Парфюмни размисли и страсти - 194

• 98 860
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Точно това е и моето мнение  Peace

# 631
  • Казанлък
Здравейте, може ли да ми кажете дали ароматите на burberry body, body intense и rose gold са идентични? Четяйки описанията в различни сайтове останах с това впечатление.

# 632
Здравейте,пак да попитам,има ли някой впечатления за парфюмите на Maison Chatrian?
Здравей, NataliaE. Да,  имам Le desir, но в предния пост ти питаше за онлайн продажба, а с това не мога да помогна и не се включих.
Le Desir e доста приятен гурме аромат, който ме грабна в един влъжен,  дъждовен ден. Доколкото си спомням, долавям карамелизираната захар основно и разбира се любимата ми ванилия.. В състава му би трябвало да има и цветя, но аз цветя не усещам. На дъното на шкафа ми е, по-късно ще го изровя и ако има нещо ново, ще ти пиша на лични. Странно ми е, че го няма във Фрагрантика.
Аз имам по-особено отношение към ниш ароматите и на този етап предпочитам мейнстрийма.
Този парфюм не прави изключение и в случай, че нямаш възможност да откриеш бранда в продажба с тест, не рискувай на сляпо. Парфюмът не е евтин.

Благодаря!Да,не го открих във Фрагрантика и аз.Нито виждам сайт на този бранд аромати.Мисля,че точно Le desir пробвах,толкова траен аромат скоро не съм срещала.Исках да прочета повече инфо за тях,не намирам много.Благодаря ти!  Simple Smile

# 633
  • Бургас
Здравейте, може ли да ми кажете дали ароматите на burberry body, body intense и rose gold са идентични? Четяйки описанията в различни сайтове останах с това впечатление.
Имат разлики, но за мен са минимални. Ако ги подуша на някой без да знам точно с коя версия е напръскан, не бих познала, освен че е с Body.  Peace

# 634
  • Казанлък
Имат разлики, но за мен са минимални. Ако ги подуша на някой без да знам точно с коя версия е напръскан, не бих познала, освен че е с Body.  Peace

Благодаря  Hug

# 635
Здравейте момичета, много ми допада темата. Парфюмите са ми страст, но не бих казала, че имам голям опит с тях. Често ми се случва да си купувам едни и същи. Искам обаче да изпробвам и нови аромати. Какви парфюми ползвате през зимата? Иска ми се нещо трайно, но да не бъде много сладникаво или тежко.  newsm78

# 636
  • Там, където ме обичат
WaltherP99, петъчния вечерен аромат, който си споделил е уникално-сексуално-очарователен трепач. Поздравявам те за избора.! Peace

# 637
  • Чукарландия
Може ли да ми подшушнете нещичко за Mugler Cologne Thierry Mugler? Praynig Praynig Praynig

# 638
прекрасен, от години ми е абсолютен летен любимец заедно със ЗЧ на ЕА
за мен много повече дамски отколкото мъжки
и дори е сравнително траен като за летен
има писано доста, "питай" и търсачката  Wink

# 639
  • Чукарландия
Благодаря, Бубс! bouquet

Пък и ако ме светнеш какво е ЗЧ на ЕА? Heart Eyes

Скрит текст:
И защо не мога да ти пиша?!? Забранила си се отвсякъде... Mr. Green

# 640
Зеленият чай на Елизабет Арден  Hug

Скрит текст:
сега не съм се забранила, преди 10на дни ме нямаше и тогава бях спряла лс-тата
аз ще ти драсна  Wink

# 641
  • София
Дами, може да се е дискутирала темата, но аз днес разбрах за въпросното място. Имате ли впечатления от парфюмите на ул. Париж в София. На мен ми приличат на ментета и даже водих спор с един познат, но реших да попитам и вас, тъй като сте доста по-запознати.

# 642
  • София
Може ли да ми подшушнете нещичко за Mugler Cologne Thierry Mugler? Praynig Praynig Praynig
Задължителен за лятото  Peace

# 643
Дами, бих искала да направя подарък за баща ми. Преди много години той ползваше един парфюм, който вече не може да се открие. 

Скрит текст:

Бихте ли ми препоръчали нещо сходно като аромат?

# 644
Болейн, доколкото виждам във фрагрантика го сравняват с два аромата на YSL: M7, Kouros..също и с Oud Wood (Том Форд). Така, че може да се потърси при тези два бранда нещо подходящо, просто като идея. То е ясно, че е аромат от едно друго време и едва ли ще се намери идентичен, но поне да отговаря на възрастта и характера на човека, за когото е. Мъжете ще се изкажат също.

Общи условия

Активация на акаунт