Инвитро в Истанбул - тема 15

• 106 433
  • 790
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте!
Браво на Община Пазарджик-не знаех, че отпуска за Турция иначе и аз щях да кандидатствам.
Смятам, че трябва да се отпускат пари от фонда не само за българските клиники, а да се ползват от семействата в клиниките които те искат/Турция, Гърция и т.н./.
Даже си мислех да пиша писмо на фонда по този въпрос. Аз не си използвах последната заповед от фонда, защото след Турция реших, че няма да продължавам тук.
Не можем ли да напишем някакво писмо или предложение до фонда да си променят правилника и да се отпускат пари и за чуждите клиники. Това ще е голяма помощ за семействата, които не могат да си позволят да се лекуват там.
Успех на момичетата в процедура!

# 706
Ако от Фонда разрешат парите да могат да се ползват в чужбина ще е супер. Подозирам, че такова едно решение ще остави доста наши клиники без пациенти, което пък може и да ги накара да работят като хората  newsm78

# 707
За съжаление на национално ниво, това няма шанс да се случи. Аналогично на Фонда за лечение на деца който, ако работеше нормално, нямаше да четем/чуваме за толкова нуждаещи се от странична финансова помощ за лечение в чужбина, деца.
Държавата няма да позволи да изтече финансов ресурс навън с аргумента, че тук има клиники предлагащи този вид мед. дейност.
Съвсем отделно стои въпроса за качеството на услугата , за РЕАЛНАТА успеваемост на тези клиники и най-вече за контрола върху изразходените средства. Контролът и на съответните органи и на пациентите. Докато ние като пациенти приемаме конвейра за норма, промяна няма да настъпи. Такава е реалността, за жалост.

# 708
Здравейте момичета, моя преглед в мемориал мина, не се съгласиха на инвитро при тях, поради лошите ми показатели,намален размер на яйчниците и нито един фоликул, стискам палци на всички и продължавам да следя темата, защото не съм се отказала, може да пробвам инвитро в бг(нямам нито един опит) , успех момичета

# 709
Здравейте момичета, моя преглед в мемориал мина, не се съгласиха на инвитро при тях, поради лошите ми показатели,намален размер на яйчниците и нито един фоликул, стискам палци на всички и продължавам да следя темата, защото не съм се отказала, може да пробвам инвитро в бг(нямам нито един опит) , успех момичета
Здравей,
бих те посъветвала да се консултираш и с д-р Карлъкая в клиника Бахчеджи. Успех!

# 710
Когато няма нито един фоликул,нито един лекар не е способен на този свят да помогне.Звучи жестоко но това е истината,моя съвет е да се обърнеш към донорска яйцеклетка spoko Д-р Карлъкая на мен не можа да ми помогне ,че съм със 3 фоликула та как ще и помогне на нея????

# 711
за съжаление е така, няма как да избягаме от истината

# 712
Здравейте момичета  и ние решихме да опитаме в Мемориал.Живот е и здраве през месец май сме там .Много се надявам там да успеем .Тук преди няколко дни приключи и третият ми опит.
Първият път извадихме 4 яйцеклетки останаха само 2 оплодиха се трансферирахме ги -ноо резултата беше отрицателен.Вторият път след 5 дневна стимулация спряхме защото фоликулите не растяха.И третият път само 2 яйцеклетки с много лошо качество и изобщо не се оплодиха.Вече започвам да се отчайвам  Cry

# 713
Здравейте момичета  и ние решихме да опитаме в Мемориал.Живот е и здраве през месец май сме там .Много се надявам там да успеем .Тук преди няколко дни приключи и третият ми опит.
Първият път извадихме 4 яйцеклетки останаха само 2 оплодиха се трансферирахме ги -ноо резултата беше отрицателен.Вторият път след 5 дневна стимулация спряхме защото фоликулите не растяха.И третият път само 2 яйцеклетки с много лошо качество и изобщо не се оплодиха.Вече започвам да се отчайвам  Cry

Горе главата момиче! Ще успееш. Виж този филм всички момичета тук сме го гледали. Да те питам преди третия опит колко време имаше от втория ти опит? Направиха ли ти пълни изследвания за причината за некачествените яйцеклетки? Пуснаха ли ти хормони преди старт на процедурата?

# 714

Горе главата момиче! Ще успееш. Виж този филм всички момичета тук сме го гледали. Да те питам преди третия опит колко време имаше от втория ти опит? Направиха ли ти пълни изследвания за причината за некачествените яйцеклетки? Пуснаха ли ти хормони преди старт на процедурата?
Хормони изследвахме всеки път преди започване на стимулация. Не са в перфектни стойности но аз това си го знаех и сме го коментирали с  доктора   FSH ми е високо и той ме предупреди за това и ми каза че не дава гаранция за успех.Но други по специални исзледвания за качество не сме правили между втори и трети опит имам 3 месеца.

# 715
  • София
bumbarana, май месец и е нашият месец, в който ще посетим Турция, ако все още не съм забременяла.
Здравейте, момичета. Следя темата отдавна и скоро ще се включвам активно.  bouquet Благодаря на всички за информацията, която споделяте. Много ми помага, както и разказите ви. Не спирайте. Hug

# 716
Привет,момичета Simple Smile Ние с мъжлето и свекито на 7 март ,ако всичко е наред стартираме стимулация при др.Карликая както и хистеро.Ще се радвам да се запознаем с някои от вас,които бъдат там по това време Hug

# 717
Здравейте, момичета. Искам да ви попитам от вашият опит в Турция предлагат ли процедурата инсеминация, ако има нужните показания разбира се или смятат метода за ненадежден?

# 718
Здравейте момечета Simple Smile
Някой има ли опит с клиниката в Солун? Не успях да намеря скорошна информация за там  newsm78

# 719
Здравейте момечета Simple Smile
Някой има ли опит с клиниката в Солун? Не успях да намеря скорошна информация за там  newsm78

В Гърция ин витро процедурите са скъпи, да не говорим за лекарствата, а не съм убедена, че ще ти предложат по-добро лечение, но ти ще си прецениш естествено възможностите. Успех!:)

Общи условия

Активация на акаунт