Алчна зълва

• 43 231
  • 636
  •   1
Отговори
# 405
Твърде против кредити и ипотеки съм. Представи си че утре останем без работа или се разболеем. Такъв автогол ще си вкараме, че нямам думи.

Информира ме преди да внесе, че ще го направи. И го прави независимо със или без мое съгласие. Съмнява ме дали следващия път ще си направи труда да ме информира изобщо имайки предвид главоболието което си създава след това.

Аз и дадох да разбере на въпросната, че знам за всички спонсорства и не ми е приятно. Ако е Човек, ще прекрати.

# 406
Мъжете наистина са по-благородният пол. Цоцаме ги горките от всички посоки ...този мъж е между чук и наковалня --две жени, сестра и съпруга го работят.

# 407
Смятате да съберете парите и тогава да купувате имот?

Не зная къде сте и колко струват къщите при вас, но тук са от $400 к нагоре. Без ипотека е невъзможно да се купи.
Един наем е почти на цената на месечната ипотечна вноска, така че не можеш да спестиш, ако живееш под наем.
Е, освен ако не се завираш в бейсмънт или не живееш в къща с още 5 калпака, но това не е вариант за семейство.

А ти как се държиш, когато той те уведоми, че ще праща и прати въпреки твоето несъгласие? Той не се ли чувства неудобно пред теб като знае твоето отношение, не смята ли, че прави нещо нередно?
Чудя се, ако седнете и поговорите сериозно, но да му поставиш въпроса ребром и да определите някакви граници на  даването, ако изобщо трябва да се дава дали няма да има полза. Ако е за подарък за рожден ден или Коледа и то на деца, не на възрастни хора, до някаква нормална сума.

И ако го прави 2-3 пъти в годината до предварително уговорената сума ти да не му правиш проблем.

Ако вече я надскочи или прати без повод, тогава ще имаш пълно право да питаш и да търсиш сметка. Ако искат голяма сума и не можеш да го спреш да я даде, настоявай да е под формата на заем, който да се върне в определен срок. Ако трябва да се оформи юридически.

Не зная дали нещо ще проработи, но са просто варианти над, които да помислиш. 

А тя зълвата, ако беше човек нямаше да проси. На нея не й пука ти дали знаеш или не, важното е потока да не секва. Може и тайно да злорадстват със свекървата, че измъкват пари от вашето семейство, независимо от твоето мнение.

# 408
    Алмира, и къде е тръгнал твоя хубавец като нямате жилище , пари по роднини да раздава. Безотговорна работа. А и с тежкия ви план да събирате пари за апартамент в кеш. С тази сестра , трудно ще ви е.

Мъжете наистина са по-благородният пол. Цоцаме ги горките от всички посоки ...този мъж е между чук и наковалня --две жени, сестра и съпруга го работят.
    Горката, а ти мъж, брат нямаш ли?  baby_neutral

# 409
   Алмира, и къде е тръгнал твоя хубавец като нямате жилище , пари по роднини да раздава. Безотговорна работа. А и с тежкия ви план да събирате пари за апартамент в кеш. С тази сестра , трудно ще ви е.

Горката, а ти мъж, брат нямаш ли?  baby_neutral
брат не, цоцам от баща, шеф и гаджета...ама ми става жал понякога. В случая когато две жени работят един мъж в противоположни посоки е много тежко за горкия мъж. едно е една да го манипулира, айде ок, ама две ...той ен знае на коя да поддаде.

# 410
Нали имаха апартамент, няколко страници я жалехте, че няма пари за обзавеждане.

# 411
Нали имаха апартамент, няколко страници я жалехте, че няма пари за обзавеждане.
Той до колкото разбрах си е в България и не е обзаведен. Те живеят в чужбина и събират пари за жилище в чужбината. Не се прибират често, за това не бързат с обзавеждането на апартамента в България.

# 412
  • Куциндрел
Като чета, единственото, за което се сещам е Алмира да си къта в нейна сметка пари.

# 413
  • София
Ъпсурт, ти се занимаваш само да хейтиш.
Защо не развиеш собствена концепция с доводи.
Ние обещаваме да не те хейтваме, много. Laughing
Ха,ха!
Това не е хейтване, а искрено мнение за творческия ти напън.
Свекитата и майките ви може и да гледат турските сериали, ама знаят, че е само кино- за разлика от теб, щом смяташ, че някой наистина може да се просълзи.
Аз доводите си ги давам, ама като ги прескачаш, какво да направя? newsm78
А, за истинско хейтване, трябват много качества- обикновеното оплюване не е сред тях.

# 414
Ще искам по още едно мнение от всички: Колко от вас биха се примирили с дотациите при положение че са веднъж годишно и вие и децата ви са финансово обезпечени. /но без обзавеждане/. Моля за обективно мнение.

# 415
Сумите, които посочваш са респектиращи, но те са облик на вмешателство, защото искането на зълвата е приоритет, пред твоето мнение.

# 416
Трудно е да ти отговорим. Различните хора имат различна идея за "обезпечени". Това което за едно е "обезпечени", за други ще е "мизерия". Но, ако условно приемем, че по моите критерии внасяните в семейството пари са достатъчни да покриват всички текущи нужди плюс бъдещи обезпечавания за децата и нас в случай на болест или нетрудоспособност, все ми е тая какво прави с излишъка. Не че при тези критерии ще му остане голям излишък. Mr. Green

# 417
Като чета, единственото, за което се сещам е Алмира да си къта в нейна сметка пари.

Защото мъжът й може да не издържи на вечното й мърморене, хеле пък ако послуша някои от съветите, дадени тук.

# 418
     Ако живеете под наем и събирате пари за жилище, отклоняването на подобни суми от бюджета ви са непростими за мен. Особено за телефони и пр. неща, без които не се умира.
     Аз не бих се съгласила, но знам,че е трудно да го спреш. Остави го да прави каквото е решил, може без натиск по-бързо да се осъзнае.

# 419
Ще искам по още едно мнение от всички: Колко от вас биха се примирили с дотациите при положение че са веднъж годишно и вие и децата ви са финансово обезпечени. /но без обзавеждане/. Моля за обективно мнение.

Ако успее да обезпечи семейството и подсигури, няма да имам нищо против да дава един път годишно. Но и аз като wishmaster имам големи планове за общото ни бъдеще и това на децата и под обезпечи означава освен по едно собствено жилище на двете деца в България, по едно и в чужбината в която живеем, по една вила тук или там  Mr. Green малко часнтни училища и добри унита, както и редовното посещение на екзотични места Whistling или поне да има много палми. За ежедневните нужди няма да споменавам, както и банковите ни сметки отделени по няколко параграфа. Ехххххх, размечтах се. Grinning Но ако при това условие имаме излишък, след яхтата разбира се Mr. Green съм съгласна да отделим са сестрата.

Общи условия

Активация на акаунт