ВТОРИ клас - 3 тема

• 35 152
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Уау, Денси, честита ти бебка! Здрава да е и леко да се гледате!  bouquet

# 706
  • София

Иха, чудесна новина!!! Много щастие й желая!

# 707
Много ви благодаря момичета! Heart Eyes Hug bouquet

# 708
  • В светлината на слънцето
Денсиии, прекрасна новина! Да ти е живо и здраво детенце, да расте хубавица и умница! Hug

# 709
  • София

Някой дали може да ми каже - има ли някъде големи комплекти с лего... блокчета, които не са част от конкретен комплект? Без превозни средства, човечета, градини, само строителните блокчета, евентуално на по-човешка цена, и изобщо не държа на марката "лего"?
Само да има и единични блокчета вътре...
Много благодаря!

# 710
  • София

Някой дали може да ми каже - има ли някъде големи комплекти с лего... блокчета, които не са част от конкретен комплект?

Мисля, че някое от момичетата беше пускало линк към ибей.

Аз пък искам да попитам който беше ходил в Музейко, колко време му е било необходимо за разглеждане? Мисля в петък да спестим занималнята и да ги заведа.

Денси, честито!

# 711
Денси, много здраве и щастие ви пожелавам!

Тази сутрин едва отлепихме - малкият стана, погледна през прозореца колко е тъмно и пак си легна. Аз пия вече второ кафе и не мога да се събудя. Много заспало мъгливо време.

# 712
densi, честита радост! Бъдете живи и здрави  bouquet

Да, в иБей могат да се намерят Лего части на добра цена. Пишеш в търсачката Lego bricks.

В olx има много добра реплика на Лего Майнкрафт на ниска цена:
http://olx.bg/ad/minecraft-504-chasti-maynkraft-nay-nov-model-og … Y.html#f586cf195d

Сега гледам теста по Околен свят и се оказа, че съм объркала детето с упоритите ми обяснения как да учиш е право. Съответно той не го е оградил като част от задълженията в училище.

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 09:07 от Letsgo

# 713
  • Варна
Денси, да ти е живо и здраво бебенцето!  Embarassed Аз срам-не срам, не знаех, че чакате Embarassed Да расте щастливо и обичано!

# 714
  • София-Младост
Денси и от мен честита радост!  bouquet

# 715
  • Перник
Денси, честито и от мен!

# 716
densi, честита рожбичка!  bouquet

# 717
Densi, честито!

# 718
Денси, честито бебче!
Узи, по въпроса ти
Скрит текст:
Аз водих щерката в Музейко, много й хареса и пак иска. Времето, за което може да се разгледа зависи от това колко хора има и доколко може да се наиграе. Самият музей не е  много голям, три етажа са - минало, настояще и бъдеще, като на всеки от тях има интерактивни игри. Ако е само разглеждане може и за един час, но ако искате да поиграят на всичко или на повечето неща поне два-три часа. Ние отидохме към обяд и едвам я накарах да си тръгнем, повече от три часа. Не влязохме в Пленетариума, тъй като там имат следобяд май само от 14ч. възможност, а имаше група. Местата в Пленетариума са ограничени.  Имай предвид, че в кафето там цените са доста височки / кафе, мляко с какао и вода излезе около 7-8 лв./, та няма пречка да си вземете водичка и нещо за подкрепление, има шкафчета, на които да си оставиш багажа. Хубавото е, че с лентата, която ти слагат може да влизаш, излизаш колкото искаш в рамките на деня.

# 719
  • София
MianaNia, благодаря! Значи половин ден ще ни стигне. За Планетаруима има публикувани доста часове - може би когато сте ходили да не е бил "пуснат" на пълна заетост. За цените - предполагах го. За съжаление където и да идеш с деца - 50-тачката ти е сигурна.  (Досега единствено в Делфинариума във Варна са ни правили намаление за това, че са близнаци. Tired)

Общи условия

Активация на акаунт