Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 941
  • 544
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Здравейте.

Ако някой се чуди какво да гледа и не иска да гледа дълги сериали ето едно предложение. Попаднах на един не точно сериал, но така се води.
Teri Meri Love Stories Твои и мои любовные истории http://turkcinema.tv/indian-serials/tvoi-i-moi-lyubovnye-istorii … love-stories.html

Това са серии от по час и половина всяка със различна любовна история и актьори или независими една от друга. В първата например играе Сарас от Сияйна луна.
Рускините ги харесват.

Ами гледайте и споделяйте. Wink

Аз се загледах в "Как сказать, что люблю тебя" и доста напреднах, но за момента ще се въздържа от коментар.

А момичета само на мен ли ми се струва или наистина Каран се мърда леко когато говори, не стои на едно място. Забелязвам, че постоянно сякаш се поклаща.

# 301
  • Варна
Момичета пак съм аз.
Докато се рових за едно ми попадна друго. Намерих превод на сериите на "Как сказать, что люблю тебя 2" на няколко езика, сред които английски. Няма руски и ако някой не разбира има и македонски, на който може да се хване за какво става въпрос, дори повечето неща си се разбират. За жалост сериите са само половини или пише част 1, но все е нещо.
https://www.viki.com/tv/1926c-kitani-mohabbat-hai-2

# 302
Супер, Магди мерси за инфото. Аз моля които гледа Наши Пути за помощ, моля да ми каже къде да гледам серия 106,107, 108, защото в тюрксинема са страшно объркани, а в андтв всичко си е както трябва, явно рускините нещо са се объркали при качването и има изрязани сцени, и то точно най-интересните. Ще съм благодарна да ми помогнете! Simple Smile

# 303
Супер, Магди мерси за инфото. Аз моля които гледа Наши Пути за помощ, моля да ми каже къде да гледам серия 106,107, 108, защото в тюрксинема са страшно объркани, а в андтв всичко си е както трябва, явно рускините нещо са се объркали при качването и има изрязани сцени, и то точно най-интересните. Ще съм благодарна да ми помогнете! Simple Smile
Ето тук ги има  http://1plus1tv.ru/series/indian-serials/19570-nashi-puti-yeh-ka … sskom-yazyke.html
Аз в момента следя Наши Пути,Запретная любов и Моя свекровъ,но не са ми интресни като Пътеките ,Цветовете на страстта,Мадхубала и Гит . Може ли да ми препоръчате нещо подобно Simple Smile

# 304
  • Варна
Ето тук ги има  http://1plus1tv.ru/series/indian-serials/19570-nashi-puti-yeh-ka … sskom-yazyke.html
Аз в момента следя Наши Пути,Запретная любов и Моя свекровъ,но не са ми интресни като Пътеките ,Цветовете на страстта,Мадхубала и Гит . Може ли да ми препоръчате нещо подобно Simple Smile

Сериали, подобни на Пътеките, които аз съм гледала, започвам от този който най-много ми харесва до момента.
Как сказать, что люблю тебя, Бесконечно люблю, Вторая сватьба - Акшай от Пътеките участва отново в ролята на брата Акаш.
Следя и Когда мы встретились със Саная.

Да коментирам "Как сказать, что люблю тебя". Въздържах се от коментар, защото исках да видя дали ще има разтегливост в епизодите до където съм стигнала, тъй като както писах прочетох какво се случва и си мислих, че ще поразтегнат. За моя приятна изненада това не се случи. Та вече мога да кажа, че действието в сериала се развива бързо.
Харесват ми актьорите, като визия, не коментирам игра, тъй като всеки има различен критерий. Няма излишни, гадни ефекти. Музиката е малко еднообразна, но приятна. Сериалчето е доста добро, но все още не съм намерила сериал по-добър от Пътеките и Арнав и Куши си остават номер едно, тъй като само те ме заблудиха, че историята им е истинска.

