Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 44

• 54 762
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Естествено, че няма и не съм вложила нищо обидно - мисълта ми беше, че младите хора имат малък житейски, практичен опит, просто не са имали време да научат много неща, както и да изградят индивидуален вкус. Жалко за този, който го е разбрал като обида. Което пък доказва, че има още много дълъг път да извърви.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 15:15 от Vayana

# 391
  • Варна
Естествено, че няма и не съм вложила нищо обидно - мисълта ми беше, че младите хора имат малък житейски, практичен опит, просто не са имали време да научат много неща, както и да изградят индивидуален вкус. Жалко за този, който го е разбрал като обида. Което пък доказва, че има още много дълъг път да извърви.
Усещаш ли как наливаш масло?
Исках да приключа въпроса, но теб не те свърта.

# 392
  • София
Не наливам. И това, което си подчертала, е истина. Дори и да не ти харесва. Да не си осиновила съпружка?

# 393
  • Варна
Индивидуалният вкус има много малко общо с възрастта. В повечето случаи или го имаш, или не. Някои и на 60г. са все същите безвкусни създания. А други и на 20 са завършени творци.
Изчерпахме ли вече темата?

# 394
Темата, не знам, но търпението ни - да Grinning
Хайде спрете се вече и двете. И да не сте искали да я обиждате, момичето със сигурност вече е обидено. Включително и от застъпничеството на Боги.

Дайте го този ергенски апартамент на Алекс да разнищим! Потърсих в нета, нищо не намерих. Къде сте го гледали?

# 395
  • София
Сложен въпрос  newsm78 (това го направих и съвсем буквално), дали не беше при Николетка? Или пък при Галя и Лора? Почвам да ровя...

# 396
# 397
  • София
Индивидуалният вкус има много малко общо с възрастта. В повечето случаи или го имаш, или не. Някои и на 60г. са все същите безвкусни създания. А други и на 20 са завършени творци.
Изчерпахме ли вече темата?

Не сме. С това приключвам.

Моля всички съфорумки, майки на 1, 2 и на 3 деца да прочетат от тема 10 пост № 251 на Богиня на стр. 17 и пост № 255 на venelina2006 на стр.18.

Коментарът оставям на вас.

# 398
  • София
Много моля да не вкарваме децата в спора, в тази тема сме поне три съфорумки с фертилни неволи и безброй опити инвитро (няма да посочвам сумата на общия ни брой опити, че ще ви се завие главата)

# 399
  • Варна
Ваяна,  Joy Отнело ти е толкова време, за да откриеш този пост. Голямата новина, че не обичам деца. hahaha

На мен мечтаната ергенска спалня не ми се отваря. Хех, непросветена ще си остана

# 400
Ох, момичета, моля ви не скапвайте добрия тон, който цари в темата. Знам, че всички ни напъва желание да се изкажем, или споделим , но нека никой от нас да не се изживява като последна инстанция в интериорското менторстване. Всички сме с различен бекграунд, възпитание, професии, житейски опит, но всички преплюнчваме списания, сайтове и мечтаем за по-красиво и уютно жилище. А тука само споделяме идеи и резултати, търсения и тегоби. И всеки е ценен с мнението си и ракурса на оценка. Слава Богу сме различни и не ни е скучно. Аз намирам за много красив и апартамента на Ваяна, и апартамента на Богиня, а тези на ЛИЛИ , Лейди, Гадамер и Госпожицата Фотографка са прекрасни. За Ш-Ш-ш етс. нищо не мога да кажа, защото тя срамежливо показва и скрива, ако човек олучи - вижда.
За жилището на Съпружка - на мен много ми допада крайният резултат, а най-вече чудесното рпиятелство, което се зароди покрай интериорстването. Ема, е артистична душа и май е овладяна от ловния дух на вехтошаря, който има окото и умението да открива и превръща прашясалите вещи в произведение на изкуството. Това е особено състояние на духа, разбира се малко рисковано да се окаже човек накрая задръстен от много ненужни нещица. Но това, което двечките са сътворили между смях и чаша вино е впечатляващо. Вратите и на мен ми стоят твърде рустикално в съвременен апартамент, но духът на апартамента и дюшемето не ги отхвърля съвсем. Някои от нас харесват и се стараят да са обградени само от естествни материали и минимум синтетика или неща, които наподобяват други неща. От тази гледна точка вратите са си съвсем на мястото.
Има и много от нас, които нямат навика да сменят старите си вещи напълно с нови и често блендират различни стилове кога успешно, кога неуспешно. Няма лошо , ако човек се чувствува удобно и приятно, какво мислят другите не е толкова важно, макар, че в някои случаи  помага да се открие малкия проблем, заради който не постигаме споойствието, което търсим.
Ваяна е много откровена в оценките си и много предвидима, а като типичен овен бойка и неотстъпчива, но чий съвет ще избере Съпружка, не подлежи на коментар, на никоя от нас.
И накрая само да сшподеля - не правете ератичката под камината падаща. Шарки е споменала, че при нея е било врата на шкаф за играчки. - това да за малко пълзящо човече, но за шкаф за неща - не си го причинявайте, казвам ви го от личен опит. Ужасно е неудобно.

# 401
Нова, честито!
Ще чакам после да покажеш.
Аз също имам доста афиши от филми, някои от тях съм и рамкирала Simple Smile

Стефчо, гадно Hug
Ще трябва да измислите как да излезете от ситуацията.

Цонне, фен съм на изказа ти Mr. Green и на лука, де Laughing

Отивам да гледам Алексчоу Simple Smile

# 402
  • София
На мен мечтаната ергенска спалня не ми се отваря. Хех, непросветена ще си остана

Бавно зарежда, ако си на телефон, а не на оптичен кабел, може да отнеме дни  Simple Smile

# 403
  • София
Стефчо, гадно Hug
Ще трябва да измислите как да излезете от ситуацията.
...
Аз имам идея: няколко камиона хубава хумусна пръст и повдигане на нивотото на двора (след края на строежа на къщата така или иначе ще се наложи).

# 404
  • Варна

Бавно зарежда, ако си на телефон, а не на оптичен кабел, може да отнеме дни  Simple Smile
Не знам на какво съм. WiFi? Няма кабел.
Но аз и не разбирам, де.
Значи да го оставя да се зареди, може и да тръгне тази красота неописуема.

Общи условия

Активация на акаунт