Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 323

• 40 492
  • 726
  •   1
Отговори
# 630

Предното събитие...

На снимката с бразилката/от снощното събитие/, г-жа Дурак е много сърдита...

# 631

На снимката с бразилката/от снощното събитие/, г-жа Дурак е много сърдита...

Laughingопределено изглежда сърдита,защо ли Thinking И на последните снимки със сбогуването с феновете също. Явно е доста голям фактор за Енгин,но той понякога не я слуша и прави,каквото поиска...Кой ще го спре да се снима с 3 хубави жени Laughing

Лека вечер от мен момичета! Дано се появят още нови снимки от НЙ Heart Eyes

# 632

А не ви ли минава през ума, че г-жа Дурак може би е била права за нещо си /ситуацията в момента/ newsm12

# 633
  • Пловдив

Не момичета. Дурак имаше проблем снощи при влизането. Какъв е, тя си знае работата. Явно нещо е променено и тя уточнява. Каквото и да е - е за добро на групата и на Енгин. Обясненията продължават с момичето което държи табелата с името на Енгин. Още снощи го отбелязахме.

# 634
Цитат
А не ви ли минава през ума, че г-жа Дурак може би е била права за нещо си /ситуацията в момента/
Минава ми разбира се. Thinking Другото е закачки, за разведряване.....
Цитат
Обясненията продължават с момичето което държи табелата с името на Енгин. Още снощи го отбелязахме.
mariana51,  newsm10

# 635
  • Пловдив

Все гледат да го пипнат.

# 636

Все гледат да го пипнат.
Да, забелязва се това желание при снимките.

# 637
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=GNzOQUYZD0w

Енгин влиза за церемонията и приветства феновете си. А и те него.

# 638

https://www.youtube.com/watch?v=GNzOQUYZD0w

Енгин влиза за церемонията и приветства феновете си. А и те него.
smile3525

# 639

Гледам едното видео, после другото... и усещам емоцията на фенките... И от само себе си започвам да се усмихвам... Ама моля ви се  - те виждат Енгин, който е дошъл от другия край на света при тях - на живо. Има една приказка - "да докоснеш някого, за да се убедиш, че е жив от плът и кръв пред теб..."  newsm53 Честно казано това си е чисто човешка нормална реакция - да изразиш радостта си, чрез докосване. При среща хората се ръкуват, прегръщат, целуват - демек докосват се. А те си чувстват Енгин като "техен"...
Сега ако тази фенка реши да не си мие ръката докоснала Енгин и започне да ходи с една мита и една  немита ръка - това ще е притеснително Grinning

Но и той им обърна достатъчно внимание, снима се със всички... сега ще чакаме снимките...

# 640
Здравейте момичета!

Мина и това събитие. Нищо, че Енгин не взе статуетката, ние си знаем ,
че той я заслужава !
Видя свят и светът го видя, както се казва!
Цяла нощ бях с вас и ви четох, но не исках нищо да пиша,
защото съм кутсуз и когато много искам нещо, просто не  се случва.

Енгин беше прекрасен! Времето е пред него е се надявам  скоро да го гледаме
в друг проект.
Желая му най-доброто! Да е жив и здрав!
И вие да сте живи и здрави и все така да пишете, а пък ние
да ви четем
! love001

# 641
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте и от мен,момичета.Е,не можа да стане този път,но всяко приключение обогатява житейският ни опит.Определено Енгин се чувстваше добре сред световния телевизионен елит.От това,което видяхме,завързал е много запознанства,дано и важни контакти,натрупал е опит и най-вече-харесал се е на всички.Не зная дали е защото следим само събитията около него,но ми се стори,че сякаш всеки иска да си направи снимка с него,а и не видях фенове на друг артист там.Сигурно е прекрасно чувството да отидеш на края на света и да се почувстваш´ като у дома,обичан и търсен.
Браво на нашето момче,представи се отлично!Беше и най-красивият,и най-елегантният,и най-внимателният,и най-талантливият,и най-добрият.Щях да се радвам много повече,ако беше спечелил,но....Със или без статуетка,той е победителят в сърцата ни!
Сега да се оправя,да не се ослушва много,а да се заема с някой нов,невероятен проект,за да можем ние,неговите фенове да заживеем отново с неговият герой!
Невероятен си,Енгин!Продължавай все така напред и нагоре!

# 642

Снимки... спомени...

# 643

Чудесен.. Heart Eyes

# 644

Много му подхожда тази красавица! Hug

Общи условия

Активация на акаунт