Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 132 896
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мда, и на мен ми се стори доста скъпо каато проверявах миналата година. Вариант е даа се спи на квартира и там да се ходи само за процедури. Но и те не са им евтини. В Трявна процедурите са безплатни - по 4 на дете на ден. Само с направление от ЛЛ и там се минава през физиотерапията. Но пък в Сандански повече ми хареса. Simple Smile

# 601

[/quote]Най-евтин вариант.HushedПо колко плащате? Защото аз за две деца от което едно е с Телк и за мен ще трябва да плащам по 110лв. на ден. За справка в хотел Свети Никола ми е 55лв. пак за тримата. Вярно не е в гората, но пък има басейн.
[/quote]

Аз използвам програмата по ВОИ за себе си, която е пакетна и за 10 нощувки+до4 процедури на ден+храна е 195 лв.
А за детето си плащам свободен прием по 25 лв. на ден с всичко (нощувка+4 процедури на ден+храна) - за 10 дни =250 лв. И така за целият ни престой всичко ни струва около 450 лв.
Има вариант по клинична пътека и така е съвсем безпланто май или нещо минимално. За 7 дни е престоя по КЛ пътека. Щом сте с ТЕЛК може би има как да се възползвате, но аз не съм наясно точно как става. Ще трябва да звъннеш в санаториума и да попиташ.
В Св. Никола ходихме първата година само ва видя как е басейна, но влязох и нещо не ме грабна - адски задушно, вътрешен е и ме лъхна една яка миризма на хлор. Предвид, че ние ходим края на август,началото на септември няма вариант да стоя на вътрешен басейн. Ходим в градските басейни няколко пъти, в Интерхотела няколко пъти и на Рупите на гьоловете и ето ти 10 плажа;)!
Но пак казвам.......зависи кой какво иска от почивката си. Аз като съм с детето лукс не искам (а и в Сандански такъв не смятам, че има) защото нито спа мога да ползвам нито пък мн ще забележа интериора. Интересува ме да стоим повече време, прилични условия на ниски цени, за да можем да си позволим повече като излизаме из града и да ходим на различни места. Съчетаваме полезното с приятното в общи линии.

# 602
  • В.Търново
Каква е тази програма на ВОИ?

# 603
Каква е тази програма на ВОИ?
Най-вероятно е НОИ

# 604

Да, извинявам се но писах пътувайки!

# 605
  • София
Ние затова ходим в Резиденцията. Не е лукс, но пък е хубаво. Вярно зависим си от кола, за да ходим на процедури, но пък ние сме с кола и не е проблем. Спокойно е и за децата е супер. Пък ни дават да си вземем и кученцата с нас.

# 606
Здравейте. Някой с информация кога почва да работи градският басейн - май , юни?

Юни, доколкото разбрахме от месните там.
миналата гд.отвори кьм 15.06....

# 607
Здр.мами.Искам да попитам за самия санаториум в сандански.какви са условията там и самите процедури какви са за деца болни от бронхиала асма.къде е по добре да отседнем в санаториума или на квартира.моля отговорете?за което предварително благодаря

# 608
  • София
Здравейте,

Моля ако някой е ходил скоро в Интерхотел Сандански, да ми помогне с малко информация:

1. Двойните неремонтирани стаи (обикновени) поносими ли са? В смисъл не търся лукс, но да е чисто и все пак неизпочупено

2. Водата в басейните според вас подходяща ли е за деца на 3 и 4 години?

3. Детският кът поддържан ли е или занемарен?

4. Къде извън хотела, но на много близко разстояние има заведение или магазинче, от което може да се купува готвена храна- може да е нещо тип столова- да има обедно меню и т.н.

Колко е разстоянието от Сандански до Мелник и манастира с кола? Според вас подходящо ли е да се отиде с малки деца

# 609
Здравейте,

Моля ако някой е ходил скоро в Интерхотел Сандански, да ми помогне с малко информация:

1. Двойните неремонтирани стаи (обикновени) поносими ли са? В смисъл не търся лукс, но да е чисто и все пак неизпочупено

2. Водата в басейните според вас подходяща ли е за деца на 3 и 4 години?

3. Детският кът поддържан ли е или занемарен?

4. Къде извън хотела, но на много близко разстояние има заведение или магазинче, от което може да се купува готвена храна- може да е нещо тип столова- да има обедно меню и т.н.

Колко е разстоянието от Сандански до Мелник и манастира с кола? Според вас подходящо ли е да се отиде с малки деца

Здравей!

