По колко основни ястия готвите за вечеря?

• 30 710
  • 412
  •   1
Отговори
# 195
  • тук-там
Няма смисъл да обяснявам кво са 10 хиляди километра, летища, и глупости в едно семейство.

Ще започнеш....да обясняваш, ама по-късно. Joy
И децата ли ще ги гледате от 10 хил. км.....
Брех, тоз Лондон много далеч...

Динамиката и оборотите ще ви се наложи да ги снижите. Е, не като за 3 основни на вечер, но все пак....

# 196
Дай, Боже, да дойде детенцето!
Светът ще спре заради него! Praynig

Да сте живи и здрави и да имате скоро повод за радост. Hug

# 197
О, само да се появи детенцето.
Спираме всичките обороти и се превръщаме в спокойно патриархално семесйтво.
За сега се ограничаваме с думите - Правим си дете! А се намираме на 10 хиляди км. един от друг - за момента!
Тогава не 8 степенно меню ще правя ами и хоро ще играя. Laughing

# 198
О, само да се появи детенцето.
Спираме всичките обороти и се превръщаме в спокойно патриархално семесйтво.
За сега се ограничаваме с думите - Правим си дете! А се намираме на 10 хиляди км. един от друг - за момента!
Тогава не 8 степенно меню ще правя ами и хоро ще играя. Laughing
Е за това говорим я! Стиснати палци и от мен!

# 199
Но съпругът ми никога няма да се държи като "готованец".
От динамиката се напасваме в движение само с поглед, без излишни думи.
Нямаме време да се напрягаме с някакви битовизми.
Ценя, когато той се опитва да ми помогне и да ми даде време лично за мен.

# 200
"Някаквите битовизми" са част от живота и отговорностите на възрастния. Тази поза "аз съм над битовизмите" е детинска. Колкото и свободен дух да си, все трябва да ядеш и да облечеш нещо. И си мисля, че е самозаблуда как след появата на детето някой системно несправящ се изведнъж ще стане супер изряден. То тогава тежестта става още по-голяма.

Както и да е, животът си е твой.

# 201
Не искам да обиждам никого, но нищо детинско не виждам в това да имаш семейство  въпреки всичко.
Напротив иска се доста характер.
Така че, безгрешният първи да  хвърли камък!
Иначе излиза че говорим ала-бала.

Нали разбираш, че доходите ни позволяват да си имаме домашни помощници и икономи, но ние избираме друго.! bouquet И ако не си на нашето ниво, защо си позволяваш да раздаваш квалификации?

# 202
Нали разбираш, че доходите ни позволяват да си имаме домашни помощници и икономи, но ние избираме друго.! bouquet И ако не си на нашето ниво, защо си позволяваш да раздаваш квалификации?

Вашето ниво е да нямате чисти дрехи. Peace Какво е моето ниво няма как да знаеш.

# 203
Каквото и да е нивото н атвоето семесйтво, аз не се опитвам да те квалифицирам теб и твоето семейство.
Аз говоря едиствено за своето семейство.
Типично по български са твоите коментари.
Като си толкова надута и голямата работа, защо не изтъкнеш възможностите на своето семейство?
Не можеш, мълчиш и се свиваш, но критикуваш чуждите семейства.
Смешно е!

# 204
  • София
Вие двете защо не минете на лични? Темата потъна докато вие си мерите сушилните и прислугата. Благодаря.

# 205
Абе как едно време майка ми е успявала да намери време за трите си деца, да им готви, пере, задачи да обяснява, че беше и шеф на завод на всичкото отгоре. Не златен медал, ми не знам какво са трябвали да й дадат. Сигурно, защото е нямало бг мамма, че да кеси там през 80% от времето си и да обяснява колко е заета.

Ама ти не си ли разбрала, че тук жените са еманципирани и им е под нивото да готвят и чистят, един вид да са слугини.  ooooh!

# 206
"Едно време" си е вървяло с доста по-ниски изисквания за почти всичко, от прането до помощта в училище.

През 80-те беше нормално от 4 нагоре да играеш сам на площадката до блока, на по-късна възраст да скитосваш из квартала.

Не знам за прането и чистенето, но днес имаме повече дрехи и не може да ги носиш 2 дни подред. Готвенето също е спорна величина, както вече се съгласихме. Има балкан разлика между "тенджера с нещо" и "кулинарно изкушение".

Отделно да беше само решаване на задачи- с мед да го намажеш, ама днеска има още 100 безсмислени изисквания на дребно, като се почне със занимания по музика и английски за 10-месечни.

Относно директорския пост...работата в 21 век, с количеството скорост и информация, би катурнала доста "специалисти" от миналия век.

Тя и моята майка уж е "правела всичко", но ако трябваше да го прави по днешните стандарти...направо щяха да дойдат да ни отведат Социалните.

# 207
"Едно време" си е вървяло с доста по-ниски изисквания за почти всичко, от прането до помощта в училище.

Съжалявам, но си в голяма грешка. Бих казала обратното.

# 208
Все едно през 80-те е имало очаквания да правиш дизайнерски тематични рождени дни с принцеси на Дисни...

Иначе деца се хранят лесно, ако не трябва да се конкурираш с бързи храни, пици, снаксове и всичко вредно, което обаче е по-привлекателно от домашната храна.

# 209
Викаш 3 деца са малко, трябвало е поне 5 да има някой, че да се сравняват на сегашните 2. Забравяш партийните събрания, които са заемали част от времето на хората  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт