Инвитро в Истанбул - тема 15

• 107 198
  • 790
  •   1
Отговори
# 255
Pingvin4e,съжалявам много spoko
За качествени яйцеклетки можеш да приемаш Микронизирана DHEA и Куензим Q10,можеш също да пиеш чай от сушени смокини. Hug

# 256
Ох, какво ли не съм пила през годините. Каквото прочета си го изписвам, мога да отворя аптека и дрогерия с всичко което съм изпила аз и ММ  Laughing.

# 257
Момичета, да попитам нещо извън темата: бих искала да си купя безцветна къна, но не знам нито колко струва, нито пък от къде. Някоя от вас да има отговор на тези въпроси? Благодаря.

# 258
Момичета, да попитам нещо извън темата: бих искала да си купя безцветна къна, но не знам нито колко струва, нито пък от къде. Някоя от вас да има отговор на тези въпроси? Благодаря.
Къна продават на Египетския пазар, насипна.

# 259

В Зоя магазин можеш да си купиш къна или билкова боя.

# 260

Дунди, тези магазини в БГ ли са?

# 261
Момичета, Гонал Ф използва ли се в БГ или само в Турция го употребяват?

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 11:31 от Alo alo

# 262
Здравейте момичета ! Минавам да се отчета и да ви вдъхна малко надежда , че нещо негативна стана темата. Вчера ходих на преглед и видяхме хубав плоден сак с тупкащо сърчице. Прегръщам ви и силно и моля ви не се отчайвайте , и продължете напред!

# 263
Здравейте момичета ! Минавам да се отчета и да ви вдъхна малко надежда , че нещо негативна стана темата. Вчера ходих на преглед и видяхме хубав плоден сак с тупкащо сърчице. Прегръщам ви и силно и моля ви не се отчайвайте , и продължете напред!

Мн хубава новина Heart Eyes
Дано всичко е наред до края.

# 264
Благодаря Ало Ало! Хайде скоро и ти да ни зарадваш!

# 265
Благодаря Ало Ало! Хайде скоро и ти да ни зарадваш!
Дано, Гери.  Heart Eyes

# 266
Момичета, Гонал Ф използва ли се в БГ или само в Турция го употребяват?

Използва се и в бг, само цената му тук е в пъти по-висока.

# 267

Дунди, тези магазини в БГ ли са?

Да, в БГ са. http://www.zoya.bg/ На Аксаков има голям магазин, в който ще откриеш билкова боя и къна каквато желаеш. Mr. Green Имат и доставка. bowuu

# 268
Благодаря, Дунди.  bouquet

# 269
Момичета, как се снабдявате с този крион гел при условие, че го няма в БГ. Има ли възможност за интернет доставки или само на място в аптеката, било то в Идил или в Одрин. Ако си купя цялото кол до 12 седмица, се чудя какво ще го правя, ако имам лош късмет и опитът е неуспешен.   newsm78
Благодаря на отзовалите се.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт