Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 37

• 38 444
  • 738
  •   1
Отговори
# 90

# 91
Привет! Момичета, благодарности за всичко споделено.  bouquet  Hug Hug Hug
Значи 7-ми епизод не са го излъчили заради мен.  Wink Защото щеше да ми е много по трудно да намеря време за преведения епизод и 2 броя на турски.
Преди да ви изчета попаднах на споделена част от 6-ти епизод от Дайче  bouquet , та я изгледах, сега ще погледна и останалите.
Здравейте  Hug Hug Hug

Това , ако е ново ,значи Джансел работи на много фронтове.
Или може би е  зад кадър  по време на невероятния клип.

Себи, точно от този момент е.

И на мен не ми хареса, че много бързо се отървахме от козльо, но поне наистина го премахна човекът, който трябваше да го стори. Само, че тази намеса за прикриването на трупа от Юсуф не ми допада. ooooh! Нещо  неприятно ще последва от това.
А това, че Кюршат ще се предаде също е много странно. Освен ако не е свързано с приключването на сериала, дано да не е  Praynig Praynig Praynig, ще е някаква много странна хрумка  Rolling Eyes. Но пък може да е оригинална. Не знам какво да очаквам, но на първо място си мисля за Елиф - на кого ще я остави Кюршат, ако влезе в затвора? Или той е замислил нещо, с цел да се освободи от Офлаз и козльото, за когото не знае, че вече не е на тоя свят. Ще има някаква уловка според мен, нещата няма да са точно така, както ни ги подсказват.Това при положение, че сериалът си върви по план и замисъл.
Отивам да зяпам части от 6-ти епизод.

Видях във ФБ фрагмана за 7-ми епизод с хърватски превод. Май ще съм права в предположението си, че Кюршат е замислил нещо, от превода се вижда че той иска да натопи Офлаз.

https://www.youtube.com/watch?v=Kk02sEsrCGM

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 22:52 от Snake777

# 92
Добро утро Hug Hug Hug

HugДобре си се завърнала Уси Heart Eyes

Да пийнем по едно кафе и започнем деня.

Ако  Кюршат влезе в затвора ,Елиф по право ще остане при "леля" си най- близкия и човек по кръвна линия,а и Джанан не премира  за нея.

Мисля ,че това е умен ход  да се предаде на полицията защото   на 90%  подозира според мен ,че Лейла е Пънар  и така ще я провокира да се разкрие.
На мен по- интересно ми е как ще се развият отношенията Лейла-Юсуф.

Приятен ден Hug

# 93

# 94
Добър ден!  Hug Hug Hug
Себи  Heart Eyes, добре заварила!
То хубаво, че Лейля ще се грижи за Елиф, но Кюршат толкова много обича дъщеря си, как ще се реши да я зарежи, дори и при любимата й леля? Предполагам, че преди да се реши на тази стъпка е говорил с адвоката си и е получил уверението му, че няма да влезе в затвора. Целта му е единствено да се освободи от двамата изнудвачи, а не да изчисти гузната си съвест.
Гледах онази част с разговора между Лейля и козльо в парка, малката Елиф, която плачеше след него. Чакам с нетърпение превод/ дано да има  Praynig  Praynig  Praynig/, защото ми се струва че в този момент нещо се е променило в съзнанието на катила. Има и още един момент, който ми направи впечатление - Лейля и козльото подписаха някакъв документ и останах с впечатление, че и двамата не бяха доволни от това.
А това, което изгледах за Джавидан без превод ми е абсолютно инфантилно. Очаквам след превод да се изяснят нещата, че така видях само една много странна жена с необяснимо поведение. Да не би Ведат да и плати, за да се настани в чуждия дом или тя е същата меркантилна жена като дъщеря си и те използваха това?  newsm78
И други интересни неща забелязах, но сега нямам време за повече, работата ме зове, а денят е много кратък. ooooh!
Снимка от репетицията за театралната постановка
https://www.instagram.com/p/-TRnIzAMFN/
Хубав и спокоен ден!  Hug Hug Hug

# 95
 wavey  Приятен ден   wavey

Уси    Hug  добре завърнала се и от мен  Heart Eyes Peace
Значи 7-ми епизод не са го излъчили заради мен. Wink Защото щеше да ми е много по трудно да намеря време за преведения епизод и 2 броя на турски.

Rolling Eyes  И за Джансел предполагам се получи добре в този момент  Heart Eyes след като прочетох в тази публикация, че той всеки ден има репетиции в театъра за ролята си на Франкенщаин  Peace  Всеизвестно ни е как се заснема всеки епизод от сериал с продължителност като на игрален филм, но трябва да се направи за по-малко от 7 дни  Naughty  И въпреки всичко Джансел е много развълнуван и щастлив и с тази си роля в театъра  Peace  
http://www.ratingkurdu.com/haber/MEDYA/Cansel_Elcin_Fransadan_sonra_ilk_kez
Cansel Elçin, Fransa’dan sonra ilk kez
19/11/2015
TÜRKİYE’DE TİYATRO SAHNESİNDE!!!

Само част от текста в превод с  google  на казаното от Джансел :
Цитат
Много се вълнувам. Всеки ден ние на непрестанни репетиции и с нетърпение очакваме деня 12 декември, в който ние ще се срещнем с публиката ", каза той.
Себи   Hug  нямам никакви съмнения, че Юсуф и Лейла като са насаме са с едни лудуващи пеперудки  Heart Eyes  но досега Юсуф имаше съмнения за някакъв мерак на Лейла да заеме мястото на Пънар до Кюршат заради Елиф ...  newsm78  Но сега  Tired чувствата на Ипек към Юсуф са като бариера за Лейла  ...  а тя и преди  Blush не си позволяваше по-различни от приятелски отношения с Юсуф  #Crazy

Ако  Кюршат влезе в затвора ,Елиф по право ще остане при "леля" си най- близкия и човек по кръвна линия,а и Джанан не премира  за нея.

Мисля ,че това е умен ход  да се предаде на полицията защото   на 90%  подозира според мен ,че Лейла е Пънар  и така ще я провокира да се разкрие.
На мен по- интересно ми е как ще се развият отношенията Лейла-Юсуф.

Naughty  Ипек също е леля на Елиф и тя още във 3 епизод и каза, че има същите права като нея за опекунство на Елиф   Thinking  А сега и Ипек не долюбва още повече Лейла, заради Юсуф  Crossing Arms  така че още по-трудно става за Лейла/Пънар да си вземе дъщеричката  ooooh!

Rolling Eyes  А за Кюршат си мисля, че направи признания в полицията за убийството на Пънар   Naughty защото Джанан показа омразата си към него и не му остави никакви съмнения, че с помощта на любовника и Офлаз в полицията този път няма да му се разминат обвиненията и осъждането му в опит за убийство на нея  Thinking  и нито тя, нито Офлаз щеше някой да ги заподозре като съучастници и по-виновни дори от него за убийството на Пънар  Crossing Arms

Naughty  Лейла можеше да бъде свидетел в полза на Джанан  Thinking

newsm78  И майката на Джанан  Naughty  Джевидан също ...   Crossing Arms

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 11:47 от dai4e

# 96
Снейк, добре си се завърнала.  Hug За Джавидан мисля, че използваха меркантилността й.  Peace Ще видим пак с превода, но смятам, че е така. Hug

Дайче, Себи, bouquet bouquet bouquet

Много ми хареса, затова го споделям с вас. Heart Eyes

# 97

Приятна и спокойна вечер. Hug

# 98
Дайче, Снежи  Heart Eyes  Hug

Цитат
Много се вълнувам. Всеки ден ние на непрестанни репетиции и с нетърпение очакваме деня 12 декември, в който ние ще се срещнем с публиката ", каза той.
Не знам как издържа това момче с всички тези ангажименти и натоварване. Дано да издържи до премиерата и да им приключат вече футболните мачове. Взех да го жаля вече.  Wink
Цитат
...нямам никакви съмнения, че Юсуф и Лейла като са насаме са с едни лудуващи пеперудки  Love  но досега Юсуф имаше съмнения за някакъв мерак на Лейла да заеме мястото на Пънар до Кюршат заради Елиф ...  newsm78  Но сега  Tired чувствата на Ипек към Юсуф са като бариера за Лейла  ...  а тя и преди  Blush не си позволяваше по-различни от приятелски отношения с Юсуф  #Crazy
И аз така мисля.  Peace Докато не приключат с целите си, Ведат ще я контролира и ще я сваля на земята. След това може да я насърчи даже, ако тя се колебае.
Имам още един неясен за мен въпрос от 6-ти епизод - защо трябваше Офлаз да убива човека на козльо? За да се стигне до там, значи има пропукване на тандема Офлаз- Дженгизхан. Много злини  направи шефа от полицията, интересно ми е как ще бъдат разкрити накрая.
Едни красиви тъжни очи

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 21:18 от Snake777

# 99
Снежи   Hug  много са хубави Юсуф и Лейла на тази снимка наистина  Heart Eyes  харизматична двойка  Peace
Много ми хареса, затова го споделям с вас. Heart Eyes

smile3555   Вече имаме снимки и от 8 епизод  thumbsup
Eve Donus | Eve Dönüş | Возвращение домой
Из 8 серии

