Кауфланд / Kaufland- тема 15

• 131 212
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
Някой има ли впечатления от възглавниците на Тед,  които в момента са на промоция?

# 556
Имаме дълбок тиган на Luigi Ferrero, нямаме оплаквания от него.

Преди месеци си взех спален комплект от Кауфланд, пак на промоция и пак на същата фирма май като тези, които тази седмица са на промоция - изключително хлъзгави чаршафи и много неудобни. Моя роднина също си взе тогава и тя не е доволна. Не знам сегашните дали са същите.   

Тези чаршафи на Дитекс, често ги пускат на ниски, съблазнителни цени, тъй като са 100% полиестер Simple Smile Днес имаше много красиви модели от тях, но полиестер никога не бих си взела. Изкуствените материи са хлъзгави и запарващи, та не са ок за спални комплекти. Само памучни купувам.

# 557
Някой има ли впечатления от възглавниците на Тед,  които в момента са на промоция?
Ако става въпрос за тези с гъшия пух,ние сме доволни, но са малко шумящи...

# 558
Чуя ли Дитекс, бягам надалеч, както се казва! Преди две години, след едно море, минавам през Кауфланд, грабвам един тъмносив спален комплект на съблазнителната цена от 20лв, изпирам, изсъхва, постилам спалнята и... После всичко стана в сиво отдолу - матрак, възглавници, още съм ядосана. И, да, запарват и се хлъзгат. Взех си урока - спално бельо само от 100% памук. Три комплекта си взех миналата есен от промоцията на ТЕД в Кауфланд, разказвам им играта от пране и сушене в ел. сушилня, доволна съм.

# 559
И аз купих 4 комплекта от тези на ТЕД като бяха на промоция, много съм доволна Simple Smile
Пак ако ги пуснат на промо, бих си взела с удоволствие още от тях Simple Smile

Маслините са много вкусни, утре май ще взема направо една тенекия Simple Smile

# 560

Маслините са много вкусни, утре май ще взема направо една тенекия Simple Smile
За кои става въпрос, че май при нас няма на промоция.

# 561
В брошурата ги пише като "черни маслини-супер, супер мамут - 5,30 за кг."

Много са едри, не са солени Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 17:29 от Aronia*

# 562
  • с/у ОколоМръсТното
На сп. комплекти на Дитекс май пишеше, че са 100% памук  newsm78 или бъркам?
Чудих се и аз днес за възглавниците... Бая се купуваха.
Взех св. каре. Доволна съм. Половината сготвих вече.
Другата половинка отива за пастърма.

# 563
На сп. комплекти на Дитекс май пишеше, че са 100% памук  newsm78 или бъркам?

Не, пише си 100% полиестер Simple Smile

Възможно е да имат и от памук, но те определено не са тези от 16-20 лв. в Кауфланд Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 20:16 от Aronia*

# 564
Здравейте! Някой да ползва тостер-грила който сега е намален? Доволни ли сте?

# 565
Тенджерите са на Фереро, нали? Стават ли за индукция! Имам тяхна и ужасно си я харесвам, но вече не мога да я ползвам  Confused

# 566
Момичета  Hug някой да е ползвал зехтина в каничката- 3.99 лв?
Има леко горчив вкус, да не се изтровиме  newsm78

# 567
  • София
Ютията как е?

# 568
Момичета, дайте мнение за спалните комплекти намалени от понеделник. Дали  си заслужават.  newsm78

Не са лоши  100% полиестер. Преди време бях купила с 3-те части - не се свиват при пране, не се завалват и цветовете им са устойчиви. Като минус мога да кажа, че са тънки ......но вчера пак си купих от тях само че 5-те части за 21,99лв.  За тези пари си заслужава.

# 569
Преди месеци си взех спален комплект от Кауфланд, пак на промоция и пак на същата фирма май като тези, които тази седмица са на промоция - изключително хлъзгави чаршафи и много неудобни. Моя роднина също си взе тогава и тя не е доволна. Не знам сегашните дали са същите.

Тези чаршафи на Дитекс, често ги пускат на ниски, съблазнителни цени, тъй като са 100% полиестер Simple Smile Днес имаше много красиви модели от тях, но полиестер никога не бих си взела. Изкуствените материи са хлъзгави и запарващи, та не са ок за спални комплекти. Само памучни купувам.

Чуя ли Дитекс, бягам надалеч, както се казва! Преди две години, след едно море, минавам през Кауфланд, грабвам един тъмносив спален комплект на съблазнителната цена от 20лв, изпирам, изсъхва, постилам спалнята и... После всичко стана в сиво отдолу - матрак, възглавници, още съм ядосана. И, да, запарват и се хлъзгат. Взех си урока - спално бельо само от 100% памук. Три комплекта си взех миналата есен от промоцията на ТЕД в Кауфланд, разказвам им играта от пране и сушене в ел. сушилня, доволна съм.

Момичета, дайте мнение за спалните комплекти намалени от понеделник. Дали  си заслужават.  newsm78
Не са лоши  100% полиестер. Преди време бях купила с 3-те части - не се свиват при пране, не се завалват и цветовете им са устойчиви. Като минус мога да кажа, че са тънки ......но вчера пак си купих от тях само че 5-те части за 21,99лв.  За тези пари си заслужава.

един път да чуя нещо Убаво за тези комплекти

Общи условия

Активация на акаунт