# 305
Мерси,Magdi Wink Аз бях почнала сериала Как сказать, что люблю тебя,но така и не ми стана интересен,постоянно превъртах сериите напред и така до 130. После си пуснах последния  епизод и се отказах  Laughing 
Бесконечно люблю го изгледах,не съм гледала Когда мы встретились със Саная,ще чакам да преведат повечко серии . И Вторая сватьба не съм,ще го прегледам Simple Smile
А някой гледал ли е Пътеките 2 ,дали си заслужава?
Миналата година бях почнала и един със Vivian Dsena,там той е вампир,но нямаше всички серии преведени,беше интересен  Simple Smile

# 306
  • Варна
Пътеките 2 бях започнала да го гледам, но четох коментари на рускините, които не бяха очаровани. Погледнах от тук от там на хинди и понеже гл.герой и без това много не ми харесваше, а по натам имаше един болнав вид и съвсем не ми хареса.
Освен всичко нямах търпение да гледам Цветовете на страстта, заради Саная и така.

Гит също не можах да изгледам. Той пък ме дразни с гадните си ефекти, а и на моменти са като малки деца. По едно време търсих една песен в него и се позагледах в сериите, които следваше да гледам и пак ми стана интересно, явно на моменти си зацикля докато се случи нещо.

# 307
  • Пловдив
Здравейте момичета, някоя гледала ли е "Заветни желания" и какво ви е мнението за него.

# 308
 wavey   Здравейте момичета !
Аз изгледах "Заветни желания "  Ще повторя това ,което бях написала и преди : Свежо е, различно, не толкова дълго,има и серии с пълнеж/но в кой ли сериал ги няма/ определено ми хареса щастливият завършек,позитивен. Хареса ми играта и на четиримата актьори  .  Героите са облечени в по-модерни дрехи , няма вечното суетене в кухнята . Да , филмът е младежки ,което ми хареса- има и показани традиционни неща  , но няма прекалено наблягане на тях. Най- позитивен,всеотдаен като герой -Нил -влюбен , ама влюбен ,също и дядото на Радика - усмихваш се само като видиш тези двама герои . Музиката в сериала определено ми хареса ,по-различна от музиката на  сериалите ,които съм гледала.

И някой питаше за "Как да нарека тази любов" 2 /още веднъж/ Аз го гледам-на мен ми харесва .  В началните серии някои моменти от Пътеките ... се повтарят  . Просто не трябва да се сравнява единият сериал с другия. Ситуациите в сериала са различни .Сюжетът  е добър  Според мен малко е разтегнат сериала -доста серии е ,но поне мисля свършва добре-  Simple Smileкато в приказките -доброто побеждава злото . Като изгледате няколко серии ще свикнете и с актьорите. Не е преведен целият ,но рускините превеждат на седмица понякога и 5,6 епизода

# 309
  • Пловдив
Аз изгледах "Заветни желания "  Ще повторя това ,което бях написала и преди : Свежо е, различно, не толкова дълго,има и серии с пълнеж/но в кой ли сериал ги няма/ определено ми хареса щастливият завършек,позитивен. Хареса ми играта и на четиримата актьори  .  Героите са облечени в по-модерни дрехи , няма вечното суетене в кухнята . Да , филмът е младежки ,което ми хареса- има и показани традиционни неща  , но няма прекалено наблягане на тях. Най- позитивен,всеотдаен като герой -Нил -влюбен , ама влюбен ,също и дядото на Радика - усмихваш се само като видиш тези двама герои . Музиката в сериала определено ми хареса ,по-различна от музиката на  сериалите ,които съм гледала.

И някой питаше за "Как да нарека тази любов" 2 /още веднъж/ Аз го гледам-на мен ми харесва .  В началните серии някои моменти от Пътеките ... се повтарят  . Просто не трябва да се сравнява единият сериал с другия. Ситуациите в сериала са различни .Сюжетът  е добър  Според мен малко е разтегнат сериала -доста серии е ,но поне мисля свършва добре-  Simple Smileкато в приказките -доброто побеждава злото . Като изгледате няколко серии ще свикнете и с актьорите. Не е преведен целият ,но рускините превеждат на седмица понякога и 5,6 епизода
Благодаря за коментарите относно "Заветни желания" но имам отново проблем, в единия сайт са преведени сериите до 30, а в другия сайт от 51 доста серии не могат да се гледат, или имат само звук или нищо. Може ли да ми кажеш къде си ги гледала. Предварително благодаря и пожелавам весели празници! bouquet

# 310
Благодаря за коментарите относно "Заветни желания" но имам отново проблем, в единия сайт са преведени сериите до 30, а в другия сайт от 51 доста серии не могат да се гледат, или имат само звук или нищо. Може ли да ми кажеш къде си ги гледала. Предварително благодаря и пожелавам весели празници! bouquet
Проверих сайта на който гледах сериала ,но за съжаление е недостъпен. Но ето няколко сайта на които може да се гледа :
http://latino-serialo.ru/indiyskie_seriali_online/10188-zavetnye … a-na-russkom.html
http://great-tv.ru/indijskie-serialy-online/zavetnye-zhelaniya-manmarziyan
http://mundolatino.org.ua/2195-zavetnye-zhelaniya-indiyskiy-seri … otret-onlayn.html
http://vserialy.com/video/indiiskie-serialy/zavetnye-zhelanija/page-1
Успех !  Simple Smile

# 311
Dil to Pagal Hai беше един от първите ми филми, който гледах, сред като вече бях омагьосана от SRK. Тогава започнах да откривам и други страхотни инд. артисти като Мадхури Диксит, сестрите Капур. Доста по-късно обърнах внимание и на Акшай  Кумар.
 Та за филма - лек, любовен, забавен. На кратко: аз обичам нея, тя е сгодена за друг, мен ме обича друга.
Khabi Khushi khabi Gham  Понякога щастие, понякога тъга? Също убийствен филм, класика!
Khabi Alvida Na Kehna  - Никога не казвай Сбогом
Veer Zaraa
Main Ho Na -  Аз съм тук сега

Напълно съм съгласна с теб.Изгледала съм всичките му филми,но по-старите му и  тези ,които си изброила са наистина страхотни.В новите им филми се губи индииското,има повече екшън и по-малко романтика.Старите филми(1995-2005 някъде там.)на повечето известни артисти  са хубави.color]

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 20:56 от shirindeniz

# 312
Здравей, Василева, и аз като теб в момента съм на вълна Колко много те обичам. Даже, като видях, че са качили нови преведени серии на Ние сключихме сделка, реших да ги оставя за понататък и се върнах при Арохи и Арджун. Аз съм доста по-напред от теб - 151 серия и ДК Пундж става още по-противен. #2gunfire
 За добрия край не мога да гарантирам или въобще за край, защото нещо дочух, прочетох, за втори сезон - та не съм сигурна дали е завършен. Като се имам предвид тези филми как свършват, като им падне рейтинга...
  По нататък филма вече не прилича на Пътечките, но пак си остава интересен.
  Ще чакам следващия ти коментар.
Пак съм аз.Здравейте момичета!Много съм ви благодарна, че коментирате филмите и сериалите,  които гледате и сте изгледа ли. По ваша препоръка днес приключих с Beinteha, много ми хареса.Още съм под въздействието на Zayn и Aliya.Направо са страхотни.А песните си бяха точно на място.И тъкмо се чудя кой сериал да почна, попаднах на точно тези коментари.Как точно се казва този сериал  на индийски.(май,ще гледам него)Ето и тези,които съм изгледала и наистина ги харесвам.
1.Пътеки към щастието
2.Rang rasiya
3.Punar vivah
4.Beintehaa     , а също и Geet,но още не съм го изгледала целия.Доскучава на моменти ,но тъкмо да се откажа и пак става интересно.Връзката между сестрата на Маан и Аржун също ме задържа да го гледам.Бяха много сладки.
Благодаря Ви.

# 313

И аз почнах Пътеки към щастието 2 и на мен ми харесва.Наистина отначало има от Пътеките 1 ,има и от Мадхубала ,обаче колкото и индийски сериала да съм гледала няма такава химия като на Барун  и Саная Sad Сега чакам да преведат нови епизоди.

# 314
За сериала "Колко много те обичам" - оригиналното заглавие Kitni Mohabbat Hai, но аз ги гледам в TurkCinema и там е представен с грешно име и описание - намира се с Yeh Jo Mohabbat Hai. Бях писала по горе, че го пуснах, подведена от  написаното. Но се оказа  интересен. По моя преценка завърши малко прибързано,  сигурно я артисти са се отказали, я сценаристи са зациклили... кой знае.
  За по-старите филми на Шахрук - мислех, че е само мое мнение, че понеже съм на доста години и не мога да оценя по-новите филми.
 От известно време гледам само "Наши пути" - сега го снимат и на седмица излизат по 5 серии. Не ми отнема време, а сме се хванали с едно момиче от ВБокс 7 и качваме Цветовете на страстта с бг субтитри. Оказа се бавна, но интересна занимавка и това не ми позволява да се заглеждам по други сериали.

Общи условия

Активация на акаунт