"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-28

• 19 724
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Мераба  Hug
гушки на све  Hug Hug Hug Hug

Звезде  Hug ми събираме си доказателствен материал срещу тебе и твоя отбор  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
може ли да ти кажеме къде сме  hahaha

# 661
Ку-ку, ру-куууу Party
Как сте бе шашкъни Mr. Green
Вани Hug Heart Eyes Биби Hug Heart Eyes Звезде Hug Heart Eyes Ренку Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes
Кат почистени Mr. Green
Joy Joy Joy важно е да се изтръска ушака Joy Joy Joy
Верич Hug Heart Eyes

# 662
 Hug Hug Hug Hug

Студ yu5 cold

# 663
Мичке  Mr. Green мераба  Mr. Green кат стигнеш до коридора на долния етаж пак ще те поздрАвим  hahaha hahaha да знаеш ...там съм  Joy Joy Joy Joy Joy

# 664
Мичке  Mr. Green мераба  Mr. Green кат стигнеш до коридора на долния етаж пак ще те поздрАвим  hahaha hahaha да знаеш ...там съм  Joy Joy Joy Joy Joy
Party ан тъй Party  Mr. Green

# 665
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 666
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ай стига сте писали бре ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ходете си у фейсО, че грам неам време ви пускам теми. Naughty
Минаам кат Торнадо...издухвам сичко след себе си и бегам безкрайнУ Whistling Whistling Whistling

Айде гуш и бац на све Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЧаЛ Hug

# 667
значи кат сме у фейсо идваш и ни хокаш,що сме там  hahaha hahaha hahaha и че не седиме тука  Joy Joy
са кат сме тука ни изритваш да си ходиме там  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
немаш угодия  hahaha hahaha

Мичкееееее стигна ли ма  hahaha ай че студено тука на долния етаж  hahaha hahaha hahaha

чеки те поздрАвим  Mr. Green

# 668
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз да питам вече към мача ли сте се отправили? Релаксчето дойде ли? Ай дано успее се снима с Гришо!  fingerscrossed А на самия Гришо му пожелавам победа над Монфис. bg

# 669
значи кат сме у фейсо идваш и ни хокаш,що сме там  hahaha hahaha hahaha и че не седиме тука  Joy Joy
са кат сме тука ни изритваш да си ходиме там  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
немаш угодия  hahaha hahaha

Мичкееееее стигна ли ма  hahaha ай че студено тука на долния етаж  hahaha hahaha hahaha

чеки те поздрАвим  Mr. Green

Mr. Green ще остаим още малко да помръзнеш, се научиш Naughty другия път даже  и да ме сънуваш ше ме поздрастваш hahaha hahaha hahaha hahaha

Профче Hug Heart Eyes

# 670
  • У Диспансера ...♥♥♥
Маман, кой ще ти идва на гости бе, че големи приготовления  Mr. Green

# 671
Ехооооо. wavey Simple Smile
Да Ви питам нещо.
Вие регистрирали ли сте си билетчета досега в националната лотария, питам Ви защото досега не съм участвала и виждам, че освен имена, телефон за връзка, и т.н. се изисква, и ЕГН а аз съм много скептична по тази тема?!

# 672
значи кат сме у фейсо идваш и ни хокаш,що сме там  hahaha hahaha hahaha и че не седиме тука  Joy Joy
са кат сме тука ни изритваш да си ходиме там  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
немаш угодия  hahaha hahaha

Мичкееееее стигна ли ма  hahaha ай че студено тука на долния етаж  hahaha hahaha hahaha

чеки те поздрАвим  Mr. Green

Mr. Green ще остаим още малко да помръзнеш, се научиш Naughty другия път даже  и да ме сънуваш ше ме поздрастваш hahaha hahaha hahaha hahaha

Профче Hug Heart Eyes
Ми аз си бегах  hahaha тебе ще те чакам баш  Crossing Arms тва ми е постера Joy на всеки ъгъл щи сложа по един да се чувстваш обичана от мене хах

# 673
Гришо , Гришо охххх котьо Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green тоз лИвент секси  Twisted Evil
Искам снимкииииии newsm44 newsm44

# 674
  • Варненска клюкарка
Ехооооо. wavey Simple Smile
Да Ви питам нещо.
Вие регистрирали ли сте си билетчета досега в националната лотария, питам Ви защото досега не съм участвала и виждам, че освен имена, телефон за връзка, и т.н. се изисква, и ЕГН а аз съм много скептична по тази тема?!

Наде, ако искаш го правиш, ако искаш не! Аз не че много съм купувала де- за Коледа почерпих родата късмети под формата на лотарийни билети, вместо  баница с късмети Crazy и за Великден също си купихме билети, но не съм правила регистрации!

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 22:17 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт