Инвитро в Истанбул - тема 15

• 106 427
  • 790
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета,искам да питам как се оправяте с езика? Ние не знаем турски, а и английският ни е на ниско ниво! Има ли някой който е бил в същото положение....  newsm78 ooooh!

# 721
Някъде из нета четох,че имат пакет 2500 евро с включени лекарства, процедури, всичко. А желанието ми да е в Гърция е заради това, че в Турция искат сключен граждански брак, какъвто ние нямаме, затова търся инфо за Гърция, ако има някой правил там на скоро, знае как са нещата със закони, цени и т.н. Simple Smile

# 722
Здравейте момичета,искам да питам как се оправяте с езика? Ние не знаем турски, а и английският ни е на ниско ниво! Има ли някой който е бил в същото положение....  newsm78 ooooh!
   Не съм точно в същото положение, защото съм с английска гимназия и сама си преведох изследванията, епикризите и т.н. , но ти пиша, за да те успокоя. Английският ми беше от помощ само като контактувах с лекарите, другите (сестри, рецепция) не говорят. Направо за 3 седмици проговорих турски. Но и двете болници имат сестри, които говорят български. В Бахчеджи една ми говори и на руски  Crazy (мразя руски  Laughing). Не се притеснявай, ще се разберете някакси.  bouquet Hug
...че в Турция искат сключен граждански брак, какъвто ние нямаме, затова търся инфо за Гърция...
   Абе я вземете се вземете. Ние на времето така направихме. Подписахме и след 2 дена юруш към Мемориал- най- хубавите дни в живота ми. Без излишна суета, рокли, гости и глупости. Само позитивни емоции. Ама вие си знаете де  Hug Hug
   Момичета, изчаквам още малко и ще ви напиша нещо много, ама много хубаво.  bouquet

# 723
Здравейте,
ако някой тези дни се прибира от истанбул и може да ми купи "fleet fosfa soda 45 ml" ще сме мн. благодарни. Ние сме от София, но ще си платим спийди ако трябва.

# 724
Здравейте,
ако някой тези дни се прибира от истанбул и може да ми купи "fleet fosfa soda 45 ml" ще сме мн. благодарни. Ние сме от София, но ще си платим спийди ако трябва.
Ако не намериш си вземи дуфалак , Севда ме посъветва , върши  същата работа.

# 725
Някъде из нета четох,че имат пакет 2500 евро с включени лекарства, процедури, всичко. А желанието ми да е в Гърция е заради това, че в Турция искат сключен граждански брак, какъвто ние нямаме, затова търся инфо за Гърция, ако има някой правил там на скоро, знае как са нещата със закони, цени и т.н. Simple Smile
В клиника Бахчеджи в Истанбул бракът не е задължително изискване.

# 726
В Бахчеджи Хюсние ме помоли да й покажа брачното ни свидетелство. Преди 5 месеца.

# 727
  • София

В клиника Бахчеджи в Истанбул бракът не е задължително изискване.

Напротив, вече и там изискват брачно свидетелство, за първичен преглед не, но за процедура ще ви го искат.

# 728
Здравейте,
На първичният ми преглед в Мемориал през 2013г ми го изписаха заедно с един антибиотик Менодокс, заради лапарото, което назначи проф.Кахраман. Купих си ги , защото не бях взела решение в онзи момент, къде ще го направя. Но в последствие реших да го направя в Бг и не се наложи да ги ползвам.Току-що погледнах, че не съм го изхвърлила и го пазя, но срока му на годност е изтекъл преди месец и половина, а антибиотика изтича през 2017г. Ако искаш разхлабителното, и не те притеснява, че срока му е бил до 31.12.2015г, мога да ти го изпратя. Подарявам и Менодокса, ако на някой му трябва.

# 729
Здравейте, имам много важен въпрос (за да зная дали да се отказвам, или все пак да настоявам пред моя мъж за Истанбул):

Колко жени с тежка форма на ендометриоза (огнища, кисти по яйчниците, сраствания) и с намален към изчерпване резерв (защото на мен последно ми говорят вече за изчерпан резерв) са забременели в Мемориал и Бахчеди (съответно).

Иначе при мен АМХ (хронологично от най-старо към най-ново): 0,55; 1,44; 0,99.
FSH: преди стимулациите: 5,75; след стимулациите 18,75; 13,99; последно 10,05.

# 730
Здравейте, имам много важен въпрос (за да зная дали да се отказвам, или все пак да настоявам пред моя мъж за Истанбул):

Колко жени с тежка форма на ендометриоза (огнища, кисти по яйчниците, сраствания) и с намален към изчерпване резерв (защото на мен последно ми говорят вече за изчерпан резерв) са забременели в Мемориал и Бахчеди (съответно).

Иначе при мен АМХ (хронологично от най-старо към най-ново): 0,55; 1,44; 0,99.
FSH: преди стимулациите: 5,75; след стимулациите 18,75; 13,99; последно 10,05.
Здравей,
Аз съм с III степен на ендометриоза, дори се получи рецидив и кистите се върнаха отново.Според проф.Кахраман това не попречи да стартираме стимулация и наистина извадиха само една яйцеклетка но според тях с отлично качество,отгледаха ми до 5 ден ембрионче първо качество.Какъв ще бъде резултата от опита все още не знам, но всичко в Мемориал, което ми направиха беше на изключително ниво и професионализъм.
Пожелавам ти успех!

# 731
Iliana_84_Nik, късмет ти пожелавам! Дано скоро да се похвалиш! Simple Smile

# 732
Здравейте,
На първичният ми преглед в Мемориал през 2013г ми го изписаха заедно с един антибиотик Менодокс, заради лапарото, което назначи проф.Кахраман. Купих си ги , защото не бях взела решение в онзи момент, къде ще го направя. Но в последствие реших да го направя в Бг и не се наложи да ги ползвам.Току-що погледнах, че не съм го изхвърлила и го пазя, но срока му на годност е изтекъл преди месец и половина, а антибиотика изтича през 2017г. Ако искаш разхлабителното, и не те притеснява, че срока му е бил до 31.12.2015г, мога да ти го изпратя. Подарявам и Менодокса, ако на някой му трябва.

Привет - намерихме от Испания благодаря Simple Smile. Чета, че в Америка е забранено това лекарство от 2006та защото причинявало бъбречни проблеми понякога обаче и се чудя какво да правим.

# 733
И още един въпрос към горния (относно успеваемостта с ендометриоза):

Ако сте правили лапароскопия имате ли запис? Кога прибягват до лапароскопия?

(аз отдавна направих алергична реакция към контрастното вещество от цветна снимка и ме заболяха ставите - много странен случай. Просто отказвам цветна снимка повече - не ми се рискува, че става голямо мазало при мен.)

# 734
Здравейте! На следващия МЦ ми предстой ЗЕТ..искам да попитам дали правилно съм разбрала- от инфото което ми прати Севда разбирам, че всичко се следи в България и отиваш директно за трансфер. Но не трябвали в деня на трансфера преглед с доктора..нещо консултация? Оставам с впечатление, че от врата за краката направо горе за трансфер. А аз след науспешния пресен опит искам да си поговоря с доктора..как е било при вас?

Общи условия

Активация на акаунт