Терористичен акт в Париж

• 149 434
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 855
Аз чух по тв,че ще се отнема френското гражданство на лице с двойно гражданство,ако го хванат във връзки с радикален ислям,тероризъм и пр.

# 856
Точно, става дума за тези с двойно гражданство.

# 857
  • София
мa кo, 50 страници не спираш да се излагаш!  Crazy

Добре, че масовата БГ мамма е най-обикновена проста домакиня и мнението ѝ тежи само във форумите.  ooooh!
Бива ли сега така да коментираш? 

# 858
  • Ямбол
...Добре, че масовата БГ мамма е най-обикновена проста домакиня и мнението ѝ тежи само във форумите.  ooooh!
Е, как да не бива. даже и няма да го изтрият.

# 859
Точно, става дума за тези с двойно гражданство.

Е то това е трябвало отдавна да си го впишат в законите, също така и за други престъпления, също и ако не работят, значи не са мигранти, а безделници или потенциални  престъпници.

# 860
Аз чух по тв,че ще се отнема френското гражданство на лице с двойно гражданство,ако го хванат във връзки с радикален ислям,тероризъм и пр.

Вече е късно, тези са навсякъде. Те неслучайно направиха атентатите, вече се чувстват почти недосегаеми. Направо си е изтървано положение.

# 861
И какво като им отнемат френското гражданство? Край, вече няма да изповядват радикален ислям и никакви поразии няма да правят.

# 862
  • На топло
Сега попаднах на интересни факти.
Имаше едно видео снимано от журналист от Монд и на него се виждаше една жена, която виси от прозореца, тази жена е била бременна  Shocked и е била спасена от един мъж.
Друг случаен мъж е видял черната кола с белгийска регистрация още в 19ч35 близо до концертната зала, вътре имало 4 мъже и според думите му приличали на зомбита, този човек се е опитал да се обади, много пъти на полицията, точно 10 мин. преди атентатите, но не е можал да се свърже. Ето цялата статия, ако някой разбира френски  http://www.lepoint.fr/societe/attentats-de-paris-la-riposte-s-or … 15-1981921_23.php
И още нещо интересно, задържали са мигрант в Сърбия, който притежава паспорт със същите имена d'Ahmad Al Mohammad, тези са иментата и в паспорта намерен до мъртвия терорист, само че снимката е друга. Егати паспортите  newsm78 май всички са специална изработка, по поръчка.

# 863
  • при късмета
Абе може и да се излагам, но има крайни хора и към напастта. Около нас от първата вълна до сега, при наличието само на едно семейство забрадени, станаха около 6. И то като броя само двойките на децата бройка не можеш да хванеш. А тези първите слизаха доста време от коли с червени номера. После колите им станаха с обикновенни номера, а народа около тях се увеличаваше.
Обаче доста попрекалиха, писала съм и в други теми, даваха акъл по площадките как е трябвало да живеем, как от тях да се учим (пък ако не стане с добро, щяло да стана така или иначе) и все в този дух. И това е най-малкото, направо си мислеха, че са тук да въдворяват въпросния нов ред.
След няколко "инцидента" взеха да се поразреждат. Тииновете им често си просеха боя и често си го получаваха. Предполагам това е причината. А и съсед направо скочи и преби един от мъжете. Нарече го гяур. Как пък и думите учат избирателно?
Колкото по-малко са и колкото по-малко им даваш да си разиграват коня, толкова по-малко се мислят за богоизбрани. При тях работи единствено максимата с техните камъни по тяхната глава.
Това разбира се работи, като са малка група. В гето или бежански център в квартал или малък град е трудно. За това подобни мерки трябва да се вземат на по високо от съседско ниво.
А за това къде ще отидат, нали се гордеят с произхода си? Въпроса им е решен.
И да, ако го направи само една държава, пак няма да е решение

# 864
...Добре, че масовата БГ мамма е най-обикновена проста домакиня и мнението ѝ тежи само във форумите.  ooooh!
Е, как да не бива. даже и няма да го изтрият.

Защо, Лиляна, да ме трият? Ти в масовката ли се слагаш?
Нима не виждаш как се постват пълни недоказани глупости в темата? Как се постват цитати от фейсбук?!?
Самата ти многократно във всякакви теми искаш "сериозен източник" за казаното и аз колкото и да не харесвам теб като форумна личност, толкова харесвам факта, че търсиш доказана информация.

Някой от постнатите неща са толкова малоумни, че дори не е нужно форумецът да има интелект да ги обмисли. Нужно е да може да борави с Гугъл за елементарна справка!

Иначе с любопитство чета всички гледни точки по наболелите проблеми.
Самата аз мисля, че нямам интелектуален капацитет да давам акъл на Меркел, Обама, Оланд и Путин и се учудвам, че има хора, които решават десетилетни световни проблеми с "баси тъпаците, не знаят какво правят! Ех, ако бях аз!"
Ех, ама не си! Проста домакиня си. С едната ръка буташ пюрето в устата на бебето, с другата пишеш на компютъра.

# 865
  • при късмета
По тази логика всеки е прост, докато е по майчинство? Това пък беше много умно  ooooh!

И много домакини от вкъщи изкарват повече пари от работещите  Wink Пък нека са прости

# 866
Ти пък тотално не можеш да схванеш!

# 867
  • На топло
Салах Абдеслам  http://m.blitz.bg/news/article/375174
Този който го търсят по дърво и камък, единият му брат се взриви, а другия брат го задържали, но после го пуснали, защото имал алиби???!!!
Моля? този третият брат сигурно хич не знае, че братятя му са терористи? Наивна Европа Sick

# 868
  • София
Мисля, че спора за "най- проста "
домакиня ,не е за тук.

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 09:29 от wind of some change

# 869
Салах Абдеслам  http://m.blitz.bg/news/article/375174
Този който го търсят по дърво и камък, единият му брат се взриви, а другия брат го задържали, но после го пуснали, защото имал алиби???!!!
Моля? този третият брат сигурно хич не знае, че братятя му са терористи? Наивна Европа Sick

Казваш брат ли е, под ножа! Какво алиби,  какви закони ...

Общи условия

Активация на акаунт