Изопринозин

• 2 370
  • 9
  •   1
Отговори
Някой давал ли е това лекарство ? Педиатърката ни го изписа ,но на листовката пише над една година ?Или зависи от дозата?

# 1
Аз съм го давала, детето беше над 1г и ефекта при нас беше 0.

# 2
  • Куциндрел
За мен този препарат е много силен и без причина не го давам на детето и аз не го пия.
Ани, твоите деца не бяха ли със сополи и нямаше ли да даваш секрет от носа? Не се занимавай с имуностимулатори, ами дай секрет за изследване. Peace

# 3
  • Пловдив
това е имуностимулант нали? и ние сме го пили, но след 3-тата си година. Мисля, че когато си болен не е хубаво да се почва имуностимулант тогава, по-скоро здрав се почва и като боледуваш не се спира..

За сополи, с които всеки се бори зимата знам от нашия педиатър, че ако са бистри - често промиване със солена вода (не впръскване, ами на дози от аптеката), инхалации, пиене на чайчета - лайка, мента, може мазане на нослето/гърдичките/гръбчето със стоплящ крем преди лягане (за деца може на мустела, но е скъп, на хималая сгряващ в едно малко бурканче, виетнамско чудо имаше навремето, ако се сещате)

Обаче ако не са прозрачни сополите, означава бактерия - пускане на секрет, слагане на отривин или има едно с което се маже входа на нослето..лекаря трябва да каже. Аз слагам отривин, задължително 5 дни,нищо, че може на 3-я да минат сополите! И останалите неща като чайове, промиване преди отривина със солен разтров и сгряване си продължават...

# 4
Ние сме го пили , но на 3 . Не мисля , че имаше голям ефект . Също сме пили и сиропа Изорекс , от него пък нищо не разбрах , само парите му са добри .

# 5
  • Варна
Абсолютно споделям последния пост. Парите им са добри, но ефекта - не. Давала съм на моята дъщеря няколко пъти, полза не видях изобщо. Последното шише отлежава в хладилника и скоро заминава в боклука.

# 6
Да още сме сополиви дадохме секрет ама лекарката не мисли че има бактерии ,сменини капките с други хомеопатични някакви и за сега това ,за тези стимоланти само питам ,не мисля зарад една хрема да им давам от сега такива лекарства .

# 7
  • София
Давала съм Изопринозин, но беше над 1 година. Аз също го пия при нужда. На мен и на дъщеря ми действа безотказно, както и на децата на моя приятелка. Чувала съм, че тъй като е много силен имуностимулант, може да провокира автоимунни заболявания, но не мога да посоча достоверен източник.

# 8
  • Куциндрел
Не знам дали сте чели листовката му, но това е противовирусен препарат за някои видове вируси. Най-вече херпесните вируси.
Явно е някаква мода това с Изопринозина, защото доста хора и най-вече деца го пият.

# 9
  • София
На мен не ми допада, отгоре на всичкото е скъп...

Общи условия

Активация на акаунт