Дядо Коледа да знай, че за нас ще идва пак през МАЙ! Тема5

• 30 277
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Аз си имам алергии, но не са се обострили в момента и нищо не правя. От студено и влажно ми се обажда кашлица, а от прахоляка- алергичен ринит. Та там няма оправия. Но задължително кажи на доктора и ако трябва правете тест, за да се установи от какво е.
Посъветвай се дали си за дерматолог или за алерголог Wink

# 286
  • Cтраната на чудесата
Искам да попитам дали някоя от вас има някаква алергия по време на бременноста? Аз незнам от какво може да е но почти целият ми гръб е в ситни червени пъпки  и по някога много ме сърбят ..  #Cussing out newsm78 newsm78

Най-добрата ми приятелка получи алергия от фолиевата киселина  newsm78  странно,но факт .

# 287
Donkova- да ти кажа и аз се съмнява в нея или от желязото дето пия.. та въпросът ми е дали да ходя тук на Дерматолог  и Алерголок или в България?

# 288
Лично аз не бих чакала,докато се върна в Бг,а още сега щях да отида.Щом имаш съмнения за алергия от ФК или желязо и се окаже вярно трябва да се спре приема им и да се намери някакво решение,но все пак крайното решение си е само твое.
Според мен можеш да се мажеш и с Алергозан или Фенистил.

# 289
Записах си час за утре при Гинекологат ми и тои щял да прецени кво да правим... щото ги имам от 2 месеца  newsm78 Crossing Arms

# 290
Агапи, вземи си натурална фолиева. Желязо също има под различни форми.

# 291
Здравейте,
съвсем нова съм с писането във форума.
Иска ми се да се запиша за тази тема за да следя какво се случва с другите мами като мен.
В момента съм в 16г.с. Очакваме бебчо да се появи на 7-ми май.

Чудех се храните ли се с някакви конкретни храни, избягвате ли други. Аз все като питам някой лекар той ми казва яж си каквото ти се яде.
Също така за витамини/фолиева киселина никой не ми е препоръчвал да пия нищо... аз по собствено усмотрение си пия фолиевата киселина понеже знам че трябва.
Отностно сънливостта лягам си рано към 10 и ставам 7:30 без проблем. И за сега съм качила 2 кг.

Май това е всичко от мен. Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 14:16 от ivkaa

# 292
agapi123 и за тези два месеца само това мазило за 4 дена и толкова ли ти казаха? newsm78

ivkaa добре дошла сред нас.Лека бременност и здраво бебе на финал!

За храните аз лично си се храня,както съм се хранила до сега.
Като разбира се ограничаваш от към сурови деликатеси,въпреки че,ако опиташ малко от тях като ти се яде съм убедена,че няма да ти навредят толкова.Както и сурови яйца,някои видове риба,морски деликатеси,меки сирена.

Витамини не пия,защото се храня с достатъчно плодове и зеленчуци. Peace

# 293
  • На остров
Ивка добре дошла  bouquet ! Ако термина ти е на 7 май то вероятно си в 17 седмица Simple Smile .
Аз съм в 16 и термина ми е на 17  Simple Smile

# 294
Ивка добре дошла  bouquet ! Ако термина ти е на 7 май то вероятно си в 17 седмица Simple Smile .
Аз съм в 16 и термина ми е на 17  Simple Smile

Здравей Две в едно,
почти си права... утре започвам 17-та седмица Simple Smile Или поне така показва приложението което си бях свалила на телефона  Embarassed

# 295
Ивка, и аз това щях да кажа Grinning Моят термин е на 9-ти и аз съм в 17-та седмица Simple Smile))
Добре дошла Simple Smile

Може би приложението ти показва завършените седмици?

Аз сега съм 16 + 4 дни, но реално карам 17-та. А ти си два дни по-напред от мен, скоро влизаш в 18-та

# 296
  • Cтраната на чудесата
ivkaa Добре дошла ! bouquet

# 297
ivkaa, привет Simple Smile Лека бременност и щастлив, пухкав финал!
Относно седмиците и приложения за телефон, да споделя едно, от което съм много доволна - AndroidБебе Simple Smile

# 298
Много пишете  ooooh!
Ама наваксвам де  Peace
Днес станах леля на една малка Калина и съм много щастлива. Мамата и бебка са добре, нека така бъдат всички бъдещи мами  Hug
Хубава вечер на всички  smile3503

# 299
Здравейте,
съвсем нова съм с писането във форума.
Иска ми се да се запиша за тази тема за да следя какво се случва с другите мами като мен.
В момента съм в 16г.с. Очакваме бебчо да се появи на 7-ми май.

Чудех се храните ли се с някакви конкретни храни, избягвате ли други. Аз все като питам някой лекар той ми казва яж си каквото ти се яде.
Също така за витамини/фолиева киселина никой не ми е препоръчвал да пия нищо... аз по собствено усмотрение си пия фолиевата киселина понеже знам че трябва.
Отностно сънливостта лягам си рано към 10 и ставам 7:30 без проблем. И за сега съм качила 2 кг.

Май това е всичко от мен. Simple Smile

Здравей, ivkaa! Добре дошла! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Първите 3 месеца пиех фолиева киселина по лекарско предписание, а след това ми изписа Огестан и ми каза да прекратя приема на фолиева киселина, защото в Огестан-а има фолиева. Каза ми да го пия до края на бременността.
Общо взето си ям каквото ми се яде. Всяка сутрин закусвам 2 препечени филийки с масло и сирене. Така съм от самото начало и не ми омръзва  Joy Срам ме е да си призная, но не съм голям фен на плодовете  Rolling Eyes Салатки си похапвам, но плодовеее...твърдо не! Два-три пъти ми се прияде адски солен царевичен чипс и пак толкова сандвичи и картофки от МакДоналд'с и си хапнах... Имах един период от няколко дни, когато ми се ядеше сирене. За 3 дена изядох сигурно1 кг сирене  #Crazy

Искам да попитам как сте с килограмите? Качили ли сте и колко? Аз направо се плаша, че до края ще заприличам на слон! Сега съм в 15 седмица и съм 7 кг нагоре Sad Трябва да си призная, че пушех докато не видях двете чертички и се съмнявам, че от рязкото спиране на цигарите надебелях, а не заради бебето.

Общи условия

Активация на акаунт