Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 37

• 38 432
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте Hug Hug Hug

Чак сега се съвземам малко от кошмарната нощ в Париж.
Дъщеря ми  живее там и близо до събитията.След като я чух се успокоих малко  , все още  престрелките продължават и си стоят затворени  по къщите.
Дано и най- близките  на Джансел са се обадили и са добре и успокоили вече.

Цяло щастие за всеки екип от режисьор , оператор, сценарист е да работят с Джансел.
С весел нрав ,но с нужна сериозност при работа е  безценен.

Rolling Eyes  Ето една от първите снимки в сета на сериала  Peace  не ви ли се струва, че режисьорът не само е в приятелски отношения с Джансел  Heart Eyes  но и е много ценен за него не само като актьор в главната роля  ...  Laughing

# 46
Аз вече наваксах и съм в крак със събитията. Wink Вече сте обсъдили нещата и нямам кой знае какво да добавя.  Wink Има някои неща, които не разбирам, но с превода ще се наместят.  Peace Не мога да разбера как Джанан е омотала Кюршат?  Thinking Личи си колко щастлив е бил с Пънар, вече нямам съмнения, че я е обичал и не е бил с нея само заради парите.  newsm78 Държанието на Джанан към Елиф е непростимо.  ooooh! И малката си превишава правата понякога, но тя е дете все пак.  Sad Плаках с нея, докато търсеше пръстена - милото пухкаво мъниче.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да му се ненадяваш на Дженгизхан - какъв е романтик. Mr. Green Влюби се той в Севда, много преди да разбере, че е вдовица на Орхан. Без превод мислех, че от интерес почна да я ухажва, а той я хареса на гробището още. Peace А доста по-късно разбра чия е жена е.

СебиHeart Eyes радвам се, че всичко с дъщеря ти е наред.  Praynig Бог да ги пази. Praynig

Дайче, аз също четох при рускините, че е последният епизод на Мурат Атик, ама дано не са прави.  Praynig Със смеха - не знам, дано Кюршат и Офлаз не си спомнят хубавите моменти с него. Praynig ooooh!

И един поздрав с песен от сериала, която много харесах. Hug Heart Eyes

Приятна вечер! Hug bouquet

# 47

Мурат/Казльо е перфектен актьор.
Привлече и задържа вниманието ми към него макар и не разбираща диалозите с другите герои.
Козелът според мен е наистина влюбен в Севда newsm78

# 48
Така е, Себи,  Hug влюби се.  Wink Има история за разкриване около него - освен в 7 епизод да я разкрият с връщане в миналото и актьорът да напусне.  newsm78 Не ми се иска, въпреки че е гад, ама Юсуф провери пулса му. Не, че не може да сгреши, не е лекар.  Peace

Аз продължавам, щото нали сега наваксах и с преведеното, но имам някои неясноти - най-големият виц е, че Офлаз е главен комисар в отдела за организирана престъпност...  Shocked Mr. Green Stop Обаче не мога да им разбера точно тъмните сделки - наркотици не продават, оръжия не пренасят... какво точно незаконно вършат? Иначе, че ликвидират, който се изпречи на пътя им, вече е ясно. То всъщност Дженгизхан върши черната работа, каквато и да е тя, а Офлаз прикрива следите... От Кюршат вземат парите за... какво? Освен клубът, който откриха с неговите пари, какво друго са направили? Пънар беше спряла някакви пари към Дженгизхан... на хранилка ли е бил при Кюршат? И с какво го държат, ако е така... сега вече е ясно, но преди това? newsm78 И загадката Ведат - защо толкова настоява за това отмъщение? newsm78

ooooh!  И мен ме дразни в много от сцените нейната игра  Thinking  че и с макиажа и на "простовата" жена са прекалили ми се струва   newsm78   като гледам тази снимка  Crossing Arms

Wink  При рускините прочетох и един коментар  Peace  че тази "майка" не би могла да роди толкова хубав син като Юсуф  Heart Eyes Laughing  

Дайче,  Hug актрисата на снимката е друга, не е тази, която играе Хаджер. Peace  Тази може да е някое ново попълнение, или да навестява някой на сета.  Peace Тази актриса последно съм я виждала в "Нарекох те Фериа", като лелята на Фериа.  Wink Иначе съм съгласна с теб и с рускините. Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 18:43 от ·٠•Snejka•٠·

# 49
Себи   Hug  така и предположих от сутринта, че докато не се свържеш с дъщеря си няма да сложиш пост в темата ни  ooooh!  Радвам се, че всичко при нея е добре  Peace  

Rolling Eyes  Вчера видяхме и най-хубавите снимки от сета на Джансел  с усмихнатите актьори и всички от снимачния екип на сериала   Peace  и броени часове след това след трагичните събития в реала ... скръб и тъга  ooooh!  Да се надяваме наистина, че нищо лошо не се е случило с близките на Джансел   Praynig Praynig Praynig  

Снежи  Hug  хубав и интересен е коментара ти за излъчени епизоди от сериала  Peace bouquet
 Rolling Eyes  Ще допълня какво аз съм разбрала за случващото се с героите в някои сцени  newsm78
Цитат
Обаче не мога да им разбера точно тъмните сделки - наркотици не продават, оръжия не пренасят... какво точно незаконно вършат? Иначе, че ликвидират, който се изпречи на пътя им, вече е ясно. То всъщност Дженгизхан върши черната работа, каквато и да е тя, а Офлаз прикрива следите...
За Дженгизхан в 3 епизод видях, че комисаря Йълмаз проучи досието му и разбра, че има информация за насилие над хора, заплахи (шантаж), ранени, но от 4-5 години всичко било "чисто". Първоначално е притежавал малък нощен клуб в Бейоглу, но наскоро е открил голям в Боаза. Йълмаз си спомни, че изненада Офлаз с Дженгизхан в кабинета му. Това накара Йълмаз да поиска информация и за новия клуб на Дженгизхан. Преди това Йълмаз вече беше наясно, че убийството на Орхан е с същия пистолет като предишни две убийства, останали неразкрити в полицията.
Цитат
От Кюршат вземат парите за... какво? Освен клубът, който откриха с неговите пари, какво друго са направили? Пънар беше спряла някакви пари към Дженгизхан... на хранилка ли е бил при Кюршат?
Лейла разпечата банковото извлечение за превод на 3 000 000 долара от Кюршат на Дженгизхан, след "смъртта" на Пънар и като го показа на Дженгизхан директно му заяви, че тя е собственик на клуба и може да го продаде, защото до момента не е получила никакви приходи след отварянето му. Това накара Дженгизхан веднага да изтърчи бесен при Офлаз и ... Йълмаз ги засече точно с тази среща.
Освен това при Дженгизхан беше дошъл някакъв брокер, който му предложи изгодна оферта за терен в Чешме (само ... за 2 000 000 долара) за още един клуб и Дженгизхан отново поиска пари от Кюршат, като го заплаши с опрян пистолет в главата му, ако не му ги даде.

Rolling Eyes  Вече можем да гледаме и 4 епизод с руски субтитри от екипа на vk.com/perevodtadi   Peace  bouquet
https://vk.com/video327329100_171967795?list=baa99c453ad5acde65

Приятна вечер  Hug

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 22:01 от dai4e

# 50
  Благодаря ти Дайче Heart Eyes .

Сега ще има с какво да се занимавам и приятно развличам в неделя.
С удоволствие ще гледам 4-та серия.Нея я гледах с прекъсване.

# 51
Rolling Eyes  Докато изгледам преведения епизод и фрагман за 7 епизод се е появил  coolcool

smile3555  Много е интересен ще е и  newsm74  динамично развитие на събитията ни очаква  Rolling Eyes  само, че ... за усмивките няма никаква подсказка   cry

#Crazy  Ах, Юсуф, Юсуф ...  Praynig  дано да е разказал на Лейла за първото "гостуване" на Ипек  newsm78  защото ако не е ... и е влюбен вече в Лейла   Thinking  Никакви предположения няма да правя и най-добре е да изчакам срядата ...  Stop  

# 52
Добро утро! Hug Hug Hug

Дайче,  Hug мерси за разясненията.  bouquet Долу горе същите работи ги разбрах и аз, но все още не мога да си обясня в какво точно се състоят тъмните им сделки в настоящия момент, освен да е изкупуване на земя на безценица и прочие далавери.  Peace Явно тепърва ще става ясно как са оплели Кюршат и защо той доброволно им превежда пари!? Peace Просто много бързам, на всичките ми въпроси ще има отговори, като му дойде времето. Wink Мерси за фрагмана  bouquet - Джанан ще оцелее, не съм си мислила и друго, де, но за Дженгизхан не е ясно.  newsm78 Всъщност щом Юсуф не е в затвора... newsm78

Това са превели от фрагмана.  Hug Хм, дали Кюршат не подозира, че Лейля е Пънар?  Shocked Само той не се успокои, като разбра, че жена му не е в колата и не откриха трупа й.  Peace Освен това Лейля постоянно му се привижда като Пънар... newsm78

Кюршат: Кой ти подари този медальон?
Елиф: Леля Лейля.
Ипек: Батко, какво ти става?

Спокойна неделя. bouquet

# 53

Здравейте Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyesблагодаря за кафенцето и  преведения  диалог между баща и дъщеря.

Струва ми се ,че натоварват ролята на Елиф  прекалено много.
Какво ли не му се случи на това дете.Изгуби майка си ,сдоби се със зла мащеха и напрегнат и объркан баща.

Че Джанан се оправя  е видно. Сигурно е загубила детето и злобата и си излива пак върху  горкото  дете.

Откъсно му ушенцето Sad

Ипек е нахалница и манипулаторка и не е чудно ,че пак е пред вратата на Юсуф,но Лейля какво прави с нея newsm78
Прости ли му ,или е любопитна да ги види двамата заедно и прецени с очите си за отношенията им.

Последна редакция: нд, 15 ное 2015, 10:43 от sebilMM

# 54
 wavey  Приятна неделя   wavey

Снежи  bouquet   благодаря и за преведената част от фрагмана  bouquet
 Rolling Eyes Ето го и с руски субтитри фрагмана за 7 епизод  Peace   от екипа на vk.com/perevodtadi   bouquet
https://vk.com/video-60100797_171618364?list=750f57ddb6141fb567
Eve Dönüş -1.фраг к 7.серии, русс
 #Crazy  Кюршат прави самопризнания за убийство на Пънар и за участието на Офлаз, но за Дженгизхан  ...  newsm78
  Naughty  Сега с този медальон ... Кюршат не може да не си зададе въпроса как е попаднал у Лейла като го е носила само Пънар, а още не е намерен трупа й ... Той наистина в много сцени вижда "приликата" на Лейла с Пънар, но и тя съзнателно провокира спомените му. Първо  Naughty с розовата рокля, последно  Naughty  с тангото в бара ...  #Crazy  
 ooooh!  Имах надежда, че Джанан след падането ще стане по-добра към осиротялата Елиф, осъзнавайки вината си за случилото с Пънар  Sad  Да, ама не ... дори обратното е  Naughty
Rolling Eyes  За Ипек мислех, че след нейното гостуване с вечерята и след като Юсуф я заряза и изтърча при Лейла  Naughty  реакцията и беше на сконфузена от ку...нския номер, който му погоди и той разбра  Naughty  Но явно било е от "ден до пладне" и няма да се откаже лесно от него  Thinking Може би сега идва да му се извини за ... страстната целувка  hahaha
 ooooh!  Дано още в този епизод Юсуф успее да убеди Лейла, че от негова страна любовни чувства към Ипек няма, защото не ми се ще да ми провлачат в ... много епизоди  Crossing Arms
 Rolling Eyes  Много ми е интересно кой първи  newsm78   Юсуф или Кюршат ще се досети, че Лейла е Пънар  ooooh!  и каква ли ще бъде реакцията към нея и от двамата  #Crazy  Много въпроси си задавам и аз  Stop Joy

Rolling Eyes  Малко за преведения 4 епизод .  Ведат е много наблюдателен и бързо разбра, че Лейла се влюбва в Юсуф. Е, тя отрече, но  Blush  не и стана неприятно.  Според мен той харесва Юсуф и не би имал нищо против и любов между тях да има. Много ми харесва Ведат с отношението си към Юсуф  Peace  На въпросите му за Пънар и Лейла не го лъже с отговорите си, а му казва, че ще разбере когато му дойде времето  Stop  Много му е признателен за спасяването на Пънар, цени го и не го намира за глупав, дори обратното ... Има по-голямо доверие в него дори от Лейла. Наистина не му се ядоса и за бягството при ареста му и сега разбрах, че той предложи на Лейла да помислят къде да го укрият.  

Себи  Hug   Peace  този Юсуф е специално за теб   Heart Eyes

Stop  Спирам до тук, че стана цял ферман и трябва да си подредя мислите ...  muhi

Последна редакция: нд, 15 ное 2015, 12:29 от dai4e

# 55
Дайче Heart Eyes благодаря за черно-белия Юсую ,макар че го харесвам всякак но само брадясал - не.

Е , сега като си признае направо в полицията Кюршат какво ли го чака и кога зададе въпроса за медальона на Елиф.?

И , какво  ли си мисли ,че с признанието ще намали наказанието ,след като се разбере че Пънар е жива,а и той почти на 80% е сигурен вече.

Очаквам и в тази серия да се наслаждаваме  на нежно влюбения в Лейла  Юсуф.

# 56
 Rolling Eyes  Джансел е сложил една много хубава френска песен за Париж  Peace   ooooh!
Cansel Elçin @cansellelcin  3h3 hours ago
Marc Lavoine & Souad Massi   Paris http://youtu.be/bSXfsTYRWhw

Себи  Hug  много въпроси си задаваш и ти за новия епизод   Wink  ще почакаме до сряда ... Stop

Rolling Eyes  А ето и афишите на за театралната постановка на Франкенщайн за 12 декември  thumbsup
@cansellelcin Frankenstein 12 Aralık'tan itibaren her Cumartesi Zorlu PSM Drama Sahnesi'nde #frankenstein

# 57
Добро утро! Hug Hug Hug

Кюршат ме изненада с тези самопризнания - никога не съм го считала за напълно лош човек, но мекушав - да, затова не смятах, че има такава смелост.  Peace А ние да не отиваме към финал?  #Crazy Дженгизхан може да не е жив, Кюршат прави самопризнания... остава само да се разбере, че Лейля е Пънар.  newsm78

Снимчици зад кадър. Wink

Успешна нова седмица! bouquet

# 58
Здравейте Hug Hug Hug

Това е нещо ново за мен , но не мога да си преведа сама Rolling Eyes

# 59

А моят брадатко ме опровергава -пак е чаровен!

Общи условия

Активация на акаунт