По колко основни ястия готвите за вечеря?

• 30 721
  • 412
  •   1
Отговори
# 60
Възрастен и зрял човек съм, но имам много всеотдайна майка, което ми пречи да се развихря в кухнята.

# 61
Аз готвя много рядко. Всяка седмица майка ми носи 5 - 6 прекрасно сготвени ястия, плодове и зеленчуци и те ни стигат за цялата седмица. Понякога се питам дали съм късметлийка, че мама ми готви или да съжалявам, че нямам възможност да проявя кулинарни способности и да си посоля храната по мой вкус.

А ти на колко си годинки извинявай, че мама още ти готви? newsm78

Над 30 е "момата". Joy

# 62
  • Tам през Атлантическия океан
Аз готвя много рядко. Всяка седмица майка ми носи 5 - 6 прекрасно сготвени ястия, плодове и зеленчуци и те ни стигат за цялата седмица. Понякога се питам дали съм късметлийка, че мама ми готви или да съжалявам, че нямам възможност да проявя кулинарни способности и да си посоля храната по мой вкус.

Е , това се казва кетъринг  Peace

а не да ти ги готви незнам кой си и не знаеш какви продукти ползват и как ти го приготвят .

Лично аз не бих се хранила с кетъринг  Sick  еле па в бг , само като си представя хигиената по кухните и  Whistling
Инцидентно може иначе системно , не мерси  Stop

# 63
  • София - Рим и обратно
Е, какво значение има на колко години е, какво давате акъл на хората в кухнята им. Аз също познавам мои връстнички, гонят четирийсетака, но майките им имат желание, вкъщи са си и им готвят. Или да каже - йок, аз съм голяма, ще се вихря в кухнята от чест и достойнство?
Как не ми е хрумнало да го тресна моя с тиганЯ по главата, как така ще ми отнема Правото на готвачка, да ме унижава явно иска!

# 64
Скрит текст:

А ти на колко си годинки извинявай, че мама още ти готви? newsm78

Над 30 е "момата". Joy

направо си и завидях на момата  Wink

и аз искам така може и за малко  Grinning

# 65
  • София
Възрастен и зрял човек съм, но имам много всеотдайна майка, което ми пречи да се развихря в кухнята.
Дай Боже всекиму. Между двата ми брака и моята правеше така, но след като пак се врекох, по неясни за мен причини реши, че ще започна да готвя и спря.

Завиждат, бе Кафе  Laughing  Mr. Green

# 66
Абе малко ми е трудно да си представя възрастен и зрял човек, на когото мама му носи готвено всяка седмица, но разни хора, разни идеали.  Peace
А щом ти пречи хрумвало ли ти е да я помолиш да спре? Щото има една крачка от всеотдайна до задушаваща и тя не е много голяма..

# 67
Понякога си казвам, че не ми се готви, и тогава мм "приготвя храната"  в някой ресторант.
Оценям го.

# 68
  • София
Слушайте коментара на любимия:
"Ама ти трябва да си доволна, че толкова добре се грижиш за нас!"

Но, все повече си давам сметка, че цялото време, което прекарвам в готвене, е точно времето, когато детето е
От трета страна явно "съм длъжна" само аз да домакинствам, защото както пак той самият казва: "Ти никога няма да печелиш колкото мен!"
No comments.
Позната до болка история- неуверен в мъжествеността си индивид, избиващ комплексите си вкъщи.
Като изкарва толкова много пари, защо не си позволи слугиня и готвачка?
А, като се стиска и използва жена си като такава, дали ще получи щастлива и желаеща го в леглото любима? newsm78
Ама, откъде толкова интелигентност в такива персони? #2gunfire

# 69
Сега им готви после детенцето ще им изгледа  Grinning завиждам неблагородно  Crossing Arms

Тамън си е мацката  Peace аРе  Grinning

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 22:44 от Desss

# 70
  • София
Абе малко ми е трудно да си представя възрастен и зрял човек, на когото мама му носи готвено всяка седмица, но разни хора, разни идеали.  Peace
А щом ти пречи хрумвало ли ти е да я помолиш да спре? Щото има една крачка от всеотдайна до задушаваща и тя не е много голяма..

Сетих се за един съфорумец, който викал майка си да го пере, когато жена му се разболеела, защото не можел да пусне пералнята и да просне.  Crazy Имаше даже и деца.

# 71

Сетих се за един съфорумец, който викал майка си да го пере, когато жена му се разболеела, защото не можел да пусне пералнята и да просне.  Crazy Имаше даже и деца.

А да, те пералните съм забелязала, че са точно под миглоизвивачките в списъка "уреди за мъчение, които никога не бих докоснал" на мъжете  Joy

# 72
Благодаря ви момичета! Тази вечер събрах смелост и говорих с майка ми, че искам да се усъвършенствам в кухнята. Единственото нещо за което ще ми помага е да ми даде най - вкусните си рецепти. За мен ще е удоволствие да готвя. Най - много ми харесва резултата ако ястието стане вкусно, а и съпругът ми винаги ме хвали, когато му направя някоя сготвена изненада. luchia аз ще готвя 3 пъти седмично плюс салати и десерт. Защо не поставиш условията още сега, колко пъти искаш да готвиш седмично и какво е менюто за деня. Ако мъжът ти те обича и уважава ще се съобразява с твоето мнение.

# 73
Браво на теб, казвай да помагаме с рецепти ако трябва  bouquet

# 74
  • София
За мен още по- трудна е представата въобще да не готвиш, дори и за детето си.
Днес се принудих да купя готова супа от едно известно и оборотно заведение, и по стечение на обстоятелствата видях как ми я сглобиха- парченцата пиле в една кофичка, картофки варени в друга, на рафта опаковки със сосове и на котлона- бульон. Всички твърди съставки ги пъхаха в кутийката с голи ръце.
А, колко Е- та имаше накрая в кофичката, не се наемам да гадая.

Общи условия

Активация на акаунт