Инвитро в Истанбул - тема 15

• 106 487
  • 790
  •   1
Отговори
# 150
как стои въпроса с правенето на секс по време на инвитро процедура?  Rolling Eyes
предполагам не пречи или? Thinking
... че жената тука напира, не мога да я удържа  Twisted Evil

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 19:01 от Still46

# 151
как стои въпроса с правенето на секс по време на инвитро процедура?  Rolling Eyes
предполагам не пречи или? Thinking
... че жената тука напира, не мога да я удържа  Twisted Evil

В Англия ми казаха че няма проблем да се прави. В бг съм чувала че не е препоръчително само веднага след трансфер.

Аз лично нямах никакво желание но явно жена ти е друг тип Wink

# 152
Сексът е табу  Blush Още в деня на старт на стимулациити в ТР се изпиват 2 хапчета антибиотик и за двамата партньори.  Целта-чиста влагалищна среда. Не е позволено - обясняват го още първия ден.
За Кринонгела-поставя се двукратно след трансфера и еднократно на ден след пункцията.  Целта - да направи матката гостоприемна и да пази бременността.  В Идил и около 75 лт. Прогестероновите инжекции са само за случаи на прокървяване, когато се спира Кринонгелът и се поставят по 2 бр ампули наведнъж в дупето....уфф...
Наред с Кринонгел,  при жени с тромбофилия се поставят ежедневно инж. Клексан с цел предпазване от тромби между плацентата и бебето.

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 21:00 от CAFFEDELMAR

# 153
CAFFEDELMAR,
Xайдееее...чакам хубави новини  Heart Eyes Имаше ли трансфер, дядо Коледа или дядо Мраз (без значение кой  Joy Joy ) ще донесе ли прекрасната вест.

# 154
Не, Еди...няма хубави новини. Този път няма обяснение...Лекарите бяха блестящи. Аз също...но...не е бил моят момент. Втори неуспех...

# 155
Съжалявам, мила и силно те прегръщам. Почини си и физически и психически. Знам, че нещата ще се случат. Щом е станало веднъж, ще стане и втори път.  Heart Eyes Hug

# 156
Благодаря на всички за отговорите, мн са изчерпателни и сте безкрайно мили и търпеливи. Дано щастието кацне на рамото на всяка от вас, рано или късно.  Heart Eyes

# 157
Ще се случи! На всяка една от нас! Ще видите bouquet

# 158
Здравейте, аз само ви чета. Правих консултации с Мемориал.
Ще пътувам до Турция скоро и ще купувам прогестеронови инжекции.
Исках да се допитам до мами, ако си имам рецепта и си купя от Турция прогестеронови инжекции за след инвитрото за два месеца, дали няма да ми направят проблем на границата?
 Ще си имам рецепти.
Дали да си нося някакви документи доказващи, че  правя инвитро, за да не ми вземат инжекциите за два месеца?
 Благодаря.

# 159
Привет на всички момичета. Нова съм във форума и пиша за първи път. Изчетох първите три и последните три теми и от всичко, което сте споделили в момента съм в страшна дилема дали да се захващам с инвитро процедура в България, тъй като след повече от 4 години неизяснен стерилитет, стимулирани контролирани полови контакти и четири неуспешни инсеминации, докторите в БГ вече ме насочват към инвитро.
Искам през декември да направя консултация и първичен преглед в Мемориал и писах мейл на Севда и Елис, но нямам отговор. Моля ви тези от вас, които комуникират с тях да ми кажат след колко време долу горе отговарят и дали да продължавам с мейлите или направо да звъня?
Здравей,Марион и добре дошла.Аз преди 10 дни си запазих час в Мемориал,писах на Севда и още на другия ден имах отговор.Явно сега са по натоварени,но сигурно ще ти отговорят тези дни.Успех!

# 160
Gerda, , няма да имаш проблем, аз си купих Кринон гел и ампули прогестан след трансфера. Нямаше никакъв проблем, не съм ги декларирала, даже не ми е идвало на ум, че може да има проблем.
Ампулите се ползват само про прокървяване, така че не нужно да се презапасяваш. Не ми се наложи да ги ползвам и ги подарих на една бъдеща мама  Heart Eyes

# 161
Ами ,за два месеца се притеснявах да не е много. Но много благодаря за отговора.

# 162
Здравейте момичета  bouquet браво на успелите момичета и прегръдка за тези, с отрицателен резултат Hug Аз също съм от тях. При нас втората стимулация беше проведена перфектно от др. Карликая, трансферирахме два добри бластоциста,но резултатът беше 0.
Странното беше, че трансферът беше на 20 ден, а не на 19, както е при повечето момичета тук с трансфер на бластоцисти. Не можахме да разберем причината и сега малко ме човърка дали не се получи разминаване, заради това че лигавицата беше на фаза 6 ти ден, а ембрионите на 5ти ден. От друга страна не ми се вярва лекар от ранга на др. Карликая да допусне това, ако наистина е проблем, освен това го питахме, защото първоначално решихме че е станала грешка, но и те са доста претоварени напоследък. 
Според док причината е била отново лоши ембриони, въпреки че са изглеждали добри и предлага нова стимулация и ПИД.
Все още не сме решили как ще продължим, ще починем и ще помислим накъде да поемем.
Пънче, винаги се връщаме с големи количества лекарства от Турция и не е имало проблем, нито са ме питали,нито съм обяснявала  Simple Smile
Успех на всички, дано догодина Дядо Коледа ни донесе наакани памперси.... и някой да ги пълни Mr. Green

# 163
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ви!  Hug

# 164
  • При вещиците
Дунди сладурска, няма как да го напиша по-точно. Всичко се прави в името на касичките на лекарите. Аз съм отвратена.
Скрит текст:
сега ми лепкат разни диагнози и на детето и въпреки, че съм гърмян заек и знам че не трябва да вярвам на един лекар, аз си поревах 1-2 дни. Е оказа се, че няма нищо
Стил, от започване на стимулацията край на секса и така до след раждане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт