Кауфланд / Kaufland- тема 15

• 131 276
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
мн ми е интересно какво правят хората с месото което е на промоция ....вимат си по 5-6 кг а нали срока му е мн малък ... newsm78
Взехме 10 кг. свинска плешка на 4.99 и дадохме да ни направят бабек. Вкусно! Simple Smile

# 466
  • Sunshine state
Ние сме месари и до месец изяждаме месото,но и два да се е случвало да стои,нищо му е нямало. Не се е вмирисвало. Peace

# 467
в кв Хаджи Димитър от утре бутчеатат са на 3лв и мисля да взема за 20 лв  Laughing

# 468
Някой с отзив за праха за пране Ессекс от тазседмичната промоция? Simple Smile

# 469
в кв Хаджи Димитър от утре бутчеатат са на 3лв и мисля да взема за 20 лв  Laughing
Ще се лекуваш ли?

# 470

Бях си го купила преди време - една огромна кутия. Като я отвориш - изненада! Crazy Не, че е наполовина, ама там някъде. hahaha
Не е нищо особено. Ползвам го за по-тъмни дрехи, макар да подозирам, че избелва. Не бих повторила, и честно казано спирам с експериментите с праховете. Години наред си ползвах една марка за бяло, и отделно за тъмно пране, и се връщам пак към нея.

# 471
  • оттам, откъдето започва България
По-скоро бих си взела от предната седмица промоцията на Биоактив, но при нас липсваше, не знам поради каква причина.

# 472
И аз му се чудя на Есекс-а, преди време съм купувала и беше хубав.
Обаче така съм се презаредила с препарати, че имам за половин година. Sunglasses

# 473
  • Sunshine state
Essex-а не е нищо особено и за мен не си заслужава. Аз сега от доста време ползвам само Елви прах за цветно в розовата опаковка и съм повече от доволна. Излиза същото като пари, а сега и течният им е на промоция, та по-бих го взела.  Peace

# 474
Ползвала ли си течно Елви?
Аз съм малко скептична към евтини марки, затова.
Но щом си доволна, ще ме навиеш. Wink

# 475
аз също взех прах Елви по препоръка от тук и много ми хареса
за течното не знам....

# 476
  • София
Елвито е наистина пере и ухае чудесно и чак ме хваща яд на себе си, че се самоубеждавам в "невероятните предимства" на скъпите марки и се хвърлям да ги купувам да не остана по-назад. А разлика в изпирането не виждам.

# 477
Елвито е наистина пере и ухае чудесно и чак ме хваща яд на себе си, че се самоубеждавам в "невероятните предимства" на скъпите марки и се хвърлям да ги купувам да не остана по-назад. А разлика в изпирането не виждам.
Впечатлението ти за кой вид е?
Течен или прахообразен?
В момента течните са на акция. Днес ги погледнах всичките видове, аромата е хубав.

# 478
  • София
Прах, розовия.

# 479
Благодаря за бързия отговор.

Общи условия

Активация на акаунт