"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-28

• 19 907
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ай ставайтиииииииииииии да тупатииииииииииииииии.... ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu
Са ония ''труженичките"- първенците на петилетката съ се размърдали Laughing
Време е ликовете им да бъдат изтипосани по коридорти да дадат пример на работническата класа. Mr. Green
Наводнили коридорти с кафе...Фнимание!!! Минава се с плавници и шнорхел Laughing

Чей да турим ина баница да закусат, да имат сили да се трудят за благото на Диспансера Joy Joy

Щерко Heart Eyes Hug Бад Heart Eyes Hug БибО Heart Eyes Hug

# 616
Ай ставайтиииииииииииии да тупатииииииииииииииии.... ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu ruporuu
Са ония ''труженичките"- първенците на петилетката съ се размърдали Laughing
Време е ликовете им да бъдат изтипосани по коридорти да дадат пример на работническата класа. Mr. Green
Наводнили коридорти с кафе...Фнимание!!! Минава се с плавници и шнорхел Laughing

Чей да турим ина баница да закусат, да имат сили да се трудят за благото на Диспансера Joy Joy

Щерко Heart Eyes Hug Бад Heart Eyes Hug БибО Heart Eyes Hug
Shocked Shocked Shocked напрау съм шашърдък #Crazy Баница от Чумата.... Shocked 
Чумо Hug Heart Eyes много си уфатна ма Party Начи почвам си мислим, че Трайков те е уважил снощи щом си умесила такава убава баница Mr. Green
Вани Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Биби Hug Heart Eyes
Тенкю за кафетата bouquet екстра ше ми дойдат Party
аууу, забраих да кажем гюнайдън, щот ми зе акъла Чумата Joy
Ся пием кафе и ставам се отупам, че днес требе да готвим Mr. Green От снощи съм накиснала един фасулец Laughing
Ади чао за сега Hug Hug Hug

# 617
  • София
Я чакай и аз да се наместя,че след малко изхвърчам от нас.
А добър ден  Hug.
Начи тая сутрин от доволно,предоволна,кафенца бол,баничка,мммммм,замина ми режима Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Ирче, Hug,Биби, Hug,Вани, Hug,Зиз, Hug,Мимчо, Hug,ни съ моткай,аз отдавна съ отупах Wink.

# 618
  • У Диспансера ...♥♥♥
Маман  Heart Eyes Hug аз такива тестени изделия не ям, ние тружениците сме на по-леки храни да имаме сила да работим, инак ще ни се приспи Mr. Green
Мичоно  Heart Eyes Hug Лин  Heart Eyes Hug
душици  Heart Eyes

# 619
Маман  Heart Eyes Hug аз такива тестени изделия не ям, ние тружениците сме на по-леки храни да имаме сила да работим, инак ще ни се приспи Mr. Green
Мичоно  Heart Eyes Hug Лин  Heart Eyes Hug
душици  Heart Eyes
Тамън да има за мен Party Party

Линче Hug Heart Eyes

# 620
  • По света и в нас.
Мими,ще ми извиняваш ама аз не съм като Ирка и тестено се нагнитам.Па и от кога чакам закуската,то сега за обяд екстра ще ми дойде. Peace Зиз  Hug Лин  Hug

# 621
Мими,ще ми извиняваш ама аз не съм като Ирка и тестено се нагнитам.Па и от кога чакам закуската,то сега за обяд екстра ще ми дойде. Peace Зиз  Hug Лин  Hug

ше си я делнеме бе, няма проблем Party Joy Joy

# 622
  • София

ше си я делнеме бе, няма проблем Party Joy Joy
Лакомии  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 623
тиа па, пиа па...брей целта баница не мой поделат ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Лин Heart Eyes Hug
Начи Мичке Heart Eyes Hug тъ сфетнем ся, чи тая баница съм я прайла щот не бях утразена...пуфтарям...не бях Naughty инак, аку връткам баници при секо утражение не трее излизам из мутФака Mr. Green Joy Joy hahaha

# 624
  • Варненска клюкарка

Аз пък идвам с обяда Laughing

# 625
тиа па, пиа па...брей целта баница не мой поделат ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Лин Heart Eyes Hug
Начи Мичке Heart Eyes Hug тъ сфетнем ся, чи тая баница съм я прайла щот не бях утразена...пуфтарям...не бях Naughty инак, аку връткам баници при секо утражение не трее излизам из мутФака Mr. Green Joy Joy hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

охааа Party Party eat eat eat

Бел Hug Heart Eyes

# 626
Чей да изрипам танца на радостта за петъкО ...два дни няма да ходя на раута...

Радост!!! newsm44 newsm44 newsm44 Радост!!! newsm68 newsm68 newsm68 Радост!!!  newsm44 newsm44 newsm44

# 627
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ох  Crazy, чушчици!  smile3508  eat eat eat

Чей да измуча. #Cussing out От сабахлем влязох в емаг, белким мерна някой подходящ двукотлонен плот, да си сменя моя изгорелия. Естествено няма таквоз дет ми трябва  Mr. Green ма рекох си да огледам нещо друго интересно. Зърнах на голямата щерка парфюма с огромно намаление и на цена 55лв за 100мл. Викам си чакай да зарадвам детето и да му сигнализирам си го поръча. Изслушвайки ме по телефона търпеливо, накрая тихичко се изхили  #Crazy. "Що бе маме, мен ми се струва на сметка?!" "Ми, мамо, че аз винаги го купувам на такава цена от там откъдето го взимам." Да им пикая на "намаленията"! #Cussing out #2gunfire

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 14:20 от profi_1

# 628
ЗдравейтИ  Hug Hug Hug Hug

чайти го копна Mr. Green

Мичони Hug Heart Eyesти кат  призрак се разождаш  вечер   У мазътЪ  на диспансера  Mr. Green Joy Joy Joy Joy фнимавай не уплашиш  Айнщайнова   Mr. Green

# 629
ЗдравейтИ  Hug Hug Hug Hug

чайти го копна Mr. Green

Мичони Hug Heart Eyesти кат  призрак се разождаш  вечер   У мазътЪ  на диспансера  Mr. Green Joy Joy Joy JoyПреди Мичка да ме е изяла  Mr. Green

ми може Joy то и тя се разсожда по тия доби Joy Joy Joy

Феми Hug Heart Eyes Профи Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт