори вече се е поизтъркал номера и).Сега се върнах от Била-заредих доволно вафли...

# 665
  • In transit
Пикадили фалира и затвори магазините си.
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2017/03/05/2929339_pikadil … _vleze_vuv_falit/

# 666
Тъкмо взех едно намалено италианско кафе за 3,99 и мислех да ходя за още

# 667
  • In transit
а хубаво ли е, и аз му се канех...

# 668
а хубаво ли е, и аз му се канех...

На мен ми харесва, горчивичко и силно

# 669
  • София

От Пикадили ли? Преди малко говорих с приятелка, която работи в мола. Каза, че е отворен магазина, но рафтовете са още по-празни в сравнение с преди 4-5 дни, когато ходих аз за последно. Пробвай, може да имаш късмет и да си купиш!

# 670
Михаела, памперси "Молфикс" има във "Вис Виталис" на добра цена, наскоро купих размер 2 и 3. В ДМ има, но са някъде около 20 лева големият пакет, а във "Вис Виталис" са около 16-17 лева.

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 17:41 от Nataka

# 671
Ок, мерси  Peace

# 672
Съсипаха поредната хубава верига .. жалко.

# 673
  • София
Да бе - хубава ?!  Скъпа, скъпа, скъпа и със 90 % стоки , които се предлагат по другите вериги.

# 674
Михаела, в "Билла" в момента са намалени памперсите "Молфикс", един пакет е някъде 17 лева и осемдесет стотинки, но не видях размер 1. Може да попиташ. Във "Вис виталис" със сигурност ще има, там последния път купих един пакет за 16,99. Не знам от къде си и дали имате такива магазини във вашия град.
"Пикадили" и мен ме е учудвал, че продава стоки, които ги има навсякъде, но на по-високи цени. Имаше си и свои марки, но не много. Аз купувах от там основно рагу от сьомга за рибена чорба.
Очаквам всеки момент и Европа да фалира. Има останали няколко магазина, аз се сещам само за един в София, но може и да бъркам.
Съветвам ви, ако пазарувате в "Промаркет" да си следите касовите бележки.
Апропо, знаете ли какво става с тези карти "Пикадили", с които натрупвахме точки при пазаруване?

Общи условия

Активация на акаунт