Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 40

• 88 188
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Като мине изследването - тогава. И да пропуснеш днес една доза, не е фатално, тъй че може и да не го пиеш днес.
Дано са добри резултатите  Simple Smile

abc, ТСХ е с добра стойност. Според мен не е нужно да пускаш нови изследвания като посещаваш ендокринолог. А относно ендокринолозите, в темата споделяме за добри такива и ако искаш насоки за твоя град, може да избереш при кой доктор от препоръчаните да отидеш за консултация.

# 391
Благодаря, Мереленда! Гледам да си пия всеки ден таблетката. До седмица ще имам трансфеер и искам да си пия редовно лекарството. Мисълта ми е - два часа след тази глюкоза, която беше разтворена във вода, мога да си пия хапчето, нали?

# 392
Да, като ти вземат последно кръв за теста, след втория час, вече можеш да пиеш хапчето.

# 393
Само да кажа, бях при гинеколожката, но въобще не стигнах до изследванията. Имам миома 13 см и сега избирам лекар за операция, другото ще чака  Mr. Green

# 394
  • Berlin
НСЧ, успех! Както бяха писали по-назад, може заради тези притеснения да са тези изследвания. Hug

Меrelenda, благодаря, в София съм, ще ходя при д-р Шинков, но след 2 седмици чак имам час.

# 395
+1
При коя гинеколожка ходиш?

# 396
Благодаря!
При д-р Констанца Тошева бях.

# 397
А не мислиш ли да потърсиш второ мнение  Thinking

# 398
Другата седмица ще съм при двама хирурзи, които са в тази област, един тук, и един в Плевен.
При този размер при всички случаи ще се маха с коремна, други опции няма. Въпросът е по-скоро може ли да се спаси матката или не.

# 399
Аха, при Горчев предполагам.
Дано всичко мине добре.

# 400
Да. Дано  Hug

# 401
НСЧ, успех! Както бяха писали по-назад, може заради тези притеснения да са тези изследвания. Hug

Меrelenda, благодаря, в София съм, ще ходя при д-р Шинков, но след 2 седмици чак имам час.
Когато - тогава.  Simple Smile Сподели после какво е казал докторът. Вероятно с тези стойности ще останеш на проследяване.

Човече, сега ли разбра за миомата или я имаше отпреди и изведнъж е достигнала тези размери? Обилен цикъл имаше ли?
Успех и дано всичко мине по най-добрият начин за теб.

# 402
Имах я, следих я известно време, уж намаляваше, после занемарих прегледите и се стигна дотук. Сама съм си виновна.
Нямах никакви симптоми, то и затова се мотаех. Просто расте към коремната кухина и затова не влияе на нищо.

# 403
Не се обвинявай... станалото - станало. Важно е всичко да мине добре.

# 404
Така е...
Благодаря ви, момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт