Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 898
  • 544
  •   2
Отговори
# 330
  Момичета, искам да питам тези, които са гледали "Бесконечною люблю",  -  днес прехвърляйки   "Цветовете на страстта" открих в серия 119,(мисля че беше) Паро и Рудра в Мумбай се срещат с Алия и Зейн от Бесконечною. Та въпросът ми е : има ли в Бесконечною тази тема засегната и дават ли Алия и Зейн, че в Мумбай се срещат и канят на гости Рудра и Паро? newsm78

# 331
  • Варна
 Момичета, искам да питам тези, които са гледали "Бесконечною люблю",  -  днес прехвърляйки   "Цветовете на страстта" открих в серия 119,(мисля че беше) Паро и Рудра в Мумбай се срещат с Алия и Зейн от Бесконечною. Та въпросът ми е : има ли в Бесконечною тази тема засегната и дават ли Алия и Зейн, че в Мумбай се срещат и канят на гости Рудра и Паро? newsm78

Да, по спомен мисля, че дори е съвсем същото и в Бесконечно..., дават и пожара.
512, специално за теб направих бърза справка, момента е в 112 серия на Бесконечно люблю.

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 23:47 от Magdi

# 332
Магди, много ти благодаря! Simple Smile Heart Eyes

# 333
  • Русе
 Момичета, искам да питам тези, които са гледали "Бесконечною люблю",  -  днес прехвърляйки   "Цветовете на страстта" открих в серия 119,(мисля че беше) Паро и Рудра в Мумбай се срещат с Алия и Зейн от Бесконечною. Та въпросът ми е : има ли в Бесконечною тази тема засегната и дават ли Алия и Зейн, че в Мумбай се срещат и канят на гости Рудра и Паро? newsm78

Да, по спомен мисля, че дори е съвсем същото и в Бесконечно..., дават и пожара.
512, специално за теб направих бърза справка, момента е в 112 серия на Бесконечно люблю.

Здравейте!

Не съм писала тук, но вече се знаем, та... да кажа и аз нещо във връзка с въпроса.
И в двата сериала върви един и същи епизод, той и на двете места е 112. Дори и реклама имат.

https://www.youtube.com/watch?v=ZFQ_2Cd4bvg

По-късно обаче в ''Бесконечно люблю'' дават отново Паро и Рудра , заедно и с други герои от сериали на Колор тв. Веднъж на празнуването на Холи и на още един празник, където танцуват. Не помня номера на серии, за да съм по-точна, а и този сериал трудно го изгледах, за разлика от Цветовете ( който много харесвам), беше ми прекалено муден и със скалъпени истории, а може просто и актьорите да не ме вкараха достатъчно в интригата.

# 334
 Цвети, благодаря и на теб, епизода аз съм объркала. Снощи загледах Бесконечною... - интересно ми е това преплитане на героите и сюжетите. Но след твоя коментар, Simple Smile ще се замисля дали да продължа. Може да си пусна само 112 еп.

# 335
Цвети, благодаря и на теб, епизода аз съм объркала. Снощи загледах Бесконечною... - интересно ми е това преплитане на героите и сюжетите. Но след твоя коментар, Simple Smile ще се замисля дали да продължа. Може да си пусна само 112 еп.
Честит празник на всички!
512 изобщо не се замисляй,много е хубав.С две ръце ти го препоръчвам.Аз го изгледах,защото точно тук ми го препоръчаха и не съжалявам.Сега съм на Kittni muhabbat или нещо такова беше,но до 60 епизод го тикам.Никак не ме грабна, а и актьорите не ми харесаха.Но лека-полека ,ще го изгледам.Не е много серии,поне първа част е 170.Хубав ден 😉😙

# 336
Благодаря shirindeniz, Ще послушам съвета ти.
  Сега за тези, които следят "Цветовете на страстта" във Vbox7, с надежда за снизходителност и разбиране Praynig - поради пътуване през празниците -  превода на 43 епизод малко ще се забави.  Simple Smile

# 337
  • Пловдив
Здравейте момичета, искам да попитам някоя от вас гледала ли е "Созданъй друг для друга" и къде мога да гледам непреведените серии защото намерих превод само до 63 серия. В Хотстар не го намирам или е под друго наименование.

# 338
Оригиналното заглавие на "Создань друг для друга" е Ek Duje Ke Vaaste, но доколкото виждам в Тюрк синема сериала е почнат тази година и по всяка вероятност в момента се снима. Така че други серии просто няма.

# 339
  • Пловдив
Оригиналното заглавие на "Создань друг для друга" е Ek Duje Ke Vaaste, но доколкото виждам в Тюрк синема сериала е почнат тази година и по всяка вероятност в момента се снима. Така че други серии просто няма.
Много ти благодаря!

# 340
Сега видях, че в Great-tv е качен и 64 еп. на хинди, ощеняма превод. Simple Smile

# 341
Момичета,къде мога да гледам Согласна / Согласие - със субтитри? Навсякъде е с руско озвучаване,а така ми е много трудно да разбера ,какво се случва Sad
И да препоръчам един сериал ,само че е преведен до 303 епизод, казва се: Лишь ты - моя любимая

# 342
  • Пловдив
Момичета,къде мога да гледам Согласна / Согласие - със субтитри? Навсякъде е с руско озвучаване,а така ми е много трудно да разбера ,какво се случва Sad
И да препоръчам един сериал ,само че е преведен до 303 епизод, казва се: Лишь ты - моя любимая
http://turkcinema.tv/search/video/?q=%D0%A1%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0 … mp;autocomplete=1
Пробвай тук но не съм сигурна дали е това което търсиш.

# 343
http://turkcinema.tv/search/video/?q=%D0%A1%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0 … mp;autocomplete=1
Пробвай тук но не съм сигурна дали е това което търсиш.
Да ,тук го гледах,обаче до 17 епизод е със субтитри Sad

# 344

Здравей!Знаеш ли оригиналното заглавие на сериала,който препоръча?Колко епизода и какъв край има?
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт