"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-28

• 19 728
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Чей да измуча. #Cussing out От сабахлем влязох в емаг, белким мерна някой подходящ двукотлонен плот, да си сменя моя изгорелия. Естествено няма таквоз дет ми трябва  Mr. Green ма рекох си да огледам нещо друго интересно. Зърнах на голямата щерка парфюма с огромно намаление и на цена 55лв за 100мл. Викам си чакай да зарадвам детето и да му сигнализирам си го поръча. Изслушвайки ме по телефона търпеливо, накрая тихичко се изхили  #Crazy. "Що бе маме, мен ми се струва на сметка?!" "Ми, мамо, че аз винаги го купувам на такава цена от там откъдето го взимам." Да им пикая на "намаленията"! #Cussing out #2gunfire
Така е Димитричке Peace
Сестра ми един ден я водя на намаления в Мола да си купя нещо. Влизаме в Бенетон и там едни цени намалени...майкоооуууу ooooh! ooooh! ooooh!
Систъра вика..."Зизо, ако смееш да си купиш нещо от тези боклуци на космически цени дет били некви колекции от 3-4г. Crazy Crazy Crazy Crazy
Та от тогава Зиза не верва в промоции Mr. Green

# 631
 чайти дигна джънгърламъ  Mr. Green
 smile3544

">#t=170[/video]

newsm68 newsm44 newsm44

# 632
Профче и аз гледах парфюмите  hahaha
Е..ло си е века направо с тиа цени  hahaha  hahaha  на долчето ми лепнали една цена дет с 20-те процента намаление ми излиза с 5 лева по евтино ако си го взема от магазина  hahaha

# 633
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Феми  Hug, Ми4е  Hug, Зиз  Hug, Верче  Hug,

И аз не вярвам на точно такива промоции, ама снощи тя ми се обади и каза да съм гледала. Mr. Green Е гледах!  Mr. Green То наистина по магазините голяма част от стоките, които попрегледах, могат да се намерят на по-ниски цени. Crossing Arms

# 634
Явно само техниката им е евтина е емаг  Peace
И аз си мислех да намажа някой от любимите ми парфюми ма къде ти  hahaha от всичките само този го имаше и нямаше смисъл да го поръчвам  hahaha

# 635
чайти дигна джънгърламъ  Mr. Green
 smile3544

">#t=170[/video]

newsm68 newsm44 newsm44

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 636
  • в подножието на планината
Ох, бе.... ooooh! Мераба! Hug

Чек първо да рипна, па после ще броя... Mr. Green newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Зиз, Hug Heart Eyes Мими, Hug Heart Eyes Верче, Hug Heart Eyes Профи, Hug Heart Eyes Феми, Hug Белл, Hug Heart Eyes Линче, Hug Heart Eyes Биби, Hug Heart Eyes ...други... newsm78 не моА се сетя... Rolling Eyes

Клоди, Hug Heart Eyes честито ти крачолче... Laughing

# 637
# 638
Феми  Hug, Ми4е  Hug, Зиз  Hug, Верче  Hug,

И аз не вярвам на точно такива промоции, ама снощи тя ми се обади и каза да съм гледала. Mr. Green Е гледах!  Mr. Green То наистина по магазините голяма част от стоките, които попрегледах, могат да се намерят на по-ниски цени. Crossing Arms
Ма хич не им се лови на тия ooooh! Те две седмици преди това надуят цените и после за деня си ги смъкнат на реалните Mr. Green Ей тук мога да кажа че има такива.. Със 70% всичко е надолу преди празниците и след това Party
Звезде Hug Ренку Hug Вере Hug

# 639
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък на нашите им поръчах една пералня, и доста изгодно я взеха, с двеста лева им дойде по-малко. Има и изгодни неща ама са много малко  Peace

# 640
чекай го метнем и тука, че много ми хареса Joy Joy Joy Joy

Съд. Гошо съди голема сладкарска фирма за нанесени телесни повреди, що техен камьон ги блъснал на едно кръстовище.Фирмата се представлява от нахакан адвокат, и он рипа:
- Господине, верно ли а, че сте казале на старшината, дека е дошъл на местопроишествието, че сте добре и нищо Ви нема?
Гошо почва:
- Значи тоа фтрорник я качих Цецка да а водим на пръч...
- Ква Цецка бе? - прекъсва го адвоката - Отговарай точно кво питам.
- Така де, значи Цецка ми е най-добрата коза, сеамска, с вити роги. Абе коза един път...
- Стига с таа коза бе! Казал ли си на полицая, че си добре или не?
- Начи товарим аз Цецка...
Адвоката па го прекъсва и се обръща към съдята:
- Господин Съдя, опитвам се да докажа, че на ищецо му не е имало нищо, а сеа съди клиенто ми, че уж имало. Тава е опит за измама.
Съдята зело да му дотега, ма му и станало интересно що оня се Цецка та Цецка. Обрънал се къде Гошо и му рекъл да продължи.
- Та натоварил съм Цецка и леко - полека тръгнааме. Спирам на расклона, гледам налево, гледам надесно....и като ме изющи тоа шашкънин с камьоно - направо ма прекина. Като са освесих манко - я съм у канафката и ме боли сичко, а кво ме не боли изтръпнало и го не усещам - дече ли не е мое. Не моем да мръднем ич.Цецка отфръкнала през улицата у другата канафка. Не моем да а видим, само а чуам къ мъца жално. Да ти скине сръцето. Ич не беше добре. Сигурен бех, че нема да а бъде.У тоа момент, гледам спира полицаю и слаза от колата. Он пръво чу Цецка...отиде, намери я...виде ква а работата...извади пищова и я гръмна да са не мъчи.Рипна после веднъга, иде къде мене, пищова още му дими у ръката и вика:
- А ти къ си? Добре ли си?
Да му ебем макята гусин Съдя, ти да беше - къ би отговорил на тоа въпрос? :

# 641

Съд. Гошо съди голема сладкарска фирма за нанесени телесни повреди, що техен камьон ги блъснал на едно кръстовище.Фирмата се представлява от нахакан адвокат, и он рипа:
- Господине, верно ли а, че сте казале на старшината, дека е дошъл на местопроишествието, че сте добре и нищо Ви нема?
Гошо почва:
- Така де, значи Цецка ми е най-добрата коза, сеамска, с вити роги. Абе коза един път...
- Господин Съдя, опитвам се да докажа, че на ищецо му не е имало нищо, а сеа съди клиенто ми, че уж имало. Тава е опит за измама.
Съдята зело да му дотега, ма му и станало интересно що оня се Цецка та Цецка. Обрънал се къде Гошо и му рекъл да продължи.
- Та натоварил съм Цецка и леко - полека тръгнааме. Спирам на расклона, гледам налево, гледам надесно....и като ме изющи тоа шашкънин с камьоно - направо ма прекина. Като са освесих манко - я съм у канафката и ме боли сичко, а кво ме не боли изтръпнало и го не усещам - дече ли не е мое. Не моем да мръднем ич.Цецка отфръкнала през улицата у другата канафка. Не моем да а видим, само а чуам къ мъца жално. Да ти скине сръцето. Ич не беше добре. Сигурен бех, че нема да а бъде.У тоа момент, гледам спира полицаю и слаза от колата. Он пръво чу Цецка...отиде, намери я...виде ква а работата...извади пищова и я гръмна да са не мъчи.Рипна после веднъга, иде къде мене, пищова още му дими у ръката и вика:
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 642
Хахахах ойде си Цецка неопръчена  hahaha hahaha  hahaha

# 643
  • У Диспансера ...♥♥♥

Гошо почва:
Брех тая Цецка бе  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 644
Хахахах ойде си Цецка неопръчена  hahaha hahaha  hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт