Дядо Коледа да знай, че за нас ще идва пак през МАЙ! Тема5

• 30 277
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Добър вечер.
karagogova честит ти рожденик. Много да те радва и повечко да те слуша.
Миналия път таткото се затръшка нова та нова количка. Еми взехме един боклук и после си трошихме главата с нея. Сега съм решила и той се съгласи, че ще гледаме нещо качествено втора употреба. Нямам лимит на габарити и вид - каза ти ще я буташ ти решаваш. Колата я ползваме рядко, а и багажника голям. Имам само лимит на бюджета - до 250 лева ми е. Ама те тези, които съм харесала са около 200-250 втора ръка.
Днес ходих да ме бодат за БХС то стискайте палци. Само да попитам след колко време излизат резултатите?

# 256
  • На остров
Карагогова честит рожденик  bouquet ! Предстоят ви вълнуващи години.
Роси мм се интересува и има предпочитания и за количка и за легло Simple Smile.
По повод финала се сетих за пореден път думите на една акушерка като раждах и и казах е приключих с най тежкото и тя само ми каза то тепърва започва Wink, ми права си беше жената.

# 257
karagogova, честит празник на сина ти. Да е жив и здрав!

ANNA0433, здравей! Лека и приятна бременност ... и прекрасно бебече на финала.
(И аз съм с термин 23ти май, първо дете и 29 години.  Laughing )

Темата за стволовите клетки и на мен ми е много интересна. Аз не съм решила още. При нас, доколкото разбрах, ако решиш да не ги запазваш има и опция да ги "дариш", което също ми изглежда добър вариант, ако се откажем да ги запазим на наше ползване.

# 258
Здравейте мамчета и тумбачета,
karagogova, честит ти рожденик  ura ura party023 ura
agapi123 , щом свекъра и векървата те дразнят още от сега, не знам какво ще правиш след раждането. Аз също живея със свекър и свекърва. Много се разбирахме докато се роди сина ми. Тогава започнаха проблемите със свекървата.
ММ също се меси при избор и за количка и за легло и за всичко горе долу. Първият път си мислих, че е защото му е мерак, все пак първо дете, но сега също взима отношение. Особено за количката не знам защо се изказва, като най-малко той я бута ама... #2gunfire
За финала и на мен не ми се мисли. Като се сетя за първото ми раждане - секцио, ми страх си ме е...

# 259
И ММ участва активно в избирането на колички, столчета и тем подобни Simple Smile

# 260
  • На остров
Флос при нас не е популярно запазването на клетки, реално доста оспорват ползата му и с това изтъкват, че става въпрос предимно за печелбарство. За по сериозните заболявания са нужни клетки но не лични.
Всеки си решава сам, ние няма да запазваме, а ще дарим, мисля почти всички даряват към обща банка.

Аз съм за 17, но се надявам да пренося и да стигна 23  Heart Eyes , ще бъде супер подарък за годишнината ни. Отделно ме кефи близнаци за момиченце, а ми се ще да е момиченце Simple Smile

# 261
Две в едно, и мен ме кефи зодията, майски близнак съм, но няма да ме огрее Crazy

# 262
  • На остров
Аз много се разбирам с блзинаци жени, но Амини аз мога да се надявам, при теб много трудно да сте в май въобще  Hug

# 263
Дано поне за април да се класираме, ММ говори така, все едно е някаква даденост и в края на април ще родя  Laughing

# 264
  • На остров
Ми ще стискаш кълки ние ще стискаме палци и ще се надяваме, щом тм така е решил  Sunglasses

# 265
Аз пък имах няколко зодии които не исках, сред тях и майските, но каквото е на късмет - това, бебче само си решава кога да дойде Simple Smile

# 266
Момичета, някоя от вас има ли проблеми вече със съня newsm78 До преди месец ми се спеше адски много, а сега се будя по нощите и не мога да заспя. Вечер лягам уж уморена, а след 1-2 часа се будя и няма заспиване. Ето, сега съм будна вече 2 часа - въртях се, въртях се и накрая станах ooooh! Предният път проблемите със съня при мен бяха чак в последните 2-3 месеца Tired

# 267
Добро утро!

Денят се очертава да е мрачен,много дъждове и студен...идеален ден за нищоправене. Joy

По въпроса с активността на мъжете за покупките не съм категорична,че мъжа не трябва да участва,но поне да не заемат главна позиция в избора.Дори винаги ми е било приятно,когато той изяви желание д купи дадено нещо или просто е харесал нещо.Разбирам,че при подготовката за първо дете е много вълнуващо за тях,но пък в крайна сметка те са тези,които за съжаление най-малко бутат тази количка.Яд ме е на ММ,че снощи ми бе обещал да гледаме една и накрая се залепи да си играе играта на компа. #Cussing out
Та както и да е...да не разводнявам темата повече.

amairani идеята ти е хубав вариант и ако попаднеш на нещо интересно,моля те,сподели.И аз имам такъв вариант.

ANNA0433 добре дошла.Лека бременност и здраво бебе на финал!Що се отнася до замразяването на стволови клетки ние няма да го направим,а и тук в нашето градче не е толкова разпространено.Но се радвам на такива,които го правят и подкрепям избора им.

цветна палитра аз съм имала такива вечери,но не са били постоянни.Много е неприятно,но явно както сънливостта,така и бодърстването е част от целия бременлийски процес и всичко ще е временно.Аз като бях така една вечер,станах и изпих един слаб ментов чай и до половин час бях в леглото.

# 268
amairani, резултатите от БХС излизат след 2 дена.
По въпроса за количките - синът ми изкара с една втора ръка /пег перего/, но вече май е доста амортизирана, та не знам. Още като че ли не смея да мисля за колички .. Иначе и аз мисля, че майката е тази, която трябва да избере количката... наистина тя ще е нон стоп бутащата количката  Peace

# 269
rosit@, лошото е, че и синчето в 6.30-7 се ококорва и така не успявам да се наспа Tired Добре, че баща му стана с него тази сутрин. А и като помня след раждането пак си има един период на неспане...Искаше ми се да използвам да поспа преди да е дошло времето Whistling

На мен вече ми е едно коледно и ми се иска да почвам с украсата Embarassed Уж гледам поне до 1.12 да изчаквам, ама тази година нещо не ме свърта и не знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт