Кауфланд / Kaufland- тема 15

• 131 265
  • 764
  •   1
Отговори
# 435
Имате ли мнения за универсалното зарядно? Няма ли да се развали от честата смяна на накрайниците?

# 436
Някой да има впечатления от прахосмукачката в тазседмичната брошура? Видях я в магазина. Кутията е ного малка, съответно и самата прахосмукачка. Дали ще успява да чисти целия апартамент?
Контейнерът е 1.2 л, ама как да преценя това дали е достатъчно.

# 437
Някой взимал ли е от вакуумирания кашкавал Саяна, който в момента е на промоция? Хубав ли е?

# 438
Взимала съм от другия невакуумиран Саяна, хубав е  Peace

# 439
За много години!  Simple Smile
Преди 10-тина дена мъжът ми беше взел от сиренето на Саяна, за попарата на бебо, че още сме в търсене на що-годе читаво. На мен ми хареса, след обезсоляване цяла нощ във вода, не горчеше, за разлика от Маклер, например. 

Искам да попитам, в Кауфланд има ли цедено кисело мляко с марка Киана? Simple Smile

# 440
  • Sunshine state
Не съм виждала такова цедено мляко. Peace

# 441
Момичета, знаете ли дали продават елда(гречка) в Кауфланд?
При щанда със суровите ядки ли да я търся ако имат?

# 442
Момичета, знаете ли дали продават елда(гречка) в Кауфланд?
При щанда със суровите ядки ли да я търся ако имат?
Да, продават. При щанда с брашната се намира в нашия магазин.

# 443
Ок, още утре ще я потърся  chef

# 444
Малко извън темата, ама къде ги регистрирате тези бележки, та и аз да почиствам количките с удоволствие и надежда, а не с отвращение.
https://kasovbon.bg/ Правиш си регистрация и регистрираш. Кофти е, че трябва да пазим бележките до края на 2016  ooooh!
Благодаря!
Вчера по радиото казаха колко много бележки са регистрирани по празниците, а аз май само ги събирам.
Трябва и да се действа/регистрира.

# 445
  • София
Ето я брошурата за следващата седмица

Цък

# 446
на мен ми исписва че не може да бъде намерена

# 447
# 448
много благодаря Simple Smile сега стана

# 449
Нищо не ме грабна от новата брошура. Може би бисквити Белвита, паста за зъби Астера и в петък сапуните Нивеа.
Днес ходихме в уж "пиков" час, но явно защото е 2-ри,нямаше почти никакви хора. За първи път от много време беше тихо, спокойно, та чак пусто  Simple Smile
Взехме още от сиренето на Саяна, което е на промоция, хареса ни.

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 22:54 от mi6u-to

Общи условия

Активация на акаунт