Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 98 089
  • 544
  •   1
Отговори
# 60
Гледаш един,втори,трети на един актьор,след това с негови партньори и т.н.

И аз съм така! Mr. Green

Има излезли много нови филми, но не всички ми хващат окото.  Confused

Наскоро гледах от новоизлезлите Dil Dhadakne Do с Приянка Чопра, Ранвир Сингх,  Анушка Шарма, Фархан Акхтар и други известни актьори. Хареса ми филмчето! Mr. Green

А вчера видях, че е излезнал Tamasha с Рамбир Капур и Дипика Падуконе. Това мисля да гледам през уикенда, че през делничните дни не ми остава време за movies. Wink

Bajrangi Bhaijaan  със Салман Кхан също е излезнал и трябва да се гледа, но на него ще има сълзи. Sad

Аз предпочитам такива,по- романтични и сълзливи,точно  с такива съм се зарибила.И новите стават,но аз не искам тип Холивуд,а Боливуд. Hug Hug Peace

Аз гледам романтични комедии най-вече.  Peace Искам в даден филм да има любов, музика, песни и танци, смях с комични моменти, сълзи, ей такива типично индийски неща.
Филми тип Холивуд не гледам!  Naughty
Между другото, на индийците не им отиват филми в западняшки стил. Wink

# 61
   Малко късно, но да се включа и аз.
   Доста сериали сте изгледали, на мен времето не ми стига - даже Пътечките не мога да изгледам втори път, а само от време на време си преповтарям някоя серия.
   Преди години загледах в Ютуб  Песня ..., но ми се сториха много проточени романтичните моменти, на места имах чувството, че нищо не се случва и за това го зарязах.
    Сега наскоро ме открехнаха за сайта Тюрксинема, та от там може да си избера нещо.
     Да питам за Dilwaale, някой има ли инфо горе- долу за какво става въпрос и кога се очаква във NET-а?
А иначе и аз, като kirionkata предпочитам романтичните филми. Екшъните им са ми много изкуствени, Бам- бам с Хритик ми хареса, но май по-често гледам стари филми - 90те год.
  Доста дълго стана, Sorryyyyy!  Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 22:40 от 512

# 62
 Да питам за Dilwaale, някой има ли инфо горе- долу за какво става въпрос и кога се очаква във NET-а?

Dilwale e филм комедия-драма обещаваща да бъде пълна с емоции, екшън и комедия. В сърцето на филма е заложена една вечна любовна история.

Филма вече го има в нета, но все още не е преведен на български. Няма да чакаме дълго обаче, тъй като касовите филми се превеждат бързо, поради големия интерес към тях.  Wink

# 63
   Благодаря! Мислех, че ги бавят, както в Замундата - 6 месеца след излизане на голям екран.  newsm78
Филма вече го има в нета, но все още не е преведен на български  - Къде?

Премиерата на Dilwale е на 18 декември - търсих филма, но не го намирам.

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 23:19 от 512

# 64
  • Хасково

Dilwale e филм комедия-драма обещаваща да бъде пълна с емоции, екшън и комедия. В сърцето на филма е заложена една вечна любовна история.

Филма вече го има в нета, но все още не е преведен на български. Няма да чакаме дълго обаче, тъй като касовите филми се превеждат бързо, поради големия интерес към тях.  Wink
Къде го има в нета ?Премиерата му не е ли обявена за 18.12.

# 65
Привет и от мен!
Доста дълго ми отне да ви намеря, ама...по-добре късно, отколкото никога!
Тръгнах да ви търся след като изгледах Пътеките за трети път, а след това Цветовете. Писах в другата група, че направо се захласнах по тези Цветове, а нямаше отзвук...Ясно!...😜
Преди пътеките, съм гледала за последно индийски филм преди 100 години  - Слонът, моят приятел! И сега открих приказната страна на индийското кино и ТВ! Дори вече гледах и един филм - I hate luv storys! Магди, заради тебе и публикувания клип на Бахара!

Сега гледам Цветовете за втори път и си свалям песните. Във възторг съм от Саная, ама и Ашиш е много добър ! Гледам, че започва нов сериал с него на митична тема, където играе главната роля на бога Рама! Някой има ли идея къде може да се гледа?

# 66

Къде го има в нета ?Премиерата му не е ли обявена за 18.12.
Има го, но за да го гледаш онлайн на хинди и то с лошо качество, трябва да си инсталираш винаги нещо, което сайта ти препоръчва, а на мен не ми се рискува с някой вирус. Има го и в един сайт, чрез който можеш да го гледаш, но само на телефона, но това не е работа-да се кьориш. В платените сайтове също е качен, но пък защо да плащаш, като след има-няма един-два месеца от премиерата, ще го има качен все някъде със субтитри. Wink

# 67
Дори вече гледах и един филм - I hate luv storys!

Еее, та ти нищо не си гледала по-така. I hate luv storys е слаба ракия.  Laughing

# 68
Дори вече гледах и един филм - I hate luv storys!

Еее, та ти нищо не си гледала по-така. I hate luv storys е слаба ракия.  Laughing

Съгласна съм с Кири,хубав е филма ,но има къде ,къде по- хубави.Самите актьори имат много по-хубави и интересни филми. HugАз много харесвам "Babul","Kuch ,kuch hota hai"(нещо такова май беше)," Kabhi kushi,kabhi gam" ,не съм сигурна дали тъй се пишеха ,но тези филм са ми останали в главата.И първия филм " Dilwale....." с Кажол и Шарук е страхотен и много други.Скоро не съм гледала филм,сега съм на " Песня,никому...", останаха ми още 150 серии,хубаво е сериалчето,има от време на време застой,след това пак  става интересно.Незнам кое от момичетата тук беше писала, че към 200 епизод зацикля ,но при мен не беше така ,при главните докато всичко беше спокойно,започна друга връзка ,която на мен много ми хареса и гледах с голям интерес,за да видя тяхната развръзка.Май стана дълъг пост,сори. Praynig

# 69
# 70
Привет и от мен!
Доста дълго ми отне да ви намеря, ама...по-добре късно, отколкото никога!
Тръгнах да ви търся след като изгледах Пътеките за трети път, а след това Цветовете. Писах в другата група, че направо се захласнах по тези Цветове, а нямаше отзвук...Ясно!...😜
Преди пътеките, съм гледала за последно индийски филм преди 100 години  - Слонът, моят приятел! И сега открих приказната страна на индийското кино и ТВ! Дори вече гледах и един филм - I hate luv storys! Магди, заради тебе и публикувания клип на Бахара!

Сега гледам Цветовете за втори път и си свалям песните. Във възторг съм от Саная, ама и Ашиш е много добър ! Гледам, че започва нов сериал с него на митична тема, където играе главната роля на бога Рама! Някой има ли идея къде може да се гледа?

Аз също много харесах " Цветовете". Пътеките,Вторая сватба и Цветовете ги гледах по цели нощи.Интересни са много ,а и другата причина поради ,която ги гледах са що-годе нормалните брой епизоди.Мислех да гледам Мадхубала,но не ме грабна изобщо пък и е много дългичък. Hug

# 71
Много благодаря на всички вас! Запретвам ръкави и ще ви настигна в бройката! А междувременно свалям песни със субтитри и тръгвам да уча хинди! На Hotstar има толкова неща, само да знаеш хинди 😀🤗😏🙄

# 72
Днес изгледах Bajrangi Bhaijaan със Салман Кхан. Много хубаво филмче! Peace И тук не успях да сдържа сълзите си. Умеят да те разчувстват тези индийци и те това е.

# 73
Много благодаря на всички вас! Запретвам ръкави и ще ви настигна в бройката! А междувременно свалям песни със субтитри и тръгвам да уча хинди! На Hotstar има толкова неща, само да знаеш хинди 😀🤗😏🙄
    Това - с ученето на хинди - не е лесна работа ако няма учител. Аз започнах само с речници и все едно откривах топлата вода. После намерих в Ютуб  "Полиглот за 16часа", та от там малко поразбрах граматиката. Сега чат-пат разбирам някоя дума и това ми върши работа да гледам филми, но пак си търся превод- много неща ми се губят, подробности, доизясняване. Simple Smile
   Бих ти препоръчала да изгледаш Vivah - той е един от любимите ми, никога не ми омръзва. А също и Kal ho na ho, Main ho na, Kabhi alvida na kehna има и много други, но тези за начало bouquet

# 74

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 00:00 от Лукреция

Общи условия

Активация на акаунт