Naughty  Надявам се Офлаз не само да бъде уволнен от полицията  Praynig  но и да бъде осъден като убиец на Пънар след самопризнанията на Кюршат редом да него и с Джанан  Naughty

Praynig  Дай боже и комисар Йълмаз да е разбрал за доверения полицай на Офлаз  Thinking

Уси   Hug  
Цитат
Имам още един неясен за мен въпрос от 6-ти епизод - защо трябваше Офлаз да убива човека на козльо? За да се стигне до там, значи има пропукване на тандема Офлаз- Дженгизхан.
newsm78  И аз не съм наясно, защо трябваше да убива призналия се за убиец на Орхан   #Crazy  
Цитат
А това, което изгледах за Джавидан без превод ми е абсолютно инфантилно. Очаквам след превод да се изяснят нещата, че така видях само една много странна жена с необяснимо поведение.
newsm78  За Джавидан само разбрах, че Джанан е казала на всички, че майка и не е жива ...  bishop  И ако преди за Пънар като добра нейна приятелка не е било от значение да запази тайната й  Thinking  сега вече Лейла/Пънар реши дори и с разкриването на тази тайна да попречи на брака и с Кюршат Naughty  Лейла с основание е сериозно притеснена от злобното и психо извратено отношение на Джанан към Елиф ( Shocked и с разкъсването на играчките ...  ) Crossing Arms  

# 100
  Не е ли време и за втори трей на 8-ма серия.Длъжници са ни ,на нас зрителите иначе се радвам на възможността Джансел да репетира по- спокойно.

Колко ли тренировки са му били нужни за тези сцени.

Снеже Heart Eyes прекрасно аватарче Laughing

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 21:23 от sebilMM

# 101
Цитат
Надявам се Офлаз не само да бъде уволнен от полицията  Praynig  но и да бъде осъден като убиец на Пънар след самопризнанията на Кюршат редом до него и с Джанан

Дайче, защо и Джанан да бъде съдена?  Аз не видях пряка нейна вина за "смъртта" на Пънар. А че е гадина и не заслужава да е щастлива, съм съгласна. Вече забелязвам, че тя май не понася и любовника си. Да не се окаже накрая, че най големия гад всъщност е Офлаз, засега натам ми клонят везните.

Цитат
За Джавидан само разбрах, че Джанан е казала на всички, че майка и не е жива .
Много лошо и за двете - дъщерята се срамува от майка си, но за съжаление крушата не е паднала по далеч от дървото. Само методите на дъщерята са по префинени.
Цитат
Не е ли време и за втори трей на 8-ма серия.Длъжници са ни ,на нас зрителите иначе се радвам на възможността Джансел да репетира по- спокойно.

Колко ли тренировки са му били нужни за тези сцени.
Себи, може би имаше в предвид втори фрагман за 7-ми епизод. Grinning
Тренировките и снимките са продължили доста време, щом са били замръзнали в студената вода. Важното е, че са много сполучливи и че нямаше болни актьори и оператори.
Себи, във връзка с прекрасното аватарче
Скрит текст:
Какво стана с твоите хора, ожениха ли се вече?

# 102

И още нещо от 7-ма серия.
Уси Hug обърках се със сериите , колкото до моите хора-още не са Wink

Oflaz, Kürşat'ı vazgeçirebilecek mi?
Oфлаз, може ли  да обезкуражи Кюршат?

[bVicdanın sesini dinliyor.][/b]
Слушане на съвестта ли е ...

# 103

Oflaz, Kürşat'ı vazgeçirebilecek mi?
Oфлаз, може ли  да обезкуражи Кюршат?

На фрагмана се вижда, как Кюршат приви запис на самопризнанията си. От снимките е ясно, че Офлаз и Джанан ще направят опит да го "вразумят", ама той се е подсигурил. Само да не вземе този гадняр Офлаз да реши да се освободи от него, че тогава я втасахме. Wink
Определено ще има още един интересен епизод, но без превод на рускините сме доста зле. Дано този път да имат възможност да превеждат. Praynig Praynig Praynig

# 104

Гледах това в Туитър и не можах да разбера какво е , но рускините ми помогнаха-

К съемочной группе сериала Eve Donus присоединился новый актер, Gürbey İleri.Актер ранее играл в Великолепном Веке, в роли сына Султана Сулеймана шехзаде Мехмета и в сериале ''День, когда была написана судьба''

Интересно този красавец към кого ще се ориентира и дали ще положителен или  гаден  образ newsm78

Общи условия

Активация на акаунт