Парфюмни размисли и страсти - 194

• 98 418
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • Враца
Че Бижу Heart Eyes ме подсети :

Black Orchid Voile de Fleur Tom Ford
Black Orchid Voile de Fleur Tom Ford
Hypnose  Lancome

И забравих да спомена , че съм на 40 години..  newsm56

(Върлувам в парфюмната тема от 2009 г. , Боже колко бързо лети времето...)

# 226
Пропуснал съм най-важното  , когато ги носи мъж Simple Smile
- мъжки или унисекс само Simple Smile
надявам се да го видите със време за да коригирате,просто ми се спи и съм забравил да го уточня Simple Smile
ако може повече нишови парфюми, и такива каквито наистина ви омаиват не само ви харесват Simple Smile
може да са спрени от производство или да  не се намират лесно важното е да ви харесват изключително много когато ги носи даден мъж Simple Smile
И разбирасе на всяка жена вкуса е различен Simple Smile

# 227
  • Враца
Ехаа...  Laughing

Terre d'Hermes Hermes   Crazy
L'Instant de Guerlain pour Homme
Chic For Men Carolina Herrera

# 228
хермеса едт или едп, а нещо нишово да добавиш Simple Smile
благодаря.
Дано и други да се престрашат. Twisted Evil

# 229
  • Враца
Май Terre d`Hermes Parfum , най ми взима акъля ..  Crazy Crazy

За съжаление не мога да добавя нищо ниш..
В дивия северозапад не познавам никой, който да ухае "по-така"  Laughing

# 230
Знам, че всичко е относително и всеки по различен начин усеща ароматите, но искам малко мнения за http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Essence-Pure-Pour-Homme-3992.html
Трябва ми за младо момче, 25 годишно, на добра цена е днес.

# 231
Подкокоросана от приятелка преди няколко седмици ходих да тествам Laurence Dumont. Отидох заради смокинята разбира се. Аромата не е лош, започва много хубаво, сравнително траен е, базата му е доста ванилена и сладка за мен. Харесах и роза-уд , но при тест на кожа не издържа проверката. Приятни аромати на цена тук в магазин 100 мл. за 64 лв. Подуших и две-три други неща бегло. За гурме фенове може да са интересни, за мен - не толкова. Видях че има доста ванилени разновидности. Нещо от сорта на Лерболарио са. Шишетата са стилни и ми харесаха, самите аромати трябва да са по-евтини по моя преценка Laughing

ПП. Парфюм за вчера и днес - Traversee du Bosphore  Heart Eyes
Очаквам да пристигне Premier Figuier Extreme.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 10:46 от raznejena*

# 232
  • До сърцето...
Знам, че всичко е относително и всеки по различен начин усеща ароматите, но искам малко мнения за http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Essence-Pure-Pour-Homme-3992.html
И аз съм го загледала този Дюпон, мисля за тази цена да рискувам.  Марката, според мен, предлага интелигентни, спокойни аромати.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 09:57 от Radika

# 233
Благодаря на всички за мненията.

# 234
  • София
Подкокоросана от приятелка преди няколко седмици ходих да тествам Laurence Dumont. Отидох заради смокинята разбира се. Аромата не е лош, започва много хубаво, сравнително траен е, базата му е доста ванилена и сладка за мен. Харесах и роза-уд , но при тест на кожа не издържа проверката. Приятни аромати на цена тук в магазин 100 мл. за 64 лв. Подуших и две-три други неща бегло. За гурме фенове може да са интересни, за мен - не толкова. Видях че има доста ванилени разновидности. Нещо от сорта на Лерболарио са. Шишетата са стилни и ми харесаха, самите аромати трябва да са по-евтини по моя преценка Laughing

Разнежена, ти си била, мисля, в този магазин в Пловдив, за ароматите в който питах по горе - Барака.
Благодаря - ето все пак обратна връзка  Grinning Бижутка, Валтер - благодаря и на вас.

Лоранс Дюмон, значи....

# 235
Някой поръчвал ли парфюми/тестери е от тези ?
https://www.facebook.com/Online-%D1%81%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4-% … 47523673/timeline

Искам да си поръчам TM Alien, но един път вече изгорях с него..втори път не искам #2gunfire

# 236
  • София
Ами недей, пак ще изгориш Simple Smile

# 237

Имате опит ли ?  Laughing

# 238
Имате опит ли ?  Laughing
Ти майтапиш ли се?! Rolling Eyes
Мислиш ли, че някой ще ти продаде оригинал BLACK ORHID TOM FORD за 59лв 100мл  или Lancome La Vie Est Belle -75мл за 59лв...?? Joy Оооо и да, ВСИЧКО е по 59 лв, кеф! Party
Лекинко за сравнение, виж тук примерно, цената за 50 мл.  и тук Crazy

# 239
  • София

Имате опит ли ?  Laughing
Да, бих казала, че имам.
Точно с този сайт не, и не искам да имам.

Общи условия

Активация на акаунт