Връщам се от почивка в Сандански. Не бях в Интерхотела, но ходих там на басейн и мога да споделя впечатления. Хотела изглежда добре отвън, намира се на ключово място, в самото начало на парк Свети Врач, където спокойно ще можете да се разхождате с децата и има много детски кътове, пауни, езеро с лебеди. В другата посока е главната улица. Само минаваш моста пред хотела и си на главната, която е пълна със заведения и магазини. Точно до моста има един ресторант, в който предлагат и вкусно обедно меню. Така че, всичко ще ви е наблизо. Водата в басейна е минерална и топла, но съвсем поносимо. Басейните са общо 3 - един голям вътрешен, който ми се стори доста дълбок (най-плиткото беше около 1,70 м мисля), един голям външен, който не беше толкова дълбок - 1,60 да кажем най-дълбоката страна и един термален, който не пробвах как е на температура, май е по-горещ, който е плитък. Ходих на 22 април и беше горещо и слънчево, на външния басейн беше все едно август на външните в София, за 1 час изгоряхме, защото нямахме слънцезащитни Simple Smile) (не бяхме предвидили да сме на външния, но вътрешния ни беше дълбок, а външния се оказа по-приятен. Двата басейна са свързани. Мисля, че ще ви хареса. Допълнително има много СПА и козметични процедури, които хотелът предлага, както и пакети. Не видях отвън кът за деца, предполагам, че има само закрит. През цялата почивка времето беше слънчево и много топло.
До Мелник според мен е достатъчно за 1 ден, ако тръгнете сутринта. Самият град се обикаля за около 2 часа от възрасти, за деца може и малко повече да трябва. Много е малък. Най-хубавото там беше Кордопуловата къща. За без деца - Крепостта Деспот Слав, но си е 2 часа ходене по стръмни пътеки на места, така че не го препоръчвам за пътуване с деца. Има достатъчно магазини за сувенири, сладка, вино. В Мелник няма аптека или поликлиника (само за информация).
Simple Smile

# 610
  • от един красив град
Интерхотела е изключително удобен за почивка с деца. Ние винаги си наемаме стаи с преходни врати. Едната  е със спалня, а другата с две легла за децата. Басейните са в добро състояние, водата не е прекалено топла.
В детския кът постоянно има човек, който се грижи за децата и може спокойно, ако са достатъчно големи и не ги притеснява да са без мама, да ги оставите за малко и да си починете в стаята. При нужда винаги могат да ви се обадят по телефона. Не съм разглеждала подробно отвътре, но изгледаше поддържан и чист.
Магазинчета и заведения с обедно меню има доста и са близо. Хотела има много добро разположение. Честно казано това за мен е едно от най-хубавите и удобни места, на които сме ходили. Препоръчвам го с две ръце и съм сигурна, че ще останете доволни. А парка "Свети Врач" е прекрасно място за разходка с деца. Толкова съжалявам, че тази пролет ще пропуснем, но се надявам, че на есен ще успеем да отидем. Сандански ми е любимо място за почивка, пък и полезно за кашлицата на голямата ми дъщеря. Желая приятно изкарване и да споделите после впечатления. Simple Smile

# 611
  • София
Здравейте, благодаря за подробната информация за интерхотела. Стая с две свързани врати не ни устройва, защото ние не сме едно семейство с две деца, а две семейства с по едно дете. Честно казано се чудихме дали да не запазим ремонтирани стаи (лукс), но в крайна сметка се спряхме на стандартни, за да имаме повече пари за други услуги. Доколкото ми казаха в детския кът има постоянен аниматор. Отиваме в края на месеца, първо пътуване ни е до сандански въобще, така че се надявам да си изкараме добре. Другата причина е, че детето доста боледува тази зима и педиатърът предложи сандански като подходящ курорт, надявам се да се закали там на хубавия въздух и водата. Ще дам отзив като се върнем, ако някой се сеща за нещо интересно и подходящо в района освен мелник за деца и за хора, които никога не са стъпвали там, или друг съвет, ще съм благодарна.

# 612
И Рупите посетете.

# 613
Здравейте, искам да попитам освен в Сандански, други хотели около Сандански на които могат да се използват басейните например в Рожен, Мелник или наоколо.

# 614
  • София
Не мога да намеря поста за отзива за хотел Перун. Може ли някой, който е ходил да каже мнение.

Общи условия

Активация на акаунт