Защо привличам само неподходящи?

• 17 298
  • 361
  •   1
Отговори
# 300
Проблемът е, че красотата е само "входен билет", след това ако е успяла да привлече наистина качествен мъж (попълнете си дефиницията тук...), то ще трябва да поработи повече по въпроса, няма да мине само с руса коса.

Иначе имайки предвид моята липса на красота, съпоставена към качествата на мъжа ми...би трябвало русата авторка на темата с красотата и самочувствието вече да е с мъж от ранга на Брад Пит, с вила на Средиземноморското крайбрежие и кола от Бентли нагоре.

Така де, иначе какво ще я правите тази красота, като й мине срокът на годност?

А знаехте ли, че човешкият мозък те "лъже" за привлекателността на един човек, ако е заобиколен от други хора? Тоест аз на 35 с две хубавки деца ще изглеждам по-красиво от сама красавица. Интересно е да се замисли човек. Красотата е много относително нещо. А в този си вид, с децата, гарантирано ще изглеждам доста добре за мъжа си.

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 17:23 от The Siren of Titan

# 301
  • София
Е като си на 30, трябва освен това да може да води интелектуален разговор на сложни теми, да разбира от вино, пътуване, изобщо- културен трябва да е, не може само натискане...някак не ти върви на положението.

Ай стЮга бе ooooh!

# 302
Ма как, мъж на 30 без малка частна винарска колекцийка...

# 303
Проблемът е, че красотата е само "входен билет", след това ако е успяла да привлече наистина качествен мъж (попълнете си дефиницията тук...), то ще трябва да поработи повече по въпроса, няма да мине само с руса коса.

Точно така. "Входен билет" после вече е битката как да го задържат. Някои предлагат готварски умения, хрисимост, послушание, секс.

# 304
  • Тра-ла-ла
50 нюанса червено  smile3521

# 305
Физическата атрактивност вече е изследвана и документирата от психологията. Ето една интересна статия на английски в този линк .
Така е, опитах да го обобщя в популярен стил Grinning

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 17:51 от Параход

# 306

А знаехте ли, че човешкият мозък те "лъже" за привлекателността на един човек, ако е заобиколен от други хора? Тоест аз на 35 с две хубавки деца ще изглеждам по-красиво от сама красавица. Интересно е да се замисли човек. Красотата е много относително нещо. А в този си вид, с децата, гарантирано ще изглеждам доста добре за мъжа си.

Ами не, няма да изглеждаш по-красиво до красавица на твоята възраст, независимо дали последната има или няма деца/мъж до себе си в даден момент. За мъжа си е разбираемо, че ще бъдеш достатъчно добре, все пак е с теб.

# 307

Добре, че моя е на 40, щото не само не разбира от вино, ами и алкохол грам не пие, камо ли да колекционира  Joy

А това е вярно само ако сравнението е със сходни обекти  т.е. групичка жени изглеждат по-красиви като цяло, отколкото самостоятелно, а не спрямо децата си.

# 308
На моята възраст...вече почва да няма красавици...има ограничаване на пораженията.

Но си остава истина, че след 30 вече опциите намаляват все по-бързо. Ако ще да ти четкат егото...

Между другото, истинският комплимент би бил да не посмеят да те поканят, но да те гледат така, все едно си извън обхвата им. Но вече май авторката не е толкова прекрасна, че да я възприемат като недостижима.

# 309
На моята възраст...вече почва да няма красавици...има ограничаване на пораженията.
Да ти кажа, точно на 30-35 си проличава кой е сдухан от грижи по деца и дом, и кой си гледа кефа.
Иначе младите майки минават метър - която си е хубавка на 23, си е хубавка дори недоспала от бебе.

# 310
Звучиш като лисицата, която не е стигнала гроздето и казала, че е кисело! Аз бих избрал по-хубавата без деца. Освен това като продължаваш да твърдиш в няколко теми, които и аз писах преди това, че красота едва ли не, не е важна си вадя изводи за твоя външен вид към коя везна клони. Айде и без лоши чувства!

# 311
Pff..Кво вино и ти..Хайнекен,Пещерска и Тюламо, са върха на сладоледа..
Вино..Шегаджийка..Ти още малко и ще искаш да различават пура от електронна цигара..

# 312
  • MI

А, той и моят има такава, а аз почти не разбирам от вино. Не съм забелязала да му пречи.  Просто сме разпределили отговорностите - аз разбирам от храна, той - от вино Laughing  

# 313
Звучиш като лисицата, която не е стигнала гроздето и казала, че е кисело! Аз бих избрал по-хубавата без деца.

Да ти кажа, има моми, които биха убивали за сегашния ми мъж:)

Въпросът е не аз как звуча, въпросът е защо висока, руса, хубава, (хипотетично, нямаме снимка) степени по-красива от мен, няма до себе си манекен с IQ 180, верен до гроб и защо не се вози в Бентли и не пие рейнско вино в тосканска вила.

# 314
Хубавите не са имунизирани от женска глупост. Нито от преминаване от скапаняк на скапаняк.

Общи условия

Активация на акаунт