Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 44

• 53 990
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Г-жице, тези чашки като диаметър и дълбочина, мисля че главно в комлект с чайничето можеш да ги срещнеш.

Редактирам се, намерих, но все онлайн:
1, и ето ги останалитеето ги останалите

# 691
Nova tema, Много ми харесва идеята ти за шевиците. Ще стане красиво и интересно, а и най-вече - ще си бъде твое. Не знам дали ти е хрумвало, че можеш да си отпечаташ картинки - в случая фолклорни мотиви, да кажем - върху плат, примерно лен, и после да го ползваш за ушиването на калъфите. Ако пък е изкуствен - някакъв дебел полиестер - възможностите за печат за още по-добри. Но пък пришиването на истински шевици ще донесе една автентичност, която иначе би изчезнала.

Suede, ето още едно новичко софийско място, което напомня на това, което си показала.
http://momistudio.com/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D1%84%D0%BE%D0%BB … D0%BE%D0%BD%D1%8A

# 692
Срам не срам....не гледам телевизия, не следя светските събития, по заведения почти не ходя...

Прекрасна е личната ти снимка, прекрасна Heart Eyes

# 693
  • sofia
Г-це Димитрова, от тази серия съм купувала на мъжа ми (той е любител на чай). Сайтът е много неприятен и с лоши снимки. На живо са невероятни и с много по-голям избор. Снимката е линк.

Скрит текст:

Suede, ето още едно новичко софийско място, което напомня на това, което си показала.
http://momistudio.com/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D1%84%D0%BE%D0%BB … D0%BE%D0%BD%D1%8A
Явно новата мода в наименованията е да се ползва правописа преди реформата през 40-те. Утре съм в някакво заведение с име "Бюфетъ"  Simple Smile

# 694
  • София
О, и аз точно щях да пиша за " Бюфетъ"  Simple Smile Ще ти хареса, стилът му се харесва тук. Преди да платиш ти дават обикновен ученически бележник да им пишеш бележка според колко си доволен от тях  Wink

# 695
  • Варна
...върху мека мебел на Фимера са ми вдъхновение за калъфи с шевици за двата стари столкове.
Вероятно ще използвам готовите ширити с ширина 8-15 см, които са използвали за декорация на  калъфи едно време, ще разрежа някое старо ковьорче или в краен случай (хич не ми се занимава, но умея) ще избродирам сама фигурките.

...
На Княз Борис има едно ателие за поправка на дрехи, аз го зная като Жечо, там правят машинни бродерии по поръчка, може само мотив който да пришиеш или да им занесеш плата.

Дописвам се:

Гадамер bouquet

Другият пост направо ще го изтрия.

Сори тези правила явно не съм ги чела  Peace Обикновено нямам много време за да оформя поста и не мислех, че е толкова академична и формална средата. Но обещавам, когато имам минутка ще си копирам в някой файл и когато имам време ще оформям дълги и прегледни отговори.

Всъщност много правила нови се появиха, какво да харесваме, какво да критикуваме, какво да препоръчваме, да не се трият снимките.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 13:11 от Doris

# 696
Suede, ако си фен на чая му вече не го внася. Направил си е негова селекция.
Салонъ ми хареса!

# 697
Дорис, би ли се постарала да не пишеш по 3 поста един след друг? В правилата на форума е  Peace Благодаря  bouquet

# 698
Момичета, вчера говорих с майстора за кухня и офертата вече е изготвена. Исках да ви се похваля, че жълтото, любимия ми цвят, между другото, ще присъства, макар и "скрито". Помолих майстора като се отварят шкафовете и чекмеджетата от долния ред вътре да е жълто. Тоест плоскостите вътре да са жълти, както и страничните стени на чекмеджетата при издърпване. Иначе кухнята ще е в ей такива цветове (стените няма да са такива розово-оранжеви, това е примерно, все пак и мъж ще живее там, който не е съгласен с нищо розовеещо...):
Скрит текст:
Много исках да е на крачета и то високи крачета. Ей толкова:
Скрит текст:

Обаче реших, че пространството до земята ще ми е от полза, а и за вградения хладилник няма как. Затова сега се чудя, дали само частта с барплот да не е на крачета. Майсторът ще ме убие, ако му се обадя за още някоя "дребна" промяна  Sad

Уредите са избрани и поръчани, те са за вграждане, така че дизайнът не е толкова от значение. Държахме само да са качествени.

Та сега към въпросите:
По добре с или без крачета за барплота  newsm78
Всякакви препоръки за дискретни дръжки за долния ред шкафове приемам... (средния и горния ред ще са без дръжки)

# 699
Каква е идеята при барплота без лайсна до пода?
Нали се вижда откъм общото помещение? А и предницата на плота е плътна, до долу.

# 700
Ами чуденката е, дали да остане, както е сега на проекта или (само частта на) барплота да се вдигне на метални крачета за повече "въздух" в помещението.

# 701
  • софия
Пфф, какво става с тази тема  Thinking
Едно време така хубаво си вървеше, никой с никого не се караше, никой не правеше на никого забележки...
Сори за отклонението  Peace

# 702
Шайн..., според мен ще изглежда странно ... Образно казано през дупката ще се виждат трохите в кухненската част. И аз като теб обмислях на буква П, накрая останах на Г Simple Smile Дори на проект ми тежеше П-то...

# 703
Шайн..., според мен ще изглежда странно ... Образно казано през дупката ще се виждат трохите в кухненската част. И аз като теб обмислях на буква П, накрая останах на Г Simple Smile Дори на проект ми тежеше П-то...

Май не съм обяснила добре  Sad
Като сложа крачета, няма да се виждат плотове и евентуални трохи, чинии и т.н. (от човек, застанал прав) нищо друго, освен подът под барплота. Иначе и аз се чудех за „П” или „Г”, но накрая реших „П”, за да не се вижда мивката, фурната и котлоните от „холната част”. 

Скрит текст:
П.С. Толкова много избори предполага едно жилище от голи стени на замазка до завършено, че вече ме заболява главата. Много четене, много проучване, много спорове с майстори, какво може и какво не може. Много занимавка с неща, които са готини, но и с такива, които не са, например електроуреди, хидроизолации и т.н. Мъжът ми ме вижда, че почвам да пуша през ушите и ме успокоява, че ние „само спим вкъщи” и е прав, обаче аз съм се заела, все едно е критично важно да стане много добре. И по-лошо понякога ми е гадно, че той не се занимава, а той си е в правото си. Май станах за „Семейни отношения”.

# 704
  • Варна
Шайн, аз те разбрах, пък и едва ли ще оставиш трохи така да си стоят ...
Какво има залепено на бар плота , което гледа към кухн.шкафове, какво е това синьото? Ако бар плота ти е на крачета, това, което е залепено за него отзад, няма ли да е до пода, и всъщност да се вижда гърба му, макар че никой няма да клекне да гледа ...

Иначе идеята ти е хубава, нищо не губиш, а и както казваш ще ти се олекоти визуално, на теб, не на нас или тези, дето ще ти дойдат на гости.

Веси, благодаря за сайта ..Тия хора как мислят да си продават стоката с такова представяне  #Crazy , директно затварям , като видя подобни сайтове, но сега ще разгледам  Grinning
Suede , всичките тези сайтове не доставят до БГ, бих рискувала с посредник, но ме е страх, че именно той ще ми намели посудата ...Ама пък предлагат страхотни чаши и чинийки, и красотички кухненски ...Благодаря ти все пак  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт