♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 25

• 63 053
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро ви петъчно Ашково утро -   ДефМерки  Laughing  Hug Hug Hug

Темпи hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
с твоите рожби среднощни - добре ни забавляваш  Joy Joy Joy

Славенче , джанъм аферим за твойто училище  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Аз  animal037 на проба в бутика на ЗлоЕлифа  Mr. Green
че на сватба съм довочера  smile3534 у Сердар аби  newsm08

# 661
  • Разград

# 662
Добро утро в любовен петък, изпих кафето и отивам да поработя, ако мога да се скатая ще прескоча  да дам два варелиана и един валидол на Сердар аби, че много се е гипсирал нещо покрай тая сватба.  Мислех да взема и едно юрганче или спално чувалче за Дафа, че ще и измръзне женската карантия на цимента, пък после как ще има наследник на Ипликчи newsm78
Ако някоя от вас ме превари, нека ми запази едно място на сватбената трапеза и порция мантъ. В тоя студ не бих отказала и една йени раки или чайче поне. Цун и гуш на всички

# 663
  • Враца
Здравейте!!!  Hug

"Говори" се усилено, че Дефне отново ще стане сервитьорка  Thinking Thinking
Видео от снимките:
http://vk.com/video-96725873_171391123

Не мога да ги разбера съседите  ooooh! ooooh!
Човекът (Йомер) отива да си ближе раните, да си събере мислите сам, а те се начуколят всичката рода, приятели и др. досадници да му образуват допълнително нерви. ooooh! ooooh! Mr. Green

Така е и по други сериали - всички вървят комплект по болници, по полиции и т. н.  Mr. Green
Човек не може да диша спокойно  ooooh! ooooh! Mr. Green

# 664
Здравейте момичета! Аз не пиша,но ви чета и много се забавлявам с вас! Продължавайте все така!
Гледам и трите сериала,но фаворит ми е Ашка. Моля ви дайте яснота защо 22 епизод го няма с превод на руски? Винаги излиза много бързо,но сега го няма.

# 665
Здравейте!!!  Hug

"Говори" се усилено, че Дефне отново ще стане сервитьорка  Thinking Thinking
Видео от снимките:
http://vk.com/video-96725873_171391123

Според мен е видео от тържеството на сватбата....  Thinking Thinking

# 666
  • Пловдив
Здравейте момичета! Аз не пиша,но ви чета и много се забавлявам с вас! Продължавайте все така!
Гледам и трите сериала,но фаворит ми е Ашка. Моля ви дайте яснота защо 22 епизод го няма с превод на руски? Винаги излиза много бързо,но сега го няма.

Има го, има го, излезе си навреме.Зависи къде го търсиш.

# 667
  • По света и в нас.
Темпи,няма как да е от тържеството на сватбата,защото Булката едва ли ще нарежда и сервира,  та Дафнето да и помага.

# 668
Темпи,няма как да е от тържеството на сватбата,защото Булката едва ли ще нарежда и сервира,  та Дафнето да и помага.

Уфффф аз още спя май..  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy
Правилно.. значи Дафа пак колежка ще ми става.. горката, таман свикна да е секретарка..  hahaha hahahaсега пак ще има да чака Синан ризотото да дойде, че да му се порадва...  Joy Joy

# 669
  • Разград

# 670
Oooo,каква новина!Неслихан и Кадир са се сгодили!

# 671

и аз не можах да го намеря в бокса, само в Контакта Peace

ето:
http://vk.com/kiralikasktvstar?z=video-96725873_171383116%2Fff6f05df00c6c963b0

# 672
БЛАГОДАРЯ!

# 673
Сега ще ги върнат в начална позиция.Дефне сервитьорка,а Йомер тъжен. И Дениз е възможно да се включи тоест да наеме Дефне и тя да продължи курса.
Време е сценаристите викам да спрат да правят Дефне на глупачка.

# 674
  • Бургас

Машаллах!/Дали правилно го изписах Rolling Eyes/

Общи условия

Активация на акаунт