Кауфланд / Kaufland- тема 15

• 131 280
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
Малийййййй...да ви споделя...Надвечер в нашия К. почти нямаше празно място на паркинга, от едната страна всички колички липсваха #Crazy, а от другата имаше най-много 10-на Shocked ......

При нас е така надвечер всеки божи ден, без значение дали е делник или празник Crazy Аз затова ходя вече или само сутрин рано или късно вечер, иначе е пълна лудница...

# 166
  • оттам, откъдето започва България
Малийййййй...да ви споделя...Надвечер в нашия К. почти нямаше празно място на паркинга, от едната страна всички колички липсваха #Crazy, а от другата имаше най-много 10-на Shocked ...... А е само преди Никулден.........

И да се изкажа, нищо, че никой не ми иска мнението......Според мен К. са могли да помогнат тези дечица - ставало е въпрос за 100лв.! Не 100 000.......Каквато и да е политиката на фирмата, колкото и храна да хвърлят - без значение каква......Въпрос на желание е според мен. И говорим за една от най-успелите хранителни вериги в България, ако не и най-успялата.......Въпрос и на престиж....Те си знаят, но това е моето мнение.....Не ангажирам никой с него и не искам да влизам в полемики.....
Мама Цоцоланке, благодаря ти за мнението. Всичко е наред, децата ще бъдат щастливи и без Кауфланд, но интересното е, тази вечер в разговор с мъжа ми го разбрах, че отговора  е бил, че си имали каузи за децата в Германия. Нашите деца ще бъдат зарадвани със сигурност, не са само Кауфланд, все пак става въпрос за деца и със сигурност учителите ще направят всичко, за да се чувстват щастливи и не различни от другите.

# 167
Дали е хубава хлебопекарната? Майка ми иска, но не знам Лидл кога ще пуснат тяхната

# 168
Дали е хубава хлебопекарната? Майка ми иска, но не знам Лидл кога ще пуснат тяхната

За Финлукс ли става въпрос? 100лв.? Ако аз трябваше да си купя хлебопекарна - бих я избрала. 2 бъркалки, ниска цена - какво повече ми трябва! От опита си до сега с хлебопекарните установих, че и скъпата, и евтината вършат една и съща работа. Бегети не правя, защото са ню ню, за кой по-напред у нас.......Всички имат едни и същи програми. Много пари за хлебопекарна не давам! Най-вярно до сега ми служи най-евтината, която имах. Най-малко - най-скъпата. Сега съм със средна класа. Защото не намерих по-евтина......Не знам Лидълската каква е....

А аз да питам за блендера на Клатроник - 50лв. - 500В. Впечатления?
Защото в Техномаркет от днес има Горение на 65лв. - 600В.

# 169
И аз се замислям за хлебопекарната дали да не си я взема. За тази марка съм чела доста  добри отзиви, но няма резервни части за нея. Обаче ако изкара поне 2 години без да се налага да сменям нищо по нея, хич не ми дреме. Лидълска хлебопекарна повече не бих си причинила Naughty

# 170
Хм.....На мен все контейнера се разваля.....Пък точно за него нямаше гаранция и в двата случая - и при по-известната, и при по-неизвестната марка......

# 171
Аз имам Лидълска и съм ужасно доволна, но се убедих, че там е на партиди.
Най- хубавото при тях е, че имат всякакви резервни части, просто си поръчваш и ти я пращат на другия ден, убедих се с блендера  Peace

И аз не мисля, че си струват 300 лв за маркова такава, абсурд  Naughty
Плюс това тя ще я ползва основно за месене, не за ежедневно печене на хляб, а и гаранцията е 3 години

# 172
Извинявам се, но може ли линк към хлебопекарната. Не я открих в интернет  Embarassed

# 173
Извинявам се, но може ли линк към хлебопекарната. Не я открих в интернет  Embarassed

http://issuu.com/promooferti/docs/kaufland_8a5e4bbe8f0ff2 15/17стр.
Скрит текст:

# 174
  • Стара Загора

http://issuu.com/promooferti/docs/kaufland_8a5e4bbe8f0ff2 15/17стр.
Скрит текст:

Аз съм с такава. Миналата година я взех, служи ми вярно. Преди това изкарах 8 години с клатроник.
И аз съм на мнението на Мама Цоцоланка - и от 100, и от 300 все същата работа върши. Simple Smile
Клатроника ми даже беше 60 лв. Simple Smile

# 175
A, много странно, разглеждах тази брошура и точно тази страница не ми се отвори, а направо последната. Иначе щях да забележа ел. уредите, има няколко, които ми харесват.
Мама Цоцоланка, благодаря! Благодаря и за мненията!

# 176
  • Sunshine state
Финлукс е марка на Зора,а и в Кауфланд можеш да върнеш уреда безпроблемно,ако се развали. Имаме 32-инчов телевизор на марката Full HD и сме повече от доволни.  Peace

# 177
В нашия хартиен вестник я няма тази страница newsm78 Дали ще има уредите, ще видим.

# 178
Коя страница я няма - с хлебопекарната ли ?
При мен я има ,ако е тя.

# 179
да точно тази. Говоря за К Димитровград.

Общи условия

Активация на акаунт