"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 657
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
 Joy Joy Joy

Тунч умира, но много напред. Да можеше и Берат да се гътне би било супер. Не мога да ги гледам и двамата  Sick

# 706
Хандан умира в 390 епизод мисля,а това със сватбата е в 389 епизод.
А за Берат,тук някой бе споменал че и той умира,но не знам кога и по какъв начин.

# 707
Да,умира след 780 серия. Джесур го блъска с колата и умира на място.

# 708
Гледате ли филма?Аз два дни не съм гледала по нова,като почивам ще ги изгледам,по турската ги следя и са доста интересни ☺

# 709
Joy Joy Joy

Тунч умира, но много напред. Да можеше и Берат да се гътне би било супер. Не мога да ги гледам и двамата  Sick

Кога умира  и Тундж и как? Нали присъстваше на сватбата на Фериде и Джюнейт? А в последните епизоди ми се струва,че се появава един човек с бяла коса при Ейлил и Фериде, и те му казват папа. Това да не е баща им? И защо се развалят отношенията на Кемал и Бахар?

# 710
Някой знае ли тая кукумявка докога ще лъже, че е бременна? И въобще как ще завърши цялата тая история с убийството на Едибе, ще хванат ли Кадир?
Гледах в следващите серии как Берат тормози Хандан в квартала в една съборетина и Бахарката ще го лепне с една тръба у главата.  Joy

# 711
Днес гледах малко епизоди напред, очакват се интересни неща.Днес изгледах и епизода със смърта на Хандан,вече целия понеже преди съм гледала само отделни моменти.Много ми стана жал за Хандан.Да зла беше,много неща направи обаче чак пък това не заслужаваше,Умут се престара в отмъщението си.А Назирето пак мънкаша нещо и защитаваше синчето си,дано и на нея не и се размине,че тя е точно толкова виновна колкото Берат и Хандан.
Гледам че в същия момент се развива и линията Дерия-Ферман-Йелдъс,е няма такова нещо,няма такъв човек като Йелдъс. Крещи като ненормална,размята някакви ножове,намушка Дерия и накрая май обвини пред полицията Ферман.Абе който каквото ще да казва ама на тая Йелдъс всяко едно нещо което и се случи в до сега си е по нейна вина,включително и това че мъжът и има любовница.То тя през цялото време се бъркаше в живота на всички останали,държеше се с мъжа си все едно и е някаква собственост,не го поглеждаше и накрая като се заигра с Кадер тогава се сети за него.Да не говорим за глупостите които натвори след като разбра за Дерия.
Много била лоша Дерия,че излизала с женен мъж,ама когато Зюхре раздели Дерия и Ферман и омъжи дъщеря си за него нямаше проблеми.
Но като цяло интересни серии се очертават да гледаме,добре че при нас ги дават по епизод и половина - два че иначе много щяха да се провлачат нещата.

След случката с намушкването на Дерия от Йелдьс, тя май умира, но не от раната, а от болест. Била е болна. И в сериите излъчвани до сега се намеква за това_ изчезна без да се обажда на Ферман, той на няколко пьти й каза, че му се струва топла с темтература и т.н.

# 712
Гледах малки серии напред, Джунейт се хваща да работи на автомивка, оставят му бакшиши и Фериде го ревнува.  Joy Joy Joy
Мен също ми е жал за Хандан. Вярно е, много злини направи, но сценаристите тъкмо я развиват в положителна посока a Умут в идеята си за отмъщение я заобича и накрая ..егати. То пък иначе нямаше да има и драма де.
Но нея никой не я обича и тя, и Берат са нещастници в тва отношение. Само майките им ги обичат.

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 18:08 от JonyBonboni

# 713
Но нея никой не я обича и тя, и Берат са нещастници в тва отношение. Само майките им ги обичат.

Хандан и майка и не я обича.

# 714
  • на пясъка при черупките от миди
Брей голямо затишие тук! Не бях пускала сериалчето от мноооого време, и днес какво да видя. Пак същата история. Берат единствено ходи по улиците, слухти и ходи да клюка...друго май нищо не се случва. Каква пък е тази Зейно сега  newsm78

# 715
То тая Зейно сега и нея ще я гледаме сума ти и време с нейните истории и депресиите на Бахар.

# 716
На мен ми се стори, че е само пет-шест турски серии и после Кемал я праща на хотел.
Фиоре, радвам се да те "видя".  Hug

# 717
  • на пясъка при черупките от миди
Джониии  Hug
Мдам,сериалчето става през няколко седмици да се гледа.

# 718
На мен ми се стори, че е само пет-шест турски серии и после Кемал я праща на хотел.
Фиоре, радвам се да те "видя".  Hug

E да пет-шест,на мен пак са ми много  Joy ,ама и след като я праща в хотел след това има още няколко серии докато се свърши с нейната история.То тъкмо става интересно една-две серии и после пак замира и почват да влачат.

# 719
Леле тая много досадна  ooooh! Зейно  Sick
Това ако ми е вкъщи така ще изхвърчи навън, че няма и да се усети. А Бахар мълчи и търпи  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт