Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 889
  • 544
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,къде мога да гледам Согласна / Согласие - със субтитри? Навсякъде е с руско озвучаване,а така ми е много трудно да разбера ,какво се случва Sad
И да препоръчам един сериал ,само че е преведен до 303 епизод, казва се: Лишь ты - моя любимая

Здравей!Знаеш ли оригиналното заглавие на сериала,който препоръча?Колко епизода и какъв край има?
Благодаря Simple Smile
Здравей Simple Smile оригиналното заглавие е Meri aashiqui tum se hi
Сериала е 446 епизода,поне така пише в уикипедия.
Не знам какъв край има ,аз съм изгледала преведените,които са 304 вече Simple Smile Да се надявам, че края е  хубав Simple Smile

# 346
Момичета,къде мога да гледам Согласна / Согласие - със субтитри? Навсякъде е с руско озвучаване,а така ми е много трудно да разбера ,какво се случва Sad
И да препоръчам един сериал ,само че е преведен до 303 епизод, казва се: Лишь ты - моя любимая

Здравей!Знаеш ли оригиналното заглавие на сериала,който препоръча?Колко епизода и какъв край има?
Благодаря Simple Smile
Здравей Simple Smile оригиналното заглавие е Meri aashiqui tum se hi
Сериала е 446 епизода,поне така пише в уикипедия.
Не знам какъв край има ,аз съм изгледала преведените,които са 304 вече Simple Smile Да се надявам, че края е  хубав Simple Smile

Благодаря ти😙👍

# 347
А докато разглеждах горната информация, се натъкнах на филма "Фенът" с Шарукх Кхан. Интересна тема, не традиционна, без любовни истории. Малко в повече ми дойде екшънът. Добра игра на Краля, но си мисля,че би било интересно ако някой млад актьор беше взет за ролята на Горав( в субтитрите го пишат Гаурав).

# 348
  • Пловдив
Здравейте момичета, може ли да ми препоръчате някой забавен сериал който е преведен изцяло.
В момента гледам Когда мьi встретилис и Созданьi друг для друга но и двата все още не са преведени изцяло и докато чакам превод исках да погледам друг интересен сериал. Предварително благодаря!

# 349
Пробвай " Королевскы зят"- кралски зет. Имаше отзиви, че е интересен. А "Безконечною люблю" - гледа ли?  
"Темная история любви" - някой беше казал, че е хубав. Загледах малко и от "Спутники" Humsafar, само 102 серии е. Темата му почти дублира Пътечките (ако може да се вярва на писаното) изглежда интересен; може би малко по-бавен.

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 13:13 от 512

# 350
Ако на някого са му омръзнали любовните сериали и обича трилъри, мога да препоръчам "Капля любви". 274 епизода, не е преведен целия, но го превеждат. Има семейни тайни, страх, напрежение. Липсва така досадното обикаляне от камерата на всички опулени лица. Защото няма сцени, в които се е събрала многобройна фамилия, която да решава нечии проблеми. Има си и любовта, без която не бих гледала инд. сериал. Музиката ми липсва   #2gunfire- до 65еп. само 1 песен.

# 351
Здравейте момичета, не съм се включвала мнооого отдавна, но доскоро нямах никакво време за филмчета, сериалчета и .... Сега бързам да наваксам и искам да споделя с вас последното гледано от мен.
Baaghi (Бунтовник) 2016г. със Шрадха Капур и Тайгър Шроф. Съвременно романтично филмче с екшън от Кунг-фу схватки. Музиката е на ниво, и като инструментал, и като текст на песните. Шрадха е голяма чаровница и играе много добре ролите си, а този новоизгряващ сладур Тайгър е вече сред любимците ми в индийското кино. Втори Ритик Рошан - погледа му е безкраен, а усмивката чаровно-сладка.  Heart Eyes
Ki & Ka (Той и Тя) 2016г. с Карена Капур и Арджун Капур. Пак романтично филмче за размяна на ролите в семейството.  Peace
Fitoot (Лудост) 2016г. с Катрина Каиф и Адития Рой Капур. Филмът претендира, да бъде романтичен, но е далеч от този жанр. Очаквах мнооого повече гледайки трейлъра, но бях разочарована. Sad

# 352
 За филма " Ка и Ки" на мен също ми грабна интереса и сега след твоето мнение, непременно ще отделя време да го изгледам. Другите 2 не съм ги чувала, но и аз от известно време съм заорала в сериалите и не отделям време за друго. Та - мерси за инфото, време е за малко разнообразие! Simple Smile

# 353
Момичета може да погледнете един не много дълъг сериал Гульмохар Гранд / Gulmohar Grand подходящ за забавление през дните на отпуска. Сериите са смо 17 по 44 минути и в нея играе пак като хотелиер Ратхорт - артистът, който играе в Моята Карма мъжът на Тапася. Този пъ филмт е кратък и е криминално-любовна драма с хепи енд. Пълна забава.

# 354
Благодаря, mumbas.
Аз пък си направих филмов маратон - 3 филма наведнъж. Тръгнах да търся "Ка и ки" и така и не стигнах до него. Изгледах "Sanam Re"," Kasam Teri Sanam" и  "Hamari Adhuri Kahaani " - шанс ли беше, късмет ли - и на трите си изплаках очите. И трите са драми, и трите любовни. Само първия не беше нещо впечатляващо, другите два са страхотни.

# 355
  • Пловдив
Момичета може да погледнете един не много дълъг сериал Гульмохар Гранд / Gulmohar Grand подходящ за забавление през дните на отпуска. Сериите са смо 17 по 44 минути и в нея играе пак като хотелиер Ратхорт - артистът, който играе в Моята Карма мъжът на Тапася. Този пъ филмт е кратък и е криминално-любовна драма с хепи енд. Пълна забава.
Благодаря за информацията, заинтригува ме и бих искала да го изгледам. А в кой сайт си го гледала и дали е с превод /може руски субтитри/. bouquet

# 356
Gulhamor Grand- срещала съм го и в Тюрксинема и в Great-tv. И в двата са на руски, но не съм обърнала внимание дали са преведени всички епизоди.

# 357
Да и в 2-та сайта го има и са преведени всичките серии, а те са само 17 - направо шок за боливудските сериални маратони. Освен Ратхард и грае и артистката от Малката нулка, която се самоуби , но има само епизодична роля в една от сериите.Преведен е със субтитри на руски, коеъо аз предпочитам, за да мога да слушам гласовете на актьорите.

# 358
Благодаря, mumbas.
Аз пък си направих филмов маратон - 3 филма наведнъж. Тръгнах да търся "Ка и ки" и така и не стигнах до него. Изгледах "Sanam Re"," Kasam Teri Sanam" и  "Hamari Adhuri Kahaani " - шанс ли беше, късмет ли - и на трите си изплаках очите. И трите са драми, и трите любовни. Само първия не беше нещо впечатляващо, другите два са страхотни.
512 благодаря за инфото. Hug
Hamari Adhuri Kahaani /Нашата незавършена история/ съм го гледала отдавна и даже съм писала тук в темата за него. Много хубав, но сълзлив филм, в който играе и Сара Кхан от сериала Цветовете на любовта.
Другите двата не съм ги гледала, но сега ще си ги пусна!  Mr. Green

# 359
Магди ако няма хепи енд никак не ме влече да ги гледам, и без това ежедневието е драма, та малко бягство от действителността добре ми се отразява. Сега изгледах един екшън с Критик Рошан - Рицарят на деня - Рiьцарь дня, а също и Чарли - който много напомня книгата "По пътя" на Керуак.

Общи условия

Активация на акаунт