Зоната- тема 4

• 29 367
  • 767
  •   1
Отговори
# 720
само да кажа, че и аз съм тук, но си мълча, защото не се сещам нещо умно, което да кажа  Mr. Green Joy Joy Whistling

# 721
само да кажа, че и аз съм тук, но си мълча, защото не се сещам нещо умно, което да кажа  Mr. Green Joy Joy Whistling
  Трия веднага, да не си помислиш, че е реклама  newsm10

# 722
  • Euskal Herria
И Мери Ан, и Сиси скоро не са писали тук. Надявам се да са добре.

# 723
Мери днес писа в други теми   Wink

# 724
Аз само ви чета Wink

# 725
  • Euskal Herria
Няма лошо. Читателите винаги са повече от писателите  Laughing.

# 726
Янче, учим тук с дребната едно стихотворение по английски. П,еведи ми- I take one look. В смисъл, когато е дъждовно, поглеждам навън, или хвърлям един поглед, че гугъл ми го превежда- взех си такето и погледнах, хохохо.

Английският не ми е сила но бих си го превела като "погледнах". Не съм сигурна обаче. Често от контекста става ясно Peace

# 727
  • София
Това значи погледнах или  хвърлих един поглед.Зависи от контекста.

# 728
  • Euskal Herria
Ето, знаех си, че има кой да помогне.

# 729
  • Другата България
 Hug На всички момичета и момчета, които се сещат за Мери.
Тук съм, имах малко....премеждия, здравословни, които наистина споделям в други теми, тоест, още не съм споделила, но като го направя, може да дам линк за да знае женската част какво да прави или не прави при нужда от гинекологично лечение.
За сега /казвам за сега, защото чакам хистологични резултати/ всичко е зад гърба ми, много се надявам да няма никакви последици върху каквото и да е, възстановявам се в къщи /дори следобяд ще отида на фризьор да си вдигна малко самочувствието/, и така.
Но и аз предимно чета през последните дни.

# 730
Мери,вярно,че беше споделила за предстощо лечение.Дано всичко наистина е вече зад гърба ти! Бъди здрава! Hug

# 731
  • Луната ни пази
Здравейте и от мен. Работния период започна. Имахме малко ваканция по технически причини. Едно ми е никакво...

Довечера ще пусна нова тема ☺

# 732
  • Euskal Herria
Мери,  Hug! Стискам палци да са добри резултатите. Точно заради споделеното от теб и че  не съм те мяркала из темите, те мислех тези дни.

# 733
Мерси за превода, и ние така го оправихме по смисъл. Меритууу, добре ли си? Янчеее, чудя се, ако сложа едни такива очила, да боядисам косата, и да съблека онзи, снощният, работен потник https://lh3.googleusercontent.com/-3iZUMkUH1CY/Vl8_mjXTL8I/AAAAA … 2jfUUk/s160-k-no/. Е, мистър септември си е по космат от мен, но мисля, че есенцията все пак са очилата. Аааа?

# 734
  • Euskal Herria
Дааа, точно очилата правят визията! Обаче ако гледаме календара - че те са без потници, папийонки и сие. Сааамо по книжки.  Joy Ама септември не съм гледала, аз съм януарче  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт