Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 323

• 40 491
  • 726
  •   1
Отговори
# 645

Страхотният ни комисар... 
Момичета  Two Hearts дъждът навън ми действа толкова приспивно, че ви казвам хубава и приятна вечер и естествено спокойна нощ...

# 646
  • Пловдив

Подаръци за Енгин и възторжени емоции от срещата с него.

# 647

Цитат
Подаръци за Енгин и възторжени емоции от срещата с него.
Напълно ги разбирам.

# 648
  • Пловдив

Тук се вижда как г-жа Дурак с усмивка говори нещо на Енгин. Грижи се за него.... Жестока била. Не за него обаче. Ами ще го разкъсат...

Още подаръци от Америка.

# 649

Хубаво колажче.

# 650
  • Пловдив

Кликни върху снимката за да чуем Енгин: Тhanks!/Благодаря!

# 651
# 652

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубави и незабравими моменти си е събрал Енгин от Щатите...

Радвам се, че станахме и ние съпричастни с това...

На цялата ЕММY група - благополучно завръщане, а на нас успешен и ползотворен ден !

Скрит текст:

# 653
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Успешен ден - продължават моменти с Енгин снимани от фенове. Да им се порадваме.

# 654
Здравейте,

Нови гифчета, снимки.Усмихнат, учтив..Обграден от внимание...

Лек и приятен ден...

# 655
  • Пловдив

Светкавична мобилна връзка - и ние сме благодарни на всичко изпратено ни от трите дни.

# 656

Мина вече....

И сега вече съм така... Embarassed

# 657
  • Пловдив

Още мигове с Енгин.

Загуби Емми от холандския си съперник

Ето какво още е споделила "Maman" в американския форум за Енгин - 23.11.2015 г.:
"Благодаря ти, моя любов. Твоята маман стоя на старите си крака в леденото фоайе от 6 до 10,30 вечерта. Дори смятах да остана на хотел при една приятелка, ако всичко свърши след 11,00. Бях изключително разочарована, да ужасно! Заболя ме заради него, затова ще го напиша с главни букви, за да го изкрещя - ЕНГИН БЕШЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ НОМИНИРАН С ФЕНОВЕ НА СЪБИТИЕТО! Бяхме от Мароко, Египет, Саудитска Арабия, България, Доминикана, Хаити, Турция, Сърбия, Бразилия и още страни. Бяхме дошли от Лонг Айлънд, Мериленд, Англия и други места, само за да го видим. Така че, той е победителят! Хората идваха и ни питаха кого чакаме. Моят отговор беше: "Най-големия талант на Турция!"
......................
"Maman" пише, че на втората снимка е излязна грозно като е викала. Но как иначе Енгин е щял да забележи отново своята "Maman".
Скрит текст:
Thank you my love. Your Maman stood on her old knees in the freezing cold lobby from 6pm to 10:30. I even was going to stay at an hotel room of a friend if the event ended past 11pm. Was I extremely disappointment, yes very much so. I felt hurt for him but I'll put this in caps but I am not shouting. ENGIN WAS THE ONLY NOMINEE WITH FANS AT THE EVENT! We were from Morocco, Egypt, Saudi Arabia, Bulgaria, Dominican Republic, Haiti, Turkey, Serbia, Brazil to name a few countries. We came from New Jersey, Long Island, Maryland, England, and other places just to see him. So he is a winner! People walked up to us to ask who were were there for my answer? Turkey's greatest talent.

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 13:11 от mariana51

# 658

newsm51
Опааааааааа, темичката отишла на втора страница. Чак ми дожаля за Енгин...Та да я повдигнем малко с една красота...

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 14:48 от loveofmine

# 659
  • Пловдив

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/11/25/enginde-yavas-yavas

Ето какво написа днес Юксел:

Бавно, отдалеч...
(Популярна класическа турска песен, която започва с тези стихове: “Engin’de yavaş yavaş, günün minesi soldu”, което означава "Денят се затъмнява, бавно отдалеч". Заглавието на статията започва с първия стих на тази песен)
Няма да продължа песента като "Денят се затъмнява" този път. Ще го променя на "Една нова слънчева роза", като името на розата е Енгин Акюрек. Всъщност вече съм писал за това изгряване преди години.
Първо, той светна/изгря в Далечния Изток и получи голямата награда в Корея. След това той стана първият турски актьор номиниран за  награда "Емми" в новия континент, в Америка.
На 43-я Международен фестивал Емми, където Енгин Акюрек бе номиниран за „Най-добър актьор”, наградата взе холандския актьор Маартен Хейджманс, за ролята си в  сериала „Рамзес”.
По време на церемонията, Енгин Акюрек бе широко приветстван от фенове и вниманието на медиите, които отразяваха фестивала.
Не познавам холандския актьор и не съм гледал неговата поредица. Надявам се, че той е в състояние да спечели сърцата на зрителите колкото Eнгин Акюрек. Надявам се, че той е в състояние да запази своята чистота и да остана далеч от клюки и сензационни новини, както Eнгин макар че живее в една от "най-дивата/яростна" преса в средите на Европа. Надявам се, че коефициентът му на скромност е толкова висок, колкото  на Енгин и той има търпението и енергията, която ще го накара да заснеме 90-100 минутни серии всяка седмица, както прави Енгин.

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 18:12 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт