Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 40

• 88 143
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
# 526
В лаборатории Лина има пакет-5 показателя за 44лв., не знам дали има там, където си.

# 527
В София съм, ще се разровя, благодаря. Peace

# 528
Когато лежах в ендокринологията в Майчин дом, завеждащата, която беше и здравен министър по едно време, като минаваше на главна визитация, казваше, че няма читава лаборатория в страната..Каквото и да значи това. Моята ендокриноложка каза- Цибалаб или Кандиларов. После ходих на друг преглед при друг специалист - пак същите споменаха. Не съм имала направления за да се усъмня, че са вързани помежду си.

# 529
Bodimed не е ли също толкова реномирана? Thinking Понеже съм ги ползвала и двете, наред с CibaLab, втората ми се стори доста по-зле като атмосфера и ниво на служителите. Rolling Eyes Даже бях на косъм да си тръгна, още преди да са ми взели кръв...

# 530
Не знам, Мереленда. Пиша това, което вече няколко лекари ми казват. Нито са ми давали бланки, където е името им, нито някакви други неща за да се усъмня, че получават процент от изпратени пациенти.

# 531
Гърне без похлупак, аз докато отговоря, те са ти отговорили вместо мен. Simple Smile
Забелязвам, че често пускат промоции за щитовидните... или поне в Бургас.

# 532
Благодаря и на двете ви за информацията. Sunglasses

# 533
Гърне без похлупак, в момента има две активни оферти за изследване на щитовидние хормони в лаборатории Бодимед. Много са изгодни като цена, аз си купих вече ваучер. Виж малко по-назад Lemy беше дала линк към едната оферта, но има и втора, която включва повече неща. Аз се изследвам само в Бодимед на Позитано или в централата им на Петте кьошета. Хубаво е да се изследваш в централните лаборатории, за да се избегнат промени на взетите проби от атмосферните влияния, особено пък лятото в големите жеги.

# 534
Гърне без похлупак, аз докато отговоря, те са ти отговорили вместо мен. Simple Smile
Забелязвам, че често пускат промоции за щитовидните... или поне в Бургас.
Балеринке, много гадно това че в Бургас и София има доста такива оферти, ми аз като съм от Варна кучета ме яли  Joy Joy Joy Joy Завиждам Ви направо, не че сме за завиждане че се е стигнало до изследвания  Crazy Hug

# 535
Seti Beti, аз точно в тази, дето е близо до "Петте кьошета", ходя, ще го имам предвид и занапред. Peace

# 536
Наскоро ми казаха, че антителата не можело да се определят за два часа/за колкото излизат в Бс примерно/ и в София отнемало повече време за тяхното изследване. Вярно ли е според вас?

# 537
На мен са ми пукали вени в Кандиларов, там вече не ходя, иначе ги хвалят. Правя си в Цибалаб основно.
И също са ми препоръчвали да се правят в централните лаборатории.

# 538
Наскоро ми казаха, че антителата не можело да се определят за два часа/за колкото излизат в Бс примерно/ и в София отнемало повече време за тяхното изследване. Вярно ли е според вас?
В Бодимед антителата май излизаха на другият ден следобяд.
В началото ходех в Цибалаб, но после започнах да ходя в Бодимед. Питала съм моето ендо за лоборатория, той също ми е казвал за тези двете.

# 539
С риск да стана досадна, за което се извинявам, да попитам пак - при кого от тримата -  Тодорова, Начев или Каменов - бихте ме насочили да отида, като за начало? Simple Smile Наясно съм, че вероятно всеки от тях си има своите доволни пациенти, но все пак, кой е най-щателен при прегледа и най-вече - няма проблем да обясни по-подробно за какво иде реч? Peace

Общи условия

Активация на акаунт