ВТОРИ клас - 3 тема

• 35 338
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Аа, аз помислих, че в някоя друга тема.

# 616
  • София

Да, от друга тема е цитатът.

# 617

Да, от друга тема е цитатът.

Не те разбрах . Аз нямам много теми Simple Smile
Цитирала съм какво съм писала аз конкретно в темата за образователните системи по света и у нас.  Peace

# 618
  • София
Опс = може и аз да съм се объркала, мислех, че Пролетен дъждец говори за "тази" и "различна от тази". Възможно е да греша и да ми е бил не на място коментарът, извинявам се.

# 619
  • sf
Ми какво да кажа за моя? Бутаме я някак. Само футбол му е в главата. Все се оплакват от него,че не слуша, яде в час, говори. Баща му пищи,че е изпуснат, зле бил в училище, ест аз съм виновна, това защото с него сме разделени, работя на две места и хем нямам пари, хем нямам време за детето, в  кошмарен период съм. Иначе той се старае, има 5ци и 6ци , но дисциплината му е зле.
А наскоро ми каза "Мамо, аз съм гадже със С. , тя ме попита дали искам и не посмях да й кажа Не, понеже ме е страх от нея" хаха Предложих му да ида с него да скъсат, а той ми отговори : " Ааааа,не ,че после как ще я гледам до 7ми клас?" тук вече се търкалях от смях  Joy

# 620
  • София
Момичета, аз просто се наведох на размисли, както от нашата, така и от другата тема и ги споделих.
Не съм се засегнала и още по- малко бих упрекнала някой за написаното. Приемете, че постовете са били полезни, защото все още си размишлявам по същата тема. Wink

Мире, много е хубава рисунката и се радвам, че е оценена и от журито.

На мен днес ми дойде календарът "Българска история". Харесва ми, дано и на детето му хареса.

# 621
  • София
Симантро, какъв е смисълът да чете уроците напред?
Упражнява гладко четене (чете почти гладко) и когато го четат в час и после обсъждат, да знае за какво става дума. В час четат, но повечето деца от класа - със запъване и по-бавно (според учителката 10 от 24 четат добре). Съответно е трудно за слушателите и те блеят  Laughing. Предполагам, че това скоро ще отпадне.

Мире, котепианото е идейно Simple Smile

donsita, записвай ги някъде в тетрадка тези бисери. Безценни са  Joy Момчешката, че и момичешката дисциплина не е като преди. Не е само твоето дете така Simple Smile Пожелавам ти сили и спокойствие  Hug

Осигуряването на насъщния има пряка връзка с възможността да участва родител в учебния процес. Не всеки има времеви ресурс за това, понеже в България масово приоритет е изхранването на децата. И наглед нещо елементарно струва значително повече усилия, отколкото на други места по света. То и затова хората заминават нанякъде в един момент, за съжаление  Sad

# 622
  • на Мелмак
Ние сме готови за коледния базар , Бети прави огромни снежинки и е много доволна. Grinning

# 623
  • София
Ети, в какъв базар учствате? Извинявам се, ако съм пропуснала.

И една задачка-закачка като за второкласници  Simple Smile

# 624
  • София
Ми какво да кажа за моя? Бутаме я някак. Само футбол му е в главата. Все се оплакват от него,че не слуша, яде в час, говори. Баща му пищи,че е изпуснат, зле бил в училище, ест аз съм виновна, това защото с него сме разделени, работя на две места и хем нямам пари, хем нямам време за детето, в  кошмарен период съм. Иначе той се старае, има 5ци и 6ци , но дисциплината му е зле.
А наскоро ми каза "Мамо, аз съм гадже със С. , тя ме попита дали искам и не посмях да й кажа Не, понеже ме е страх от нея" хаха Предложих му да ида с него да скъсат, а той ми отговори : " Ааааа,не ,че после как ще я гледам до 7ми клас?" тук вече се търкалях от смях  Joy

Хихи, ти по-добре се учи от него, не той от теб...  Hug

# 625
27.
Събираме животните на втора и трета картинка и вадим тези на първа. Остават 2 кучета = 34 кг., или едно куче е 17.
Събираме го с картинка 1 и получаваме картинка 4, или 17 + 10 = 27.

# 626
  • Варна
Или просто събираме животните от трите картинки и делим на две, защото всяко участва точно по два пъти Simple Smile

# 627
Да, още по-лесно е така! Simple Smile

# 628
  • София
Или просто събираме животните от трите картинки и делим на две, защото всяко участва точно по два пъти Simple Smile

Това не ми хрумна  Laughing Доста са начините.

# 629
  • на Мелмак
Ети, в какъв базар учствате? Извинявам се, ако съм пропуснала.

Ами , аз предполагам , че има във всяко училище - коледен базар.
Децата изработват сами и/или с помощта на родителите коледни украси, сладки , фигурки и се носят в у-ще,
после се продават и събраните средства се даряват за деца в нужда.
Моите са много ентусиазирани правят , майсторят - лицата им греят